Zeer tevreden.

Mijn nichtje heeft een foto gestuurd hoe het booket eruit ziet. Een idee dat via Fleurop dit mogelijk is, het is leuk om te zien hoe het eruit ziet. Wanneer het een ouder iemand betreft zie je het niet en dat is jammer. Het aktiveert me als het zo zou gaan. Een foto uploaden lukt me niet, jammer.... Ik verstuur het maar ik wil niet dat mijn gegevens gedeeld worden. Eigenlijk wil ik het niet versturen vanwege mijn privacy maar zonder dat kan ik dit niet versturen!!!! Dus dat is negatief.....

• Boeket

Een bloemetje laten verzorgen door Fleurop wordt altijd top geregeld.

Een bloemetje laten verzorgen door Fleurop wordt altijd top geregeld. Een bloemetje waard!! Grote complimenten. Alles is zowel vooraf alsook achteraf geheel duidelijk. Kan zelfs geen advies bedenken, wat beter zou kunnen.

• Boeket

Heel snel geleverd en het boeket was precies zoals wij het besteld hadden

S’ ochtends besteld en na twee uur al afgeleverd op een locatie buiten Hoeven. Boeket was zoals afgebeeld via de site en de foto! Erg goede en snelle service! John Lokkerbol Bergen op Zoom

Prachtig

Mijn dochter vond het ontvangen pakket super mooi. De topper had het echt verdiend want de behandelingen die ze heeft gehad voor ****** heeft ze net allemaal afgerond.

• Boeket

Zoals ik gehoopt had dat de bus bloemen zou zijn

Keurig bezorgd door charmante dame. Prachtige bos bloemen die bij mijn vrouw en ikzelf en blije lach op het gezicht toverde

prima en snel geregeld

snel en keurige bloemen

Snelle levering, mooi boeket

Het bestelde boeket zag er prachtig uit.

Is niet goed uitgevoerd.

Het boeket is niet op de juiste datum bezorgd.

Redelijk

Boeket was minder dan op het voorbeeld. Voor levering in de VS moet er misschien bij staan dat de bloemen erg duur zijn en daardoor een kleiner boeket Uploaden foto lukt niet

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket

Top heb niets meer aan toe te voegen

Doen wat ze zeggen!

Duidelijke site en bloemen waren snel bezorgd.

• Boeket

Fantastische bos bloemen met mooie herfstkleuren. Ook ontvanger was dol enthousiast.

We zijn zeer tevreden.

De bloemen zijn keurig op tijd bezorgd. Onze oude tante is er ontzettend blij mee. Ze stuurde foto van de bos bloemen. Deze zijn prachtig!

• Boeket

Heel tevreden met de snelle service.

Fijn dat het dezelfde dag bezorgd wordt en mooie kwaliteit!

Mooi

Mooi boeket grote rode rozen. Netjes bezorgt en de ontvanger was er erg blij mee. Ze staan op een mooi plekkie in de woonkamer.

• Boeket

Twee uur nadat ik de bloemen besteld had via Fleurop waren ze l op plaats van bestemming. Super! Het was bovendien een prachtig boeket. Het is wel prijzig maar met deze service en kwaliteit heb ik dat er wel voor over.

• Boeket

Mooi boeket, op tijd afgeleverd.

Probleemloos.

• Boeket

smorgens om. 8 .00 besteld en dezelfde morgen om 11.00 geleverd. Het was in Duitsland voor Nederlandse begrippen een beetje een stijf boeket. Het gaat ook om de groet dus......

Mooie bos bloemen!

Mooi op tijd bezorgd, verse bloemen

• Boeket

Mooie bos bloemen keurig in de ochtend bezorgd

De bloemen waren heel mooi. De bos keurig bezorgd in de ochtend.

• Boeket

Snel prachtig boeket op bestemming!

Overzichtelijke website. Veel keuze in boekten en snelle service tegen goede prijs.

• Boeket

Bloemen zoals getoond. Service zeer goed, ik had aangegeven dat de geadresseerde in quarantaine was, dus er werd netjes afstand gehouden.

• Boeket

En wéér een schitterend boeket!

Wederom een schitterend boeket voor mijn oude Tante van 91! Wat een vreugd om dat te kunnen geven...

• Boeket

What you see is what you get!

Prachtig bouquet zoals in de webshop met vaas.

Mooi boeket

Bezorgde boeket leek op de foto en werd op tijd bezorgt.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire