Mooi boeket en tijdig bezorgd!
snel en betrouwbaar
Direct bestellen en dezelfde dag nog bezorgen inclusief kaartje met een boodschap.
Werkt perfect en super snel..kreeg alleen geen mailtje dat de bos bloemen bezorgt was.Uiteraard is de bos wel bezorgd.
Afgelopen twee jaar tijdens mijn vakantie voor de sterfdag van mijn vader een boeket besteld, om te laten bezorgen bij mijn moeder. Een keer een dag te vroeg, tweede keer een week te vroeg. Geen excuses, wel is alsnog op de juiste datum nog een boeket bezorgd.
Vriendelijke medewerkers aan de telefoon echt behulpzaam
Bergen op Zoon heeft een prachtig boeket verzorgd en bezorgd ennn heerlijk in de ochtend, voordat t feest begon , precies op tijd
de bloemen die wij hadden gekozen voldeden aan de foto die op de site stond!
Ik laat al een paar jaar een mooi bosje bloemen bezorgen en dit wordt uitstekend bezorgd, ook de tijd hoelaat het moet bezorgd worden gaat prima .
Een prachtig boeket, met vaas, werd al snel na het bestellen afgeleverd. De ontvanger geniet ervan.
Ik had een middelgroot huwelijks jubileum bos besteld en een Lux doosje chiocolade Prachtige bos moet ik zeggen en ook op tijd bezorgd. Hoewel de prijs wel Pittig is was het een super mooie bos
Er is een mooie bos bloemen met vaas geleverd bij mijn zoon die is verhuist
s'morgens besteld, s'middags een mooi boeket in huis......wat wil je nog meer.
FLEUROP heeft n.a.v. mijn verhaal de bestelling kosteloos aangepast met een extraatje. Top service
Kreeg als feedback van de ontvanger dat het prachtige bloemen waren!
De bos was groter dan verwacht
Een rouwboeket naar Italie. Uitstekend geregeld.
Niet blij mijn bestelling kon niet op de gewenste dag geleverd worden!
Goede service, vriendelijke klantenservice Enorm tevreden
Helaas, terwijl er de hele dag mensen thuis waren, is er alleen een briefje in de bus gegooid en heeft er niemand aangebeld. Dit werd vervolgens ontkend door de bloemist zonder verontschuldiging.
Onder de boodschap op het bijgevoegde kaartje was niet mijn naan als afzender vermeld (weet heel zeker dat ik daar Mam heb ingevuld).Er was dus enige verwarring!
Zoals ik zei: formidabel.
Blij met de bloemen en blij dat het goed is geregeld..
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire