Ik heb de dag voor bestelling een bloemstuk besteld voor mijn moeder die jarig was. Zij vertelde mij op de dag dat iemand langs kwam met bloemen en liet weten dat ze het bloemstuk dat ik besteld had niet hadden maar kwamen met een nog mooier bloemstuk om het goed te maken en beloofde later terug te komen met het originele bloemstuk. De dinsdag er op stuurde mijn moeder een foto met beide bloemstukken en was super gelukkig. Fleurop heeft meer gedaan dan beloofd en ik bestel hier absoluut weer!
Het boeket viel erg tegen voor de betaalde prijs van €45, ben later zelf bij de betreffende bloemist gaan kijken wat een vergelijkbaar boeket zou kosten en dat was veel goedkoper dan dat ik betaald had
Mooi boeket
Vanuit de andere kant van de wereld zonder echt kontakt, het werkt veilloos elke keer. Bedankt team
Eerste keer besteld via deze weg Goed geholpen door medewerker Bloemen waren prachtig Een echte aanrader
Mooi boeket. Of tijd geleverd. De ontvanger was zeer blij verrast. Missie geslaagd. ;)
Keurig gebeld door bloemist die de levering verzorgde. Helaas wel met de mededeling dat het gekozen boeket helaas niet mogelijk was door tekort aan rode rozen. Maar een prima alternatief voorgesteld en geleverd. Netjes op tijd geleverd, prima service
Fleurig
Een gemakkelijke manier om een prachtig boeket te laten bezorgen.
Makkelijk op de website aan te geven. Ideaal dat het op dezelfde nog nog kan worden bezorgd.
Vlotte website goede kwaliteit en duidelijk aanbod
Eenvoudig te bestellen en snelle levering. Ik zou dit zeker aanraden.
Omdat mijn contact met mijn familie er eigenlijk niet is, heb ik een mooi rouwstuk laten bezorgen op de crematie van mijn moeder omdat ik er zelf niet bij was maar toch mijn respect wilde tonen.
Prettig idee dat je een boeket bijna overal ter wereld binnen 24 uur geleverd kunt krijgen.Gen exuus om geen attentie te sturen .
Ondanks dat ontvanger niet thuis was, heeft leverancier moeite gedaan om boeket correct af te leveren
Duidelijke website, ruime keuze en snel en volgens afspraak geleverd. Kortom, ik kan Fleurop aanbevelen om een bouquet bloemen voor in het buitenland te regelen.
Heel snel en gemakkelijk. Leuk dat je een zelfgemaakt kaartje erbij kan voegen!
Mijn bestelling voor een huwelijk in Engeland werd perfect verzorgd en op de afgesproken dag bezorgd. Ik kreeg een foto toegezonden waarop ik kon zien hoe zorgvuldig en smaakvol de bruidsbloemen in de mand waren geschikt.Veel dank! Mop
Super gewoon
Voor het trouwjubileum van mijn ouders had ik een bos bloemen met vaas en bonbon besteld. Op de dag van bestelling goed op de hoogte gehouden via de e-mail betreft de status van de bestelling. Dit is erg fijn. Eindresultaat zag er erg mooi uit!
Het was eenvoudig om bloemen te bestellen. De geleverde bos was mooi en werk op de afgesproken dag geleverd.
Verse bloemen staan nog top
Een zeer prettige manier om bloemen te laten sturen
Goed overzicht m.b.t het bloemaanbod. Priis- kwaliteitverhouding is oke! Correcte levering en factuur.
geen klachten ontvangen van ontvanger
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire