Website is zeer overzichtelijk, met een ruime keus aan mooie boeketten. Voor ieder wat wils in diverse prijsklassen. Levering was diezelfde dag nog! Top!
Beste Jolanda , Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je onze website overzichtelijk vond en voor ieder wat wils, dat vinden we erg leuk om te lezen. En als je inderdaad voor 14 uur besteld, wordt het nog dezelfde dag bezorgd. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Degene, voor wie het boeket bestemd was, reageerde zeer tevreden over de kwaliteit van het boeket(je). Betere ervaring dan met andere leveranciers.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat de ontvanger blij was met de kwaliteit van het boeket. We zijn je graag een volgende keer weer van dienst! Fleurige groet, Team Fleurop
Altijd top service van fleurop
Het boeket is snel besteld en verder geen zorgen.
Beste Oedeken, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling, dat lezen we graag! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Mooie bos bloemen, top service en snel geregeld
Beste Sandra, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat je zo blij was met de service en de kwaliteit, daar doen we het voor! Met fleurige groet, Team Fleurop
You took my money and didnot deliver to the recipient. Didnot send any delivery email. When I asked you about delivery status you said that ıt is delivered to another adress. You didnot even call or send an email. İ dont whant to spend my time on argumenting with you. You didnot deliver my order. And took my money. I hope that 50 euros will help you to make you service better. But i dont think so.
prima verzorgd
Beste Sjaak, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling, dat lezen we graag :-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
prachtig boeket hoorde ik van de ontvanger vond het wel best prijzig
Beste Nel, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je vriendin belde om te zeggen dat het een prachtig boeket was, dan weet je zeker dat ze er blij mee was :-). Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Mijn bestelling voor bezorging van een boeket bloemen in Australië bij gelegenheid van het overlijden van een goede vriend, is vakkundig afgehandeld. Zelfs de bezorgdatum kon in overleg nog worden aangepast.
Beste Anne-Marie, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling, dat lezen we graag :-)! En als je inderdaad op tijd bent, kunnen we de bezorgdatum in overleg nog aanpassen naar een voor jou beter passende datum. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Het boeket was prachtig en enorm groot. Helaas waren het niet de bloemen die op de afbeelding stonden. Ik begrijp dat jullie afhankelijk zijn van de beschikbare bloemen op dat moment, maar dan zouden jullie dat specifieke boeket niet op jullie website moeten tonen of iets vermelden van op het moment niet beschikbaar. Een beetje ervan afwijken is begrijpelijk, maar totaal anders, was een grote verrassing voor mij. Ik had explosie boekte twv ong 60 euro besteld incl kaartje en verzendkosten. Best een prijzig boeket. Maar het was een boeket met herfstkleuren en bladeren. Gelukkig was de jarige ontvangsten blij en verrast met het boeket … dat maakte het wel weer goed. Maar het was een boeket dat ik absoluut niet besteld had. Daarom toch helaaas niet 5 sterren Vr gr Yashmin
Beste Yashmin, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket, als het boeket niet gaat lijken op het bestelde boeket dan proberen we dat altijd door te geven aan de besteller. Excuses dat dat niet gebeurd is bij jou. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Levering helaas niet geleverd zoals besteld. Alleen de bloemen waren geleverd en de champagne niet op hetzelfde moment. Daarvoor was eerst mailcontact nodig waarna direct verstuurd. Maar helaas te laat voor de verjaardag.
Beste Robert, Wat vervelend dat de champagne te laat voor de verjaardag is geleverd. Wij hebben hierover contact met je opgenomen. Wij zijn je een volgende keer weer graag van dienst. Met fleurige groet, Fleurop Klantenservice
Snel geleverd en een mooi boeket.
Beste Marian, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling, dat lezen we graag ;-)! Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Zou ik zo weer doen.
Beste Amira, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je bloemengroet helemaal naar verwachting is geworden en dat je het zo weer zou doen, dat lezen we graag :-)! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
echt een mooi boeket, op tijd bezorgd
Beste MJ, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling, dat lezen we graag. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Bestellen via webshops op telefoon minder handig dan op tablet Een tip: stuur een berichtje als boeket bezorgd is
Beste Anne - Marie , Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat je het minder handig vindt om te bestellen via je mobiel, als je er de volgende keer ook niet uitkomt kun je ons natuurlijk altijd bellen op 0900 1501. We helpen je graag met je bestelling. En wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Heb je ook al gekeken in je spam/ongewenste mail? Daar belanden ze ook nog wel eens in. Mocht je willen weten of het bezorgd is kun je natuurlijk ook even bellen met ons op 0900 1501, we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
diegenen die ik een bos heb toegestuurd waren blij verrast en geemotioneerd door de hele mooie bos . De bos was keurig verzorgd en vlot bezorgd. Ik bestel altijd bij Fleurop, altijd goed, dit in tegenstelling bij andere bezorgservices. Service is heel goed , klantvriendelijk en goede service.
Beste Johanna, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de ontvanger verrast en geëmotioneerd werd van je boeket, dan weet je zeker dat die persoon er erg blij mee was. Wat leuk om te lezen dat je altijd bij ons besteld, dat lezen we graag :-)! En we zijn het natuurlijk met je eens dat onze service heel goed is :-)! Als we kunnen helpen, dan doen we het graag. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Positieve ervaring al zou ik voor de rouwboeketten iets meer keuze willen in de boeketten. Ik moest er vorige week 2 versturen naar dezelfde persoon en kon kiezen uit een witte en een roze. Ik had liever wat meer keus gehad.
Beste Francine, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je vindt dat er niet genoeg keuze is in de rouwboeketten, er staan er meerdere op de website en niet alleen roze en witte. Maar als je graag een ander boeket toegevoegd wilt hebben aan je bestelling kun je natuurlijk ook even bellen met ons op 0900 1501, dan kunnen we in overleg een andere kleur toevoegen. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Helemaal tevreden.
Beste D.J., Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je helemaal tevreden bent met ons, dat lezen we graag :-)! Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Mooie bloemen en dezelfde dag nog geleverd. Ik bestel hier graag.
Beste Merel, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je graag bij ons besteld, dat lezen we graag :-)! En als je inderdaad nog voor 14 uur besteld wordt heer t nog dezelfde dag bezorgd. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Jullie hebben mijn verzoek voor een prachtig boeket goed verzorgd. Erg tevreden.
Beste Lucia, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je erg tevreden bent met je bestelling. De bloemisten maken erg graag een prachtig boeket, dat kunnen ze natuurlijk ook erg goed:-)! Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Op 4 oktober 2022 bestelling geplaatst voor rouwstukje, CA-S9-4980-1, het betreft een mooi mandje opgemaakt met witte bloemen. Juist voor wit gekozen dan kan er weinig misgaan denk je. De volgende ochtend werd ik uit bed gebeld i.v.m. dat het boeket in een vaas moest. Ik heb duidelijk gezegd, het betreft een rouwstukje en geen boeket, het is een gestoken stukje in oase. Het is voor mijn neef in Canada die op 33 jarige leeftijd is overleden ten gevolge van een hersenbloeding. Er van uitgaande dat het goed zou komen met het bloemwerk maar ik geen reactie van mijn broer en zijn vrouw ontving uit Canada heb ik er toch later na geïnformeerd. Nee wat bleek er waren een paar rode rozen met wat groen en wat gipskruid in een boeketje geleverd, los wat moeilijk te plaatsen was. En te herplaatsen voor de begrafenis. Maar het ergste vond ik dat ik te horen kreeg dat het er uit zag als een VALENTIJNS boeket. Dat deed ons hier in Nederland veel verdriet. Zoiets kan je nooit herstellen. Ik heb het mijn broer uitgelegd dat je overgeleverd bent aan de bloemist. Maar op deze manier doe ik dit nooit meer dan maak ik wel geld over en dat het daar geregeld wordt. Het is een lang verhaal maar ik wil dat jullie dit weten. Jullie van Fleurop Nederland geven het tenslotte uit handen en verwachten dat er iets moois geleverd wordt. Met vriendelijke groet, verdrietige klant
Beste M.M. Heel vervelend dat dit zo gelopen is. Na telefonisch contact zijn we tot een goed passende oplossing gekomen. Wij zijn je volgende keer weer graag van dienst. Fleurop Klantenservice
Ik kreeg een foto van de bos bloemen die ik gestuurd had. De bos koste 50 euro maar zag er klein en niet bijzonder uit. Heel teleurstellend. Het had echt iets bijzonders moeten zijn
Beste Marian, We vinden het vervelend te horen dat je niet tevreden bent met je geleverde boeket. We hebben je een e-mail gestuurd en zien je reactie graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Keuze uit veel boeketten. Voor iedere gelegenheid een passend boeket. Je kan geen voorkeurslevertijd aangeven, dus het was even afwachten of dat goed ging, boeket werd rond etenstijd geleverd. Een mooi boeket, maar wel wat minder groot dan ik had verwacht. Bij de bestelling kun je 3 maten aangeven, maar het verschil kun je niet zien. Ik had het grootste boeket besteld.
Beste Angelique, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je vindt dat we veel keuze hebben voor iedere gelegenheid, we vinden het fijn om te lezen dat je er ook zo over denkt:-)! Je kan inderdaad in verband met het duurzaam bezorgen geen voorkeurstijd aangeven, maar de bloemisten bezorgen wel op de door jou gekozen bezorgdatum. Bij het formaat van het boeket staat het middelformaat afgebeeld op de website, bij klein zitten er minder bloemen in verwerkt en bij groot meer. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Het boeket zelf is kleurig, stevig maar gemaakt van redelijk standaard kweekbloemen en in die zin geen seizoens- of veldboeket.. De levering verliep eveneens ‘ongelukkig’. Eerst bleek levering in de ochtend van 7/okt niet haalbaar - daar ben ik over gebeld geweest, prima. De informatie was echter niet ‘sluitend’, mede omdat er een schakel extra tussen zit en de definitie van “na(de)middag” tussen BE en NL verschilt. Toen het boeket er rond 16u nog niet was en wij als gezin de deur uit gingen heb ik nogmaals gebeld met het verzoek het boeket bij de voordeur achter te laten. Dit is tegen de standaard instructies, dus mijn verwachting was getemperd. Dat het boeket dan niet op de verjaardag van mijn lief arriveert is teleurstellend. Ik had mij voorgenomen het boeket zaterdagochtend te gaan halen bij de bloemist in Visé. Geheel onverwachts stond het boeket voor de deur toen wij er even niet waren… Mijn conclusie is dat de ‘front end’ constructie om klanten vanuit NL te bedienen voor een levering net over de grens in België voor míj́ onvoordelig uitpakt.
Beste heer Heijnen, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat de bezorging niet naar wens was. De bloemist had helaas geen mogelijkheid om het op het gewenste tijdstip te bezorgen. Ik heb je hierover een persoonlijk bericht gestuurd. Kun je hierop reageren? met fleurige groet, Team Fleurop
De ontvanger was super gelukkig met het prachtige boeket. Ik kan hef dus iedereen aanraden. Nogmaals bedankt voor de goede verzorgde bezorging.
Beste A Jansen, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het heel leuk om te horen dat de ontvanger zo heeft genoten van het boeket. Daar worden wij blij van! We zijn je graag een volgende keer weer van dienst. :) Met fleurige groet, Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire