Erg mooi rouw stuk. Keurig op tijd geleverd. Voldeed aan alle verwachtingen.
Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Mooie bloemen, keurige en vrolijke bezorger, helemaal top!
Hi Peter, Bedankt voor je mooie compliment over de bloemen en de vrolijke bezorger! Wat leuk om te lezen. Wij geven het door! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Prima verzorgd en bezorging complimenten
Hi Dirk, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent! Hartelijke groet, Team Fleurop🌻
Ik wilde een bloemstuk dezelfde dag laten bezorgen bij een dierbare die op sterven lag. De keuze uit bloemstukken is helaas zeer beperkt en de enige keuze was een vrij zakelijk stuk. In een gesprekje via de app, dat heel fijn en snel verliep, kon ik uitleggen voor wie het bloemstuk bedoeld was, en dit is aan de betreffende winkel doorgegeven. Het bloemstuk zelf was mooi, niet geheel conform voorbeeld maar prima. Alleen de pot vond ik wat minder, beetje somber. Het bloemstuk is in dankbaarheid ontvangen, nog gezien door onze vriendin, en daar ging het me om. Dank voor de fijne service.
Keurig 100% gelijkend boeket is er afgeleverd. Keurig op tijd bezorgd. Prachtig boeket waarmee je voor de dag kunt komen!
Ik koos voor t grote bos zonnebloemen, maar t resultaat was mager: veel groen en een stuk minder grote zonnebloemen dan verwacht. Al met al een erg duur boeket voor wat het is en dan komen er ook nog eens forse bezorgkosten bovenop
Beste Linda, Wat vervelend dat het boeket is tegengevallen. We nemen je klacht in behandeling en zullen dit verder via email met je oppakken. Fleurige groet, Team Fleurop
Er is op de gevraagde dag een prachtige bos bloemen geleverd. Ik had echter het nieuwe boeket besteld in poedertinten en dat was dit niet. Het deed niet af aan het boeket maar ik had iets anders in gedachten
Enige minpuntje, tijdstip aflevering niet zoals gevraagd.
Makkelijk te bestellen, veel keus en goed op de hoogte gehouden van de status
S,morgens besteld en ,s,middags bezorgd
Bos bloemen gestuurd naar mijn dochter. Aan de reactie en de foto te zien, zag het er mooi uit Complimenten
Het bestellen gaat in een zeer duidelijk traject.
Makkelijk te bestellen, alles op tijd en netjes. Ontvanger van de bloemen was heel blij met het mooi samengestelde boeket
Verkeerde tijd van bezorgen
Xx
Wordt goed geleverd en voldoet aan het plaatje
Ik was namen op het kaartje vergeten en daarover werd ik gebeld om het alsnog erbij te kunnen zetten.
Op 2 augustus om 10.40 uur bloemen besteld,die de zelfde dag nog bezorgd zouden worden. Op 3 augustus gebeld waarom dit niet gebeurd was,kreeg te horen dat ik op de verkeerde stapel terecht was gekomen en het die dag ook niet meer ging lukken en dat het 4 augustus ging worden en ze als extra een doosje chocolade er bij zouden doen. Dat is vriendelijk,maar neemt niet weg dat 2 augustus heel belangrijk voor ons was en dat het niet bezorgen een smetje op deze dag was.
Beste Johan, Bedankt voor je beoordeling. Helaas is het boeket te laat bezorgd. Fijn om te horen dat we dat hebben kunnen oplossen met een doosje chocolade. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, Het Fleurop Team
Een geweldige methode om iemand te verassen vanuit Canada.
Ik heb al meerdere malen een bloemetje naar mijn moeder gestuurd. Altijd netjes en op tijd bezorgd
laat besteld en toch snel bezorgd :D
Prijs kwaliteit ervaring viel tegen. Na het zien van een foto van het boeket waren relatief goedkopere bloemen gebruikt.
Hi Koen, Dank je wel voor je beoordeling. Wat vervelend dat het geleverde boeket niet aan je verwachtingen voldoet. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling! We hebben je een toelichting gegeven per mail. Daarnaast hebben we je een oplossing aangeboden. We horen graag van je! Fleurige groet, Zen Team Fleurop
Een 'gefeliciteerd' boeket stuur je op een feestdag. Die begint 's morgens om 0:00. Als je boeket dan in de namiddag bezorgd wordt (toen ik nabelde, hoorde ik pas tussen 14:30-17:00), is de dag voor het grootste deel om. Tijdstip van bezorging is een onduidelijkheid bij Fleurop bestelling, en voor klanten wel belangrijk. Mooi boeket, dat zeer zeker!
Aangezien ik niet meer in Nederland woon en soms iemand een bloemetje wil geven is dit de ideale manier. Makkelijk en snel alleen dit keer had ik een verzoekje. Ik had gevraagd of er zoveel mogelijk roze in kon want de ontvanger was net geopereerd en is gek op roze dus ik wilde wat extras doen voor haar. Toen ze mij bedankte voor de bloemen vroeg ik haar of er veel roze in zat. Ze zei nee wel veel oranje. Dat is jammer. Graag had ik dit van te voren gehoord als er geen roze beschikbaar was. Verder was alles prima.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire