Een hele snelle service

Besteld en gelijk de zelfde dag nog geleverd. Ik ga hier zeker weer bestellen. Complimenten voor de medewerkers.

Betrouwbaar, levert op tijd

Betrouwbaar, levert op tijd

• Boeketverpakking

Fantastische en snelle service!

Was mijn naam vergeten op t bijgevoegde kaartje. Werd gebeld en alles was in no time geregeld.

ok

bos bloemen kwam niet overeen met het beeld. Zelf een kaart maken is erg moeilijk doordat de tekst onleesbaar is, je kan niet inzoomen. Leveringstijd prima, communicatie prima

geweldig

Het is een mooie plant orchidee

• Boeketverpakking N.v.t.

Super snelle service en hulp via helpdesk. Boeket was ook prachtig.

Helemaal top!

Zeer goede service via chat en ondanks redelijke spoed, perfect uitgevoerd.

• Boeketverpakking

Mooie bloemen en snelle bezorging!

Mooie bloemen en snelle bezorging!

Goede service. Prima geregeld

De bestelling goed verlopen. En mooi optijd bezorgt. Ook het boeket was precies zo als het op de site stond. Prachtig en vers.

Zeer teleurstellend

Als ik geweten had dat het bloemetje, dat ik besteld had voor mijn negentigjarige zus, pas rond 18.00 uur bezorgd zou worden, dan had ik het niet gedaan. Ik begrijp dat het niet mogelijk is om de precieze tijd aan te geven waarop een bloemetje bezorgd wordt op de gewenste datum, maar ik verwacht niet dat dat gebeurt als de dag al voorbij is. Ik ben hierover dus erg teleurgesteld en zal in de toekomst niet meer van uw diensten gebruik maken.

• Boeketverpakking

Klein bosje voor de prijs en kaartje vergeten

Het was een erg klein bosje bloemen voor €24,95. En men was het kaartje vergeten, waar ik wel €1,50 voor moest betalen.

Erg late bezorging

Boeket werd pas om 17.30 bezorgd. Had het eigenlijk wel eerder verwacht. Het moment van de verassing was eigenlijk al voorbij.

Dramatische kwaliteit bloemen

Afgelopen woensdag de bloemen besteld bij elkaar € 30,00 en vrijdag begonnen ze al te verkleuren en gisteren zagen ze er echt niet meer uit. Zonde geld voor een toch wel prijzig bosje bloemen

Bloemen zijn niet bezorgd

Bloemen zijn niet bezorgd. Na telefonisch contact alsnog geregeld.

service is goed

ik zond de bloemen naar USA maar merkte dat de keuze zeer beperkt is, eigenlijk alleen maar rouwboeketten. Dat viel wat tegen. Houden de amerikanen niet van bloemen? Ik vind het ook jammer dat je geen foto krijgt van de bloemist hoe het uiteindelijk geworden is. Ik weet ook niet hoe het verpakt is. Dus de vragen kan ik niet geheel beoordelen.

Snel & goed

Plant besteld voor bezorging in Turkije, keurig op tijd afgeleverd en een super mooie plant

goede snelle bezorging

goede snelle bezorging, rouwboeket was perfect

Hele goede ervaring

Makkelijk te bestellen. Goede service dat ik dan gebeld wordt voor duidelijkheid. Je merkt dat er mee wordt gedacht en naar de wensen van de klant wordt geluisterd. Het rouwboeket voor mijn oom was overigens héél mooi gewoden, dank jullie wel.

• Bezorging N.v.t.

Verwacht niet anders

Ik heb zelf 31 jaar in een 2 fleurop winkels gewerkt nl. Baardse Bloemen in Zwijndrecht en Bougetterie Koremans in Barendrecht, zaken die niet meer bestaan. Vandaar Fleurop.

Mooie seizoensverrassing!

Een mooie grote bos voor de prijs! Het was een seizoensverrassing

Mooie bos, snel geleverd

Mooie bos, snel en volgens afspraak geleverd

• Boeketverpakking N.v.t.

Kwaliteit en prijs in verhouding.

Prachtige bos bloemen. De ontvangers waren aangenaam en vrolijk verrast door de kleurrijke samenstelling van de bloemen.

• Boeketverpakking

Italië heeft gescoord met fleurop

Een zakenpartner in milaan was jarig. En de italiaanse bloemenwinkel heeft een prachtige vaas bloemen geleverd. Dank

• Boeketverpakking

"Een kind kan de bloemen doen!"

Gevarieerd aanbod bloemen. Eenvoudig bestelproces. Ik miste een terugkoppelberichtje na aflevering van de bloemen. Ik hoorde de volgende dag van de ontvangster dat de bloemen 'op de vaas' stonden, maar tot die tijd was het gissen. Dat maakt mijn oordeel over de bezorging wat lager. Ook kan ik het boeket en de boeketverpakking zelf geen waardering geven: onderstaande vragen gaan er schijnbaar vanuit dat de ontvanger van de bloemen foto's stuurt naar de afzender?

Mooi boeket, goede service

Veel keuze en snelle aflevering.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire