Zoals ik zei: formidabel.
Blij met de bloemen en blij dat het goed is geregeld..
altijd correcte uitvoering van mijn wensen.
de tekst op het kaartje was anders dan ik opgegeven had. er misten twee namen van de vier
Geruststellend
Snelle levering en mooie bos bloemen
Voor het eerst bloemen verstuurd via Fleurop. Goede service, namen telefonisch contact op toen de bloemen een dag later pas bezorgd konden worden. Heel tevreden.
Je kunt met een gerust gevoel een bloemen groet overlaten aan Fleurop. Het fungerrt perfekt.
Mooie verse bloemen, zoals je ze zelf ook zou kopen. Niet goedkoop maar kwaliteit heeft nu eenmaal zijn prijs. Als je zelf niet aanwezig kunt zijn i.v.m. de grote afstand, is dit een ideale oplossing die altijd weer goed aankomt.
Ik heb een bloemetje voor mijn nichtje besteld. Ze woont op 200 kilometer afstand van mij. Bloemen waren prachtig en op afgesproken dag geleverd door een vriendelijke bezorger. Volgende keer bestel ik zeker weer viaFleurop!
Rouwboeket besteld , moest naar Haarlem dus best ver bij ons vandaan. Prachtig boeket met mooie linten.Alles perfect op tijd.
Zie hierboven
Beautiful roses, quick delivery
ALTIjD heel goed
Ik had een grote bos bloemen voor mijn tante besteld. Ik woon in Schotland dus ik gebruikte de internationale website. Binnen twee uur kreeg ik een berichtje van mijn tante met een foto van de prachtige bos bloemen. Hele snelle service, en echt een prachtige bos.
Goed op de hoogte gehouden !
Heel fijn, alleen zou het mooi zijn als het boeket er bij de koffie met gebak ook 's ochtends is. Ik snap wel dat dat niet altijd kan overigens. Het was een prachtig, super groot boeket.
Dé online bloemenwinkel waar ik elke keer weer blij van word: Fleurop geef ik vijf sterren voor de prachtige bos, met ruime keuze aan kaartjes, en nog dezelfde dag bezorgd. Erg blij mee, ik beveel Fleurop zeker aan!
Perfecte behandeling van mijn bestelling voor bloemen in het buitenland. De ontvanger was zeer verrast en het was ook een prachtige bos en op de dag dat afgesproken was. Heel blij mee .
De boeketten zien er altijd prachtig uit. Altijd keurig op tijd geleverd.
In een woord. Perfect. Bestelling liep vlot en bezorging was netjes.
Rouwboeket laten bezorgen bij familie in Australië dit is prima verzorgd en de bloemen zijn op de afgesproken datum afgeleverd door een lokale bloemist.
Bestelling hetjes verzorgd en tijdig bezorgd.
Onze 1e ervaring en het is goed bevallen. Dank u wel en als het weer eens voorkomt, weten we waar we moeten bestellen. Ze waren zeer blij met de Zonnebloemen met vaas. Dank U wel. Helaas geen foto beschikbaar. Met vriendelijke Groet, Jenny
Mooie bos bloemen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire