Snel, netjes, vriendelijke afhandeling
1. Op bezorgdag werd een briefje achtergelaten met niets aangekruist; 2. Ik had het grootste bos besteld, feitelijk vond ik het geleverde een (zeer) matig boeket qua volume.
Beste J. Dijkema, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Voor het bedrag dat ik hiervoor heb neergelegd haal ik bij AH en Jumbo voor 1/3 van het geld een betere bos bloemen.
Het middelgrote boeket Ochtenddauw voor mijn ouders bevatte heel veel groen, waardoor de bloemen niet goed meer zichtbaar waren. Ook was de Hortensia te groot, waardoor deze voortdurend om viel. De tekst op het kaartje typen was een ramp, want je moest het groot maken om te kunnen zien wat je had getypt, maar vervolgens moest je het klein maken om te verzenden. De foto moest ik kantelen, want anders kwam er maar de helft op te staan. Niet echt gebruikersvriendelijk. De bloemen waren wel vers, en mooi divers, dus mijn totaalcijfer is nog wel voldoende.
Geen op of aanmerkingen.
Voldeed prima aan de verwachting. ! Goede service, mooi boeket, en ook goed op de hoogte gehouden van de aflevering. Kortom voor mij een dikke 10 + !!
De bloemen werden op water afgeleverd, prima als de ontvanger niet thuis is! Klasse.
Snelle service goede informatie over bezorgen Kwaliteit bloemen
via internet voor ons lastig bestellen gezien leeftijd. Verschillende leveranciers geprobeerd , maar vastlopen op hun site. Bij jullie ging het gelukkig met enige moeite wel. Nu de upload van het boeket NIET gelukt , we zijn digibeet !
Snel kunnen bestellen en alles was duidelijk hoe het tot werkt gaat. Netjes op tijd geleverd.
Goeie service voor het snel bezorgen van een bloemetje
Voor een boeketje te bestellen vond ik niet erg makkelijk omdat het bestcwel moeilijk te zien is hoe groot het is.
Fijn om zo iemand te verrassen
Bloemen zitten zijn op de dag van bestelling bezorgt!! Mooie bos van goede kwaliteit! Niet heel goedkoop!
voor mij was het de eerste keer dat ik een bestelling plaatste,(dus ik hoopte dat het gelukt was. ik kreeg netjes een telefoontje dat er een soort bloem ,welke in het boeket verwerkt zou worden,niet leverbaar was. vervolgens jullie de vrije hand gelaten,en kreeg de volgende dag een zeer enthousiast telefoontje van de ontvangster van het boeket,het was een prachtig boeket geworden !
Fijn dat je ook een mailtje krijgt als het is bezorgd.
Was een bestelling voor Australië en is uitstekend verlopen!
Makkelijk, toegankelijk en vlot te bestellen. Veel verschillende keuzes.
lekker makkelijk
‘S ochtends vroeg een boeket besteld voor en jarige en deze werd ‘s middags netjes bezorgd. Foto gekregen van de ontvanger en zag er prachtig verzorgd uit!
Aangezien wij in het verleden ook met Fleurop gewerkt hebben,kozen we voor de ervaring en keuze van prachtige boeketten.
Mooie vrolijke bos bloemen verstuurd met een persoonlijk kaartje (eigen foto). Het was op de laptop wat klein om een eigen ontwerp kaart in te vullen, maar voor het verzenden kon ik het geheel zien, dus dat was uiteindelijk geen probleem. De ontvanger stuurde een foto van het fleurige boeket en de kaart! Ze was helemaal blij! Voor herhaling vatbaar!
Gemakkelijk en goed.
‘S ochtends rond 10 uur besteld, en om 13u al geleverd. Super snel en echt een prachtig boeket
Als besteller : Een duidelijke website, met ruime keuze in assortiment. Na de keuze, de mogelijkheid de grote van het bos bloemen te bepalen ( mooi af te stemmen op eigen budget ) Bevestiging dat alles geregeld gaat worden op de gekozen dag. Heel fijn is de bevestiging dat de bloemen geleverd zijn conform de afspraak. De ontvanger : Reactie naar ons toe, "wat een prachtig boeket, schitterend !!"
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire