Zoek de bloemen in het geleverde boeket.

Slechte ervaring om bij Fleurop bloemen te bestellen en ik schaamde me voor de bos bloemen die geleverd is. Allereerst lukte het niet om online een bestelling te plaatsen omdat het systeem vastliep op de postcode, ook niet met behulp van chat medewerkers. Uiteindelijk in de winkel een medium maandboeket van €32,95 besteld exclusief bezorgkosten. Samenwerking van Fleurop bloemisten onderling blijkt moeizaam omdat de dichtsbijzijnde bloemist weigerde de bestelling aan te nemen en te bezorgen. Een andere bloemist wilde de bestelling wel aannemen echter kon het maandboeket niet maken maar wel een vergelijkbaar boeket. Het boeket dat uiteindelijk is geleverd bestond uit veel groen waarin je de bloemen moest zoeken. Deze bloemist miste duidelijk liefde, vakkennis en de basisvaardigheid om een boeket te binden en lijkt in niets op het voorgestelde vergelijkbare boeket.

Waardeloos

Ik heb voor de verjaardag van mijn zus een bos bloemen besteld bij jullie. 5 bloemen en wat dennentakken voor veel geld. Ik schaam me gewoon voor het boeket dat geleverd is. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Voor mij geen Fleurop meer…

Goede service!

Kreeg het juiste adres niet ingevoerd op het daarvoor bestemde invoerveld. Na een mailtje aan Fleurop hebben zij contact opgenomen met de bezorger en is het op het juiste adres, op tijd, bezorgd. Fijn dat het zo geregeld kon worden, dank je wel!

Slecht

Een bos bloemen laten bezorgen met het tel nr van de ontvangende, ze hebben het boeket bij buren afgegeven , en wat als ze een paar dagen niet thuis is ? Staat mijn boeket van maar liefst 70 euro te verpieteren bij wildvreemde buren Het voeld of ik 70 euro heb weggegooid, doe het dus nooit meer !!!!

Slecht

Eerste keer en gelijk een dikke onvoldoende

Ik bestel een boeket van maar liefst 70 euro, met het telefoon nr van de ontvanger, het wordt bezorgd bij buren, want niet thuis, je kan voor afleveren ook bellen naar klant of bezorging uitkomt!!!!! Srraks is ze een paar dagen niet thuis staat get boeket bij vreemde te verpieteren, weg verrassing, weg 70 euro!!!!! Ik doe dit dus nooit meer

• Boeket

Boeket leek nergens naar…

In niets leken de geleverde bloemen op het beeldige bestelde boeket!! En dan níet toegeven dat er een grote fout is gemaakt of een goede oplossing aanbieden …

• Boeket

Makkelijk te bestellen en bloemen zoals verwachting geleverd. Erg mooi!

Goed ervaring. Bestellen bij jullie gaat makkelijk en wat je uitkiest, wordt ook daadwerkelijk bezorgd, de bloemen blijven ook lang staan en dat is nog een super plus punt !

• Boeket

Dag te laat bezorgd, compensatie bezorgkosten niet terugontvangen

Boeket werd niet geleverd. Na herhaalde telefoontjes werd e.a. uitgezocht waarna het boeket alsnog een dag te laat geleverd werd. De bezorgkosten zou ik teruggestort krijgen. Dit is niet gebeurd.

Super goed

Mijn sussie was jarig en ik zelf kon niet komen omdat ik een hernia heb en niets kon op dat moment, maar wou toch iets geven, toen maar een bloemetje besteld rond 11:30 en de zelfde middag bezorgt echt top, mijn sussie vond de bloemen heel mooi, samen met de vaas;)

prima levering

Mooi bloemstuk, tijdig geleverd. Ook op vragen werd snel geantwoord via de chat. Dus zeker tevreden.

Top service, niet goedkoop

Bloemen voor jarig familielid in het buitenland laten bezorgen (klein dorpje in Frankrijk). - Boeket op juiste dag bezorgd, - Verpakking prima, - Bloemen van goede kwaliteit, - Ruime keuzen op internet. Deze kwaliteit is echter niet goedkoop.

• Boeket

Mijn laatste bestelling viel heel erg tegen!

Ik had een bos rozen besteld voor het a.s. huwelijk van mijn zoon. Ik heb er flink voor betaald en uiteindelijk bleek het maar een klein boeketje te zijn. Heel jammer en zonde van mijn geld.

Matig

Voor dit geld vond ik het boeket zeer matig, zelfs in deze dure tijd. Het boeket was na 1 week verlept en kon worden weggegooid.

• Boeket

Altijd op tijd en verse bloemen bezorgd

Ee worden altijd verse boeketten bezorgd die lang mooi blijven, gemakkelijk besteld en altijd op tijd bezorgd. Ik vind Fleurop een TOPbezorger van bloemen

• Boeket

Mooie bloemen, kaart veel te klein

De bloemen van het rouwboeket zagen er mooi uit, maar de kaart was amper een kaart te noemen. Echt een mini kaartje en niet mooi geprint. Bovendien waren de namen vele malen kleiner geprint dan het grote logo van de bloemenzaak. Ik heb het kaartje eraf gehaald.

• Boeket

Er is een prachtig boeket afgeleverd. Savonds besteld en meteen de volgende dag bezord.

• Boeket

Bos bloemen kwam niet geheel overeen

Ik had confetti boeket middel besteld. Diegene die hem gekregen had heeft een foto gestuurd, toen viel mij dit wel tegen van wat ik ervan zou verwachten.

• Boeket

Jammer dat de bloemen niet op de afgesproken datum zijn bezorgd.

Bloemen zijn bezorgd, alleen wel helaas te vroeg. Ik had bewust een datum voor de bezorging ingevoerd. Jammer dus dat de bloemen op een andere datum zijn bezorgd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire