Een bestelling geplaatst voor een boeket met de levering 1 dag later. De levering volgde stipt op de gewenste dag en het boeket was werkelijk prachtig: eigenlijk nog mooier dan vooraf gedacht.
Alles zoals aangegeven en netjes verwerkt
Mooi bos bloem en snel geleverd
Jullie zijn top. Gaan zelfs de grens over. Prachtige boeketten altijd !
Super snel besteld via de overzichtelijke webshop en fantastische reactie van het keurig op tijd bestelde prachtige boeket.
Goed verzorgd
Goede service & perfecte levering.
Foto plaatsen lukt niet. Erg mooie bos metveel kleuren en grote bloemen! Alle bloemen zouden duurzaam moeten zijn!
Ik kreeg een mail dat de bos bloemen bezorgd was, terwijl ik op hetzelfde adres aanwezig was. De bloemen werden daadwerkelijk 1,5 uur later pas bezorgd. Een grote bos besteld, maar kan een eventuele 2e keer net zo goed een kleine bos bestellen. De grootte viel erg tegen
Prachtig boeket.
Dank dat het allemaal snel in orde gemaakt kon worden en het was ruim op tijd op plaats van bestemming top service
Eenvoudig en snel zonder problemen
Het bezorgde bosje bloemen was niet wat ik ervan verwacht had. Online leek het een mooie volle bos, maar dit was nu erg zuinig opgemaakt voor dit geld vond ik.
Makkelijk bestellen, mooie bos bloemen.
Goede service, mooie bloemen, genoeg keuze
Het is supermakkelijk om een bloemetje te sturen. En ook nog eens heel snel bezorgd. Ik ben er blij mee
Middelgrote bos bloemen besteld , maar was een zeer mooie bos .
Boeket lijkt totaal niet op foto fleurop website en is aanzienlijk kleiner.
Chocolaadjes waren niet meer op voorraad, de bezorger is speciaal langs de bonbonwinkel gegaan om een doosje te kopen en nog de goede ook. Hoe mooi kan je het krijgen! Leuk en klasse!
Altijd wordt het correct geleverd. De bloemen zijn buitengewoon mooi. En als je wensen hebt gewoon vragen en er wordt voor gezorgd. Dus perfect om bloemen te bestellen zeker als je niet mobiel bent.
uitstekend zonder staatsloten of poespas
Alles netjes verzorgd en afgeleverd
perfect. vlotte levering .
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire