Supersnel en mooi boeket

Snel geregeld, prachtig boeket bezorgd.

Goed en snel

Bloemen via Fleurop voor een zieke vriend van ons besteld. Snel en goed en nog dezelfde dag bezorgd. Dikke 10!

• Boeket

Goede service en mooie bloemen!

Heel fijn als er telefonisch contact is bij vragen, erg persoonlijk.

• Boeket

makkelijk en goed uitgevoerd.

Kan er niet een uur voor in de auto gaan zitten.

Fantastische service

Zoals altijd weer een genoegen om bloemen via Fleurop te bestellen, ruime keus, website is helder en de service uitstekend.

• Boeket N.v.t.

Schitterend boeket en prima bezorging

Alles is goed verlopen; uitzoeken, factureren, bezorging tuim op tijd

• Boeket

Prachtig boeket razendsnel geleverd!!

Ik bestelde om 13.55 u een herfstboeket, en er werden twee uur later prachtige bloemen bezorgd bij mijn zusje! Een hart onder de riem voor haar was zo supersnel geregeld. Wat een service!

Snelle bezorging

De bestelling was snel bezorgd en netjes ik ingepakt. De plant was anders dan dat ik had besteld maar deze was zelfs nog mooier!

Prima geregeld.

Snel en makkelijk besteld

Snel en makkelijk een boeket voor bezorging besteld, kreeg netjes een bevestiging toen het boeket bezorgd is. Top

Goed!

Duidelijke website met veel mogelijkheden. Bezorging op de afgesproken tijd en gemakkelijke afhandeling.

Vakmanschap

Prachtige vers boeket, geweldig mooi!

Prijs/kwaliteit/gemak ruim onvoldoende

Een grote, dure bos bloemen besteld als verrassing voor mijn vrouw die haar MBA verdediging heeft afgerond, maar helaas niet bezorgd. Fleurop wordt "Pleur op" als je met een probleem de klantenservice belt. "Niet ons probleem, je moet zelf de bloemist bellen". Er is ons verteld dat er een briefje in de bus is gedaan, maar ook dat niet. Vervolgens wordt je als klant bejegend en ontkent iedere partij aansprakelijkheid (Fleurop, de bloemist en de leverancier). Leuk business model: vraag 3x zoveel geld voor je bloemen, vul de zakken van de leverancier, de bloemist en vooral Fleurop, en als er iets mis gaat kan de klant de strop krijgen. Nee bedankt jongens, ik ga wel naar de markt.

• Bestelgemak N.v.t.

Eenvoudig en goed geregeld

Alles is goed gegaan

Accurate snelle service

Einde ochtend besteld s’middags al bezorgd!

• Boeket

Prachtig boeket, verkeerde datum geleverd

Over de kwaliteit van de bloemen kan ik alleen maar lovend zijn. Ik had de verkeerde datum in de bestelling doorgegeven en contact gezocht met de klantenservice om het boeket op maandag af te leveren ipv donderdag, was geen probleem. Vervolgens is het boeket op vrijdag afgeleverd. Dit vond ik wel jammer omdat op vrijdag slechts één collega aan het werk is.

• Boeket

Snelle levering en mooi assortiment!

Snelle levering enkele uren na bestelling en mooi assortiment om uit te kiezen.

• Boeket N.v.t.

Gewoonweg TOP!!!!!!!

Mijn eerste ervaring met het bestellen van een boeket voor een zeer zieke collega. Kan maar 1 ding zeggen alles top geregeld. Bedankt!!!

• Boeket

Boeketten zijn vers en mooi.

Boeketten worden netjes afgeleverd. Reclame op aangekochte kaartjes niet nodig. Ook de aangeleverde tekst stond scheef geprint..

• Boeket

Uitstekende service en mooi boeket

Boeket is vlot bezorgd. Website is goed en duidelijk.

Snel en gemakkelijk

Fijne website, goed op de hoogte gehouden en mooi boeket tijdig afgeleverd.

Niet goed

Helaas, de bloemen zijn pas zaterdag gevonden. Ze zijn op nummer 72 bezorgd en moesten naar 74. En dit is in een buitengebied dus niet dicht bijelkaar staande woningen.

Werkelijk prachtige verse bloemen

In tegenstelling tot de concurrent heb je bij fleurop altijd topkwaliteit bloemen

Op tijd geleverd

Mooi bloemstuk voor een uitvaart. Had een verzoek erbij gevraagd en die is ingewilligd. Top!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire