geweldig

Fijn dat dit zo geregeld kan worden.

• Boeket

Het boeket welke werd geleverd was teleurstellend.

Het geleverde boeket leek totaal niet op het boeket welke was aangevraagd. Na indienen klacht is er een excuus boeket geleverd. Dat was wat fleuriger. Heel jammer dat het zo moest gaan, het was de trouwdag van de ontvangers. En dan wil je iets leuks bezorgen. Enorm balen dat het zo is gegaan.

Geen herhaal order meer

Mijn gevraagde eerlijke reactie: Vond het boeket propperig outbollig opgemaakt. Had er heel iets anders van verwacht waar het vakmanschap van bloemschikken direct in was te herkennen. De vaas van €25, past voor mij geheel niet bij een boeket van € 89,95 Voor een luxe prijs mag je toch wel iets extra aan styling en kwaliteit van het geheel verwachten. De bijgaande unieke foto kaart van €3,50 met foto en tex is het formaat van een gevouwen A4-tje welke los in een envelop erbij wordt geleverd. Komt amateuristisch over ipv een bijpassend lux kaartje waarvan wordt gesproken op de site van Fleurop. Begrijpt dat er niet altijd grip op is wanneer bloemen via een plaatselijke bloemist worden geleverd. Echter neemt niet weg over iets waar men geen kwaliteits controle over heeft, moet men dit dan ook niet als kwalitatieve producten aanprijzen. Wanneer na bezorgkosten van €6,95 ( voor dit bedrag ?? ) de eerste bloemen al binnen 2 dagen beginnen uit te vallen dan behoeft ik u niet uit leggen denk ik (?) dat het eerst volgende boeket bloemen niet bij Fleurop besteld zal gaan worden.

• Boeket

Snel en eenvoudig besteld, maar boeket leek niet op voorbeeld

Fijne website, volop keus en ook nog dezelfde dag bezorgd dus daar echt niks op aan te merken. Wat ik alleen toch erg jammer vond was dat we specifiek voor een bepaald boeket gekozen hadden, maar het afgeleverde boeket totaal niet leek op het plaatje…. Ik kan me voorstellen dat het een indicatie is en het boeket kan afwijken, maar het leek een totaal ander boeket en was helaas lang niet zo mooi als het plaatje. De ontvanger was er gelukkig blij mee (en stuurde enthousiast een foto, anders had ik het niet eens gezien) maar ik was toch wat teleurgesteld. Het boeket wat we hadden uitgekozen was ‘ik denk aan je’ en onderstaand een foto van het boeket dat afgeleverd werd.

• Boeket

Mooie bos bloemen, maar te laat bezorgd

Helaas is de bos bloemen een dag te laat bezorgd.

Uitermate tevreden.

De dag ( avond ) voor de uitvaart besteld en toch op tijd geleverd. Chapeau ! Prachtig boeket.

Tevreden

Tevreden over het bezorgde boeket , zoals besteld !!

Onvoldoende bezorging

Ik heb 62 euro betaald voor een medium formaat boeket wat eruit zag als zijnde klein boeket. Helaas geen foto van gemaakt. En het boeket was afgeleverd zonder te bellen naar de ontvanger, op de trap beneden in de hal van de flat geplaatst (zodat iedereen het mee kon nemen) en heeft daar een dag gestaan. Totdat ik er zelf arriveerde en het boeket vervolgens maar heb meegenomen en overhandigd aan de betrokkenen. Zeer slecht en ik doe dit in ieder geval nooit meer!

Prima, fleurig

Eenvoudige website met veel keuzes. Mooi boeket Netjes bezorgd

• Boeket

Als ik weer bloemen. Besteld weer bij fleurop

• Boeket

‘s Morgens besteld en ‘s middags fleurig bezorgd.

• Boeket

Prima afhandeling van de opdracht

Keurig op tijd bezorgd bij een blije ontvanger, prima!

Goeie kwaliteit bloemen

Mooie website met veel keuze. Min puntje vond ik helaas dat het boeket afgeleverd werd aan mijn zoontje bij de deur terwijl ik duidelijk aangegeven had vanaf hoelaat het boeket gebracht kon worden en voor wie het boeket is. Een mooi boeket op je trouwdag is toch wel een speciaal moment. Misschien een aandachtspunten voor een volgende keer.

Super delivery excellent driver...thankyou

• Boeket

Bloemen zijn heel goed van kwaliteit maar de extra services gaan niet altijd goed

De levering van een knuffel is de tweede keer van al mijn bestellingen bij Fleurop niet goed gegaan

• Boeket

Snelle bezorging, prachtige bloemen.

• Boeket

Geen bericht dat bloemen bezorgd zijn

Ik had wel een email verwacht als de bloemen bezorgd waren.

• Boeket N.v.t.

Goede ervaring.

Hoewel het aanvankelijk bestelde niet kon worden geleverd is dit na overleg tot volle tevredenheid geregeld met een mooi alternatief.

• Boeket

Prachtig boeket en ondanks de storm woensdag toch op tijd geleverd!

Het was even zoeken en veel invullen maar wel te doen. Prima voor als je bloemen wilt sturen naar een andere plaats. Niet goedkoop, zowel de bloemen als het bezorgen!

• Boeket

Bestelling te laat bezorgd.

Op bestel formulier aangegeven, bloemen voor begravenis. Maandag voor 14.00 besteld, betaald. Woensdag 13.00 U plechtigheid. Geen bloemen. 14.30 afgegeven aan buren. Bij thuiskomst na de plechtigheid werd het aan de nabestaanden overhandigd. Naam Afzender Telefoon nummer en adres bekend. Dit is niet leuk. Wat ik waardeer is de voucher 7,50€ maar dat lost onze frustratie niet op.

Niet geleverd, geen communicatie

Bloemen zijn niet geleverd op de dag die afgesproken was. Hierover is niet gecommuniceerd. Ontvanger heeft de dag daarna de bloemen opgehaald, ook toen heb ik niets gehoord dat de bloemen geleverd zijn. Ik vraag me ook af of het juiste formaat boeket is gemaakt.

Goede service.

Zonder account kunnen bestellen. Kreeg een mail dat de ontvanger niet thuis was en ze later nog eens zoude proberen, daarna nog een mail als dat het boeket bezorgd was.

• Boeket

Prima en mooie service beter dan topbloemen

Fijn bedrijf en mooie bloemen Waar voor je geld! Beter dan de concurrentie top bloemen Die is slecht zeg maar Erg duur voor wat je krijgt

• Boeket

Mooie gemengde kleuren in de bos bloemen

De bos was wat dunnetjes voor mijn smaak en de ervoor betaalde prijs.

Geen terugkoppeling na bezorgmoment

Ondermaats, al uitvoerig gechat en telefonisch contact gehad

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire