De prijzen zijn wat hoger als de bij concurrentie maar de betrouwbaarheid en kwaliteit is uitstekend
Heb Fleurop per mail verzocht het boeket alléén op het opgegeven adres en zo laat als mogelijk in de avond te bezorgen. Wordt er een eerste (en enige) bezorging gedaan om 14.12 uur 's middags. Er was natuurlijk niemand thuis, anders zou ik niet vragen om in de avond (oftewel na 18.00 uur) te bezorgen. Wordt het boeket in een emmertje op de oprit geplant en vertrekt de bezorger. Bij thuiskomst niet opgemerkt door de ontvanger maar via de Ring deulbelopname uiteindelijk getraceerd. Weg verassing, echt jammer, en niet meer dan 'grappig' Dumpert filmpje van de bezorger overgehouden.
Zeer overzichtelijke en mooie website, waarbinnen je makkelijk en snel kunt navigeren. Ook de klantenservice via de telefoon is betrokken, behulpzaam en vriendelijk. Het (rouw) bloemstuk werd tijdig bezorgd op de afgesproken tijd en plaats. We kregen daar ook een bevestiging per e-mail van. Dat gaf ons de nodige rust. Kortom, het was voor ons een goede ervaring, die heeft bijgedragen aan een mooie uitvaart van onze broer en zwager.
Ik ben heel tevreden over de service en het boeket. Online bloemen uitkiezen werkt heel simpel, maar je weet niet écht hoe het boeket eruit ziet. Het was groter dan gedacht en de ontvanger was aangenaam verrast!
Het bestellen en betalen van de bloemen ging prima. Wat ik mis is dat er geen bericht wordt verstuurd wanneer de bloemen bezorgd zijn. Zeker even belangrijk omdat het een rouwboeket betrof.
De ontvanger van de bloemen bleek niet thuis. Bezorger doet navraag, blijkt de ontvanger in revalidatie te zijn. Dit wordt teruggekoppeld naar ons als opdrachtgever en de bloemen worden ingeboekt en bezorgd naar een ander adres! Hele blije ontvanger! Net dat beetje extra Fleurop! Hoe mooi. Gewéldig!
Het bestelde boeket kwam niet aan, schijnbaar een probleem met de bezorgdienst. Het wordt vandaag, 3 dagen later, alsnog bezorgd, nadat we erachteraan moesten bellen. Dit boeket was bedoeld als verrassing voor iemand (dat is het nu niet meer want ik moest vragen of het wel was aangekomen nadat ik geen bedankje kreeg) en de gelegenheid was een overlijden. Pijnlijk en teleurstellend dat dit mis is gegaan - ik had al eerder bij Fleurop besteld en dat ging prima, maar deze keer dus niet. Wat compensatie zou op zijn plaats zijn.
Bloemen na 5 dagen kunnen weggooien. Klantenservice geeft aan dat de bloemen niet schuin genoeg zijn afgesneden.
Finse bloemen blijken nu eenmaal erg duur te zijn dus het formaat van het boeket valt me altijd tegen. De samenstelling was daartegen mooi.
Ook fijn dat ze dezelfde dag nog bezorgd kunnen worden
Mijn persoonlijke boodschap zat er niet bij, waardoor de ontvanger niet wist van wie de bloemen waren. Heel jammer!
Beste Kimberley, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te lezen dat je boodschap er niet bij zat. Helaas is er geen kaartje bij besteld waardoor de boodschap die je had niet doorgekomen is. Mocht je volgende keer weer een bestelling plaatsen raden wij je aan om je bestelling even na te kijken en als er geen kaartje bij zit kun je hier even contact met ons over opnemen hierover. Wij zijn je een een volgende keer weer graag van dienst. Met fleurige groet, Het klantenservice team Fleurop Nederland
Bevestiging van aflevering pas ontvangen nadat ik hier zelf om heb gevraagd.
Beste Martie, Wat vervelend dat je geen afleverbevestiging van ons hebt ontvangen, deze mag je zeker van ons verwachten! Onze excuses voor het ongemak. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Mooi boeket, zoals ik het wilde. Goede service.
Deze bloemen waren bezorgd bij buren, maar dat valt uit uw bezorgd confirmatie e-mail niet op te maken. Sterker, ik was in de veronderstelling dat mijn vrouw ze had ontvangen. Zoals u kunt zien is uw e-mail van 2 uur ‘s middags. Mijn vrouw was idd pas vanaf 3 uur thuis. De buurvrouw kwam de bloemen uiteindelijk om 9 uur brengen. Mijn probleem is niet dat de buurvrouw dit laat deed, maar wel dat u mij niet informeert dat de bloemen bij de buren zijn bezorgd. U kunt zich vast wel voorstellen dat er een vreemde situatie ontstaat wanneer ik denk dat de bloemen bij mij thuis zijn bezorgd, maar ik bijv. geen bedankje van mijn vrouw ontvang. Ik vind dat u in zo’n geval een bericht met juiste informatie moet versturen en dus moet aangeven bij wie de bloemen in bewaring zijn gegeven.
boekt ziet er leuk uit en is vogens de verwachting. Echter de bezorging liet te wensen over, zoals reeds eerder gemeld. Boekt is op een ander adres afgelevrd (bij de buren), terwijl wij wel thuis waren. Boekt is pas rond 21.00 uur afgegeven (kwamen toen thuis) stond op de oprit bij hen????
1. Ik vond de grootte van het boeket tegenvallen. . Op het eerste lint was ‘rust zacht’ toegevoegd, hetgeen ik niet had opgegeven.
Het is inderdaad makkelijk te bestellen echter de beloofde bezorgdag is niet gehaald m, helaas. De ontvanger was zeer tevreden en daar gaat het om.
Klein gebaar maakt groot verschil. Iedereen wordt blij van een bloemetje als je die geeft en krijgt dus top service!
Ik heb vorige week een boeket bloemen besteld voor Moederdag dat dezelfde dag bezorgd zou worden. Vandaag, een week later hoor ik van haar dat ze niks gekregen heeft. Ook nooit een bezorgbevestiging gehad zoals beloofd was of anderszins een bericht. Erg teleurstellend!
Bos bloemen voor me moeder besteld voor moederdag, komt halfdood aan. Nog geprobeerd goed te krijgen maar bloemen hadden geen water gehad en boeket voor een deel dood (op de foto was bij aankomst). En dit voor 55 euro. 3 dagen later kregen we nog 4 andere bloemen nagestuurd. Nogal karig hoe je behandeld word, ze begrijpen niet dat je het als cadeau verstuurd, alleen maar financieel belang. Fleurop valt niet te vertrouwen als je een cadeau geeft, ik zal nooit meer geschenken voor familie/werk sturen nu ik weet hoe de service is. Daarnaast werd ook nog even doodleuk verteld dat ze bij de bloemist er 'prachtig' uitzagen, oftwel ook nog even de schuld afschuiven.
Beste Bernd, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met het ontvangen boeket en onze service. Wij gaan vanmiddag via e-mail contact met je opnemen. Fleurige groet, Team Fleurop
Boeket, inclusief glazen vaas, is bij de verkeerde deur gelegd en heeft daar de hele dag in de wind en regen gelegen. Na het geven van deze feedback en de mogelijkheid van het enigszins goed maken werd alles opzij geschoven. NIET klantvriendelijk. Jammer. Slecht voor de naam.
Beste Sacha, Dankjewel voor je beoordeling. Wij vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden ben over de bezorging van je bestelling. Wij hebben je hierover een email gestuurd. Fleurige groet, Team Fleurop
mooi boeket werd op tijd bezorgd
Beste Hilda, Dankjewel voor je positieve review. Fijn dat je ervaring met Fleurop zo positief is geweest. Fleurige groet🌷 Fleurop team
Boeket geleverd wat veel kleiner was dan ik besteld had terwijl ik toch echt de grootste variant betaald heb). Bovendien zaten er totaal andere bloemen in het boeket dan op de afbeelding. Dat een bloem niet voorradig of verkrijgbaar is begrijp ik en geen probleem, maar dit leek er in de verste verte niet op. In plaats van een roos een zonnebloem? Netjes gemeld bij de klantenservice, maar “zij hebben het beoordeeld en het boeket valt binnen de toleranties zoals vermeld in de kleine lettertjes. Fleurop heeft dus altijd gelijk en je mag geen verwachtingen hebben… Echt waardeloos!
Hi Corné, Dankjewel voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over het bestelgemak van onze website en de bezorging. Wel jammer om te horen dat je niet tevreden bent met het ontvangen boeket. Wij doen altijd onze uiterste best om mooie boeketten samen te stellen. Helaas heeft dit boeket dus niet aan jouw verwachtingen voldaan. Wij hebben hierover met elkaar al mailcontact gehad. We zijn je in de toekomst graag beter van dienst. Fijn weekend! Team Fleurop
Valentine's Day, 7.30pm and no signs of the bouquet i bought for my wife. Customer service out of reach because out of working hours. Never again. Just stay away!
Op m'n verjaardag werd ik 'verrast' door m'n man met een bos bloemen van maar liefst 86 euro. Je verwacht een prachtig boeket, maar het was een ***lig bosje bloemen, wat door mij visite gemiddeld werd ingeschat op een waarde van 20-25 euro. Klacht ingediend, waarbij we het extreem gulle aanbod kregen van 10 euro. Zoek het verschil... Nooit meer! Schandalig!
Beste Maria, Wat vervelend om te horen dat het boeket zo is tegengevallen. Ik zal je een email sturen met betrekking deze klacht. Groet, Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire