positieve ervaring

zeer tevreden over Fleurop , dus over boeket enz

• Boeket

Mooie bloemen, makkelijk te bestellen.

Fleurop heeft een mooi assortiment bloemen. De website werkt gemakkelijk.

Mager bosje

Ik heb een bos bloemen gestuurd naar bekenden en heb ze gevraagd een foto te sturen van de bloemen, ik had een grotere bos verwacht!!

• Boeket

Kwa bloemen mooi bezorging is klote

Bestellen ging makkelijk en snel maar de bezorger die was niet heel vriendelijk na me vriendin toe

Wel tevreden

Boeket niet helemaal waar ik voor gekozen had. Ik had geen lelie's en die zaten er wel in. Maar ze vonden het heel mooi....

Waar voor je geld

Altijd moeilijk om van een plaatje te kiezen, maar resultaat was boven verwachting.

• Boeket

Mooi boeket en een redelijke prijs. En voldoende om iets te schrijven.

• Boeket

Niet op gewenste moment bezorgd

Verzoek gedaan om eind maandagmiddag te bezorgen. Het was heel belangrijk dat ik erop kon rekenen dat het in ieder geval op maandag afgeleverd werd. Bij geen gehoor hebben ze briefje in een buitenbrievenbus gedaan, met de boodschap dat de bloemen bij de bloemist kon worden opgehaald. Hoezo niet afgeleverd bij één van de buren??? Daar betaal je zo veel geld voor? Uiteindelijk heb ik zelf de volgende dag de bloemen moeten ophalen en afleveren! Belletje naar de klantenservice leverde alleen maar de bevestiging dat ze niet bezorgd waren. Volgende keer één van de concurrenten maar eens proberen. Boeket was trouwens het vele geld ook niet waard, karig!

• Boeket

Levering niet volgens afspraak en roos na 1 dag al slap.

Jaren goede ervaring gehad, (online fleurop) alleen nu de laatste twee keer echt slecht. Over de 1 na laatste ervaring hebben we het maar niet, want dat is getouwtrek geworden, waarbij ik eigenlijk had besloten niet meer te bestellen. Maar goed je denkt we proberen het nog maar 1 keer. Enfin mooi boeket uitgezocht, en in de opmerkingen gezet gaarne leveren na 1645 hr op 26-6-2023. Boeket is om 1400 hr bij de buren afgeleverd, Boeket hierna netjes schuin afgesneden, water en voeding volgens voorschrift toegevoegd in mooie vaas (eigen vaas). Savonds wordt van het boeket de roos al slapper… kijken het even aan, maar U begrijpt is de volgende dag niet beter op geworden. 1 slappe hap. Hadden we dat aan moeten geven, zeker … maar gezien de eerste ervaring met een slecht boeket en de redenen waarom het boeket er toen zo bij stond, ( eigen fouten van ons dus, te weinig water, te dicht op elkaar niet goede plaats etc etc ) heb mij doen besluiten niet in de rebound te gaan, daar er toch geen oplossing geboden wordt. Daarom maar via dit bericht, mocht het geplaatst worden. Nee voor de tweede keer op rij : SLECHTE elementen in deze bestelling. Misschien ligt het aan de planten zaak ?

• Boeket

Zo geregeld en goede service

Binnen een paar minuten heb je het boeket besteld en de volgende dag wordt het al geleverd!

• Boeket

Prima verzorgd, veel bloemen weinig groen top! Gewoon een mooi plukboeket!!

Zie bovenstaand.:)

Jammer

Hebben via Uw site een boeket besteld, zijnde juni boeket, hierin voor deze tijd van het jaar, een mooi boeket, helaas leek het geleverde totaal niet op het aangegevene op de site, de terugkoppeling was, dit valt binnen de richtlijn en waarde, maar we konden wel een tegoedbon van 7.50,- krijgen, maar hier zitten we niet op te wachten, dit was voor ons de laatste keer online bloemen sturen, gaan liever dan rechtstreeks bij een bloemist bestellen !

• Boeket

gekregen wat ik besteld heb binnen de op gegeven tijd kort om puik

• Boeket

Ik ben zeer tevreden over de bestelling en kwaliteit

Mijn aanbeveling deze service in te schakelen is positief.

• Boeket

heel goed verzorgd en aflevering perfect en aangegeven dat het bezorgd was. In een woord keurig alles.

TOP BEZORING ZO SNEL

TOP GEWOON

Fijne service

Ik kende de service niet, maar erg plezierige tool. Heldere foto's van mogelijke keuzes. Het feit dat je zelf een op maat gemaakte kaart kunt maken/indienen, complimenten voor het niveau van service verlenen.

• Boeket

Mooi boeket op de afgesproken tijd bezorgd.

• Boeket

Prachtig boeket en vooral verse bloemen.

makkelijke site en prachtige boeketten. keurig op tijd bezorgd

• Boeket

Mooi boeket, te laat afgeleverd

Ik had aangegeven voor de middag te bezorgen. Helaas was dit niet het geval.

Op tijd geleverd

Een plant met zo'n tekening kun je niet inschatten hoe groot hij is, bij deze zou hij niet tilbaar geweest zijn. ik heb de plant niet gezien, daar deze in Leipzig geleverd is. Zal nooit meer een plant bestellen.

• Boeket

Prachtige boeket en goede service

Bloemen laten bezorgen bij een restaurant waar de afzender haar verjaardag vierde. Bezorging keurig tijdens aangegeven openingstijden en prachtig boeket!

• Boeket

ondanks laat besteld toch mooi op de gevraagde datum geleverd.

• Boeket

De bloemen die ik heb laten bezorgen waren in één woord Prachtig!

Mooi boeket !!

Onverwachte thuiskomst van een jarig familielid, op de site onze keuze gemaakt, extra vaas mooie kaart erbij. Betaald, opdrachtbevestiging via de mail, zo simpel kan het zijn. De volgende dag gebeld door een dolblij familielid....daar doe je het voor. Super service Fleurop !! Hartelijk dank

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire