Plaatsen van bestelling was heel makkelijk, ondanks het laat tijdstip, toch netjes de volgende dag bezorgd. Bezorg info was top , zo blijf je op de hoogte.

• Boeket

Ik vind het erg makkelijk om te bestellen en mooie bloemen.

Altijd een zekerheid!!!

Mooie bos naar na 2 dagen al hangende kopjes

Het was een mooie bos bloemen dat zeker. Mag ook wel voor een totaalbedrag van 46 euro. Echter na 2 dagen al hangende kopjes dat is wel heel snel. En verzorgd volgens de voorschriften!

Goed!

De boeket bloemen was zeer snel afgeleverd bij familie in Finland. Klasse!.

Helemaal goed :-)

Aardige contacten, mooi boeket, goed verzorgd, op tijd geleverd.

• Boeket

Prachtig bos bloemen van goede kwaliteit, groot bos ook en snel bezorgd. Echt een aanrader.

Zeer mooi boeket!

Vlotte en goede levering. Zeer mooi boeket en komt overeen met het plaatje. De bloemen blijven lang goed staan en goede kwaliteit. Meestal is er voor het middelste boeket, dat is al best groot.

• Boeket

Mooie bos bloemen en zaterdag op tijd bezorgd.

• Boeket

Bloemen zijn prachtig en het afhandelen van de order is ook zeer naar tevredenheid

Hele goede ervaring!

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Altijd mooie bloemen, met liefde bezorgd

Al meerdere keren heb ik gebruik gemaakt van de bezorgservice. Dat de lokale bloemist met de hand het kaartje schrijft en het boeket bezorgd is zo'n prachtige service. Het heeft een stukje menselijkheid en warmte. Ook zijn de ontvangers altijd helemaal verrast en tevreden over het mooie boeket.

• Boeket

Levering volgens afspraak. Zeer mooi boeket afgeleverd! Aanrader!

• Boeket

Geen terug koppeling of voorstel nieuw bezorg moment

Bloemen konden zaterdag niet afgeleverd worden door bloemist en dan wordt er geen contact opgenomen met de verstuurder wat te doen maar de bloemen worden ook niet maandag opnieuw bezorgd.

• Boeket N.v.t.

Lokale bloemist maakt groot boeket klein, 2e keer dit jaar

Doorgaans zijn mijn ervaringen met Fleurop heel goed en blijkt uit de feedback na bezorging dat het netwerk van lokale bloemisten betrouwbaar is, ook in het buitenland. Ik heb heel goede ervaringen met een lokale leverancier in Frankrijk en ook in de meeste locaties in Nederland. Echter, afgelopen week heb ik een groot boeket besteld voor een dame die haar laatste levensfase in een hospice in Valkenburg a/d Geul doorbrengt. Tot mijn schrik bleek dat het beoogde boeket absoluut niet voldoet aan de bestelling. Ik heb daarover heden telefonisch contact opgenomen met de Klantenservice van Fleurop en advies gevraagd. Ik heb conform advies van mw. Saloua een screenshot bijgevoegd van het geleverde boeketje in de hoop dat Fleurop actie onderneemt. Mijn bestelling dd 3 september 2025: Het ordernummer is: 50082154431. Type: Bloemenweelde Formaat: Groot Dit is overigens de TWEEDE keer dat de leverancier die jullie in de betreffende locatie hebben geselecteerd een veel kleiner boeket dan door mij besteld en betaald heeft afgeleverd. Dit is niet correct en niet rechtmatig. Fleurop's klanten en de ontvangers verdienen een betere behandeling en dus een andere, betrouwbare leverancier. Ik verneem graag of en zo ja welke actie wordt ondernomen. Met vriendelijke groet, Anna

Triest boeket

Bestellen ging soepel. Bezorger belde en kwam het naar het restaurant brengen waar m'n vriendin en ik aan het ontbijten waren. Boeket was helaas erg triest. Voor €45,00 exclusief bezorgkosten verwachten we een mooi boeket. Afbeelding op internet was een mooier en voller boeket. We kregen nu voornamelijk groene bladeren en stelen met een paar bloemen. Erg teleurstellend...

Fijn en snel geleverd

Kon op korte termijn bloemen laten bezorgen. Erg fijn en gemakkelijk

• Boeket

Geweldig, het was een prachtig boeket

Heel goed, volgende keer bestel ik mijn bloemen weer bij fleurop .

Bezorgd op verkeerde adres

Zie hierboven en de mail die ik hierover naar de klantenservice heb gestuurd.

• Boeket

Hele leuke reactie gekregen van de ontvanger.

...

kwaliteit en supersnel bezorgd

Goed geregeld

Makkelijk en boeket zoals gekozen op de foto.

• Boeket

Afspraak werd niet nagekomen, fleurige maakt zich er met een jantje van leiden vanaf.

Zie bovenstaande

• Boeket

Een bestelling geplaatst voor mijn dochter en alles ging vlot en netjes. Mijn dochter is blij met haar boeket bloemen en vaas. Ik ben zeer tevreden.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire