Voor mij niet meer

Ik heb een bos bloemen besteld 45 euro dan krijg ik de bos te zien. Wat een zielig bosje . Lijkt totaal niet op wat ik besteld had . Krijg ik later te horen “bloemen waren er niet”. Ja dat is niet mijn probleem. Dan krijg ik te horen of er medegedeeld we storten 10 euro terug. De bos is ook geen 35 waard. Dus ben ik tevreden??totaal niet . Bea bosch

• Boeket

Het boeket was prachtig dankjewel

Het bleef lang mooi

• Boeket

Mooi boeket, goede afhandeling van bloemist, top!

Besteld en geleverd zoals verwacht, goede service van bloemisterij Kicken.

• Boeket

Prachtig boeket op tijd bezorgd.

De jarige was heel blij met het prachtige,verse boeket en fijn op tijd bezorgd.

• Boeket

gemakkelijk bloemen versturen vanuit azie naar iemand in Nederland

Via de webiste heel makkelijk een bos bloemen kunnen versturen. op tijd geleverd!

Zeer positief

Zeer positief

Voor 14.00h besteld, dezelfde dag een mooi boeket afgeleverd

Ik bestelde vanuit Spanje een mooi boeket voor mijn net geopereerde vriendin. Diezelfde dag is het boeket bij haar afgeleverd.

Tegenvallend

Ik vond dat de bloemen echt heel laat werden bezorgd nl 22.15 uur. De verjaardag was bijna voorbij. De chocola was heel anders, een doosje met plakjes chocola. Misschien is het naïef om te verwachten dat je hetzelfde krijgt als op de afbeelding maar ik had voor best een hoop geld meer verwacht. Volgende keer toch zelf maar wat regelen.

Mooie bloemen!

Gekocht voor mijn ouders. Ze zijn hartstikke blij.

Zie aparte mail

Zie aparte mail klantenservice

• Boeket

Makkelijk bestellen en een vlotte bezorging in Franeker. Echt super.

Klantenservice

Er was een rouwboeket besteld met witte bloemen. Deze waren niet aanwezig bij de bloemist. Er werd contact met me opgenomen en een oplossing gezocht. Volgende dag een boeket bezorgd met alleen witte bloemen. Prima geregeld.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Top geregeld!

Mooie bos bloemen!!

• Boeket

Makkelijk besteld,prettige site, mooi boeket

Precies zoals het hoort. Makkelijk te bestellen,vlot bezorgd en mooi boeket.

Slecht boeket geleverd

De foto van het boeket voor €59,95 kwam totaal niet overeen met wat geleverd werd. Bos was superklein en verkeerde bloemen (geen rozen)...

Geweldig goed

Goede reactie mooie bloemen goede service. Om aan te bevelen

Gelukkig

De bloemen waren niet laat in de avond bezorgt.

• Boeket

Duur en matig boeket gezien de prijs.

Te veel geld voor een in mijn ogen matig boeket.

Boeketje was karig

Boeketje gestuurd, was zichtbaar vrij weinig moeite gedaan bij de samenstelling ervan.

Makkelijk, veel keuze

Het kiezen van het boeket was makkelijk het bestellen ook. Met een account helemaal simpel. Zelfs het 'lastige' adres was geen enkel probleem en de bezorging probleemloos

Blije bezorger, prachtige orchideeen

Prachtige orchideen die door een bijzonder prettige en blije bezorger werden gebracht! Ze staan te pronken op mijn vensterbank!

• Boeket

Écht fantastisch, ik ben over de top tevreden!

Ik had voor het eerst een rouwbloemstuk online besteld, na het zien van de foto’s. Het was voor mij dus echt een hele verrassing of het er ook echt zo fantastisch mooi zou uitzien als op de foto. En of het echt helemaal goed gedaan was, want ik heb er geen echte foto van gezien, dus ik moest maar hopen dat het rouwbloemstuk er ook uit zou komen te zien als wat ze me laten zien op een foto. En omdat ik zelf wegens privé omstandigheden niet zelf persoonlijk aanwezig kon zijn bij deze begrafenis, hoopte ik maar dat het rouwbloemstuk er ook zo mooi uit zou zien. Ik had wat vriendinnen die er wel heen zijn gegaan, die hebben mij laten weten, dat het rouwbloemstuk er écht fantastisch mooi uitzag. En dat de linten met tekst er ook bij waren en goed geschreven waren. Dus het was wél zeker precies hetgeen wat ik had besteld, en in het echt nog mooier dan op een foto. Dan leeft het nog meer. Dus ik was helemaal gerust gesteld en over de top blij met wat jullie gemaakt en gebracht hebben! Dus was mijn eerste keer, Eén rouwbloemstuk bestellen online,………….geweldig!! Niet de rede waarvoor ik het moest bestellen, maar het resultaat voor een geweldig mooi bloemstuk op de laatste 2 dagen van de overledene en de nabestaanden. Want dat MOET écht perfect zijn uiteraard. Nou dat was het ook zeker. En daarvoor wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken. Mijn eerdere ervaringen met Fleurop kon ik al wel, en waren ook geweldig goed geweest. Maar een rouwbloemstuk is toch wel écht heel iets anders dan een boeket voor een verjaardag of zomaar natuurlijk. Nou ik kan het niet vaak genoeg zeggen,…..maar jullie hebben uitmuntend goed werk geleverd!! En ik zou jullie ook zeker aanraden bij iedereen die in deze situatie komt. En het zal in de toekomst wel vaker voorkomen dat er iemand komt te overlijden in mijn omgeving, dan weet ik dat ik het aan jullie kan overlaten. Want het resultaat is in een woord,…”FANTASTISCH!” (Helaas geen foto). Nogmaals bedankt met vriendelijke groet Kim van Vugt

Alles verliep goed

Makkelijk bestellen, goede communicatie en prachtig boeket.

• Boeket

Nadat geadresseerde niet thuis was werd t boeket netjes de volgende dag volgens afspraak bezorgd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire