Had liever wat ruimere keus in het laagste tarief, maar prima.
Verzorgd snel en goed boeket.
bestellen is zeer eenvoudig, maar de bezorging is uiterst negatief
Ik had een rouwboeket besteld met veel blauwe bloemetjes. Deze zaten er nauwelijks in, was een saai wit boeket. Jammer.
Beste Gwen Van den Heuvel, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Netjes bezorgd op afgesoroken datum
Erg tevreden.
Binnen zeer korte tijd een mooie kraamboeket afgeleverd!
Het bestellen van een boeket via internet bij Fleurop ging heel gemakkelijk. Met de bevestiging in de mail , weet je dat het goed is gegaan. Ook fijn om te weten dat het is afgeleverd Het enigste wat ik zou willen weten is bij welke Fleuropzaak het voor mij heeft geregeld. Ook zou ik wel bij de foto's, het verschil willen zien tussen een groot/middel/klein boeket, want daar heb je geen notie van. Hoe groot het boeket is wat je besteld. Dat is een punt voor verbetering
Ondanks het feit dat de levering in Rhodos wat moeilijker verliep dan gepland, voelde ik dat jullie én jullie partners er alles aan gedaan hebben om de prima service te behouden. Dankjewel daarvoor. Het kaartje ter plaatse werd “met de hand” geschreven wat een supergoed gevoel gaf aan de ontvanger. Mooi gedaan dus !
Heel goed!
prachtig boeket geleverd en buitengewoon netjes op de gevraagde bezorgtijd wat i v m ziekte fantastisch was. Zeker voor herhaling vatbaar.
De ontvanger waz er zeer blij mee! Was een prachtig boeket voor een redelijke prijs.
Mooie bos conform foto en op afspraak geleverd.
Ik vond het boeket prachtig en de service was goed.
Handige site om landelijk online bloemen te bestellen en laten bezorgen. Netjes een mailtje gehad dat het eerste bezorgmoment niet gelukt was. Al merk je daarna dat je toch zit te wachten op het bericht dat de bos wel is bezorgd, maar die heb ik niet ontvangen. Verder zouden foto's van alle maten van de boeketten nog iets toe kunnen voegen. (Klein, middel en groot)
Het boeket wat ik had besteld was precies volgens de verwachting. En werd geleverd via een uitstekende bloemist.
Het bestellen gaat heel makkelijk en er is ruime keuze. Ik had alleen een foutje gemaakt door een datum te selecteren en in het memo veld gezet dat het een dag later moest. Ik had het wel fijn gevonden als de bloemist had gebeld om te vragen wat nu de bedoeling was. Verder helemaal goed.
Veel keuze en kwaliteit is goed. Erg fijn dat je een mail krijgt bij levering!
Makkelijk besteld en de gene voor wie ze waren vond het een prachtig boeket.
Voor het eerst een boeket voor een goede vriendin in het buitenland besteld. Is goed en op tijd aangekomen.
Alles top. Alleen de grootte vh boeket valt tegen. Misschien ligt het aan de foto, ik heb het boeket niet in het echt gezien maar ik zie hier niet iets wat ik middelgroot vind. Ik zou hier in de winkel geen €26 voor betalen.
Al een aantal keren via Fleurop boeketten laten bezorgen, telkens weer hoor ik dat de boeketten prachtig zijn en lang staan. Super dus om iemand die niet dichtbij woont te kunnen verassen!
Snelle levering en mooi boeket!
Invoeren boeket, bestelprocedure en levering: alles verliep snel en soepel
Hele snelle service, zelfs op dezelfde dag nog mogelijk bloemen te sturen, maar wel beperkte keuze. Ik had rode rozen besteld, maar die waren er niet. Dus toen moest ik na de bestelling nog een andere kleur kiezen terwijl ik voor roos had betaald.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire