Bloemen zoals getoond. Service zeer goed, ik had aangegeven dat de geadresseerde in quarantaine was, dus er werd netjes afstand gehouden.
Wederom een schitterend boeket voor mijn oude Tante van 91! Wat een vreugd om dat te kunnen geven...
Prachtig bouquet zoals in de webshop met vaas.
Bezorgde boeket leek op de foto en werd op tijd bezorgt.
Ik weet natuurlijk niet hoe vers en hoelang de bloemen staan, daar moet ik maar op vertrouwen. En hoe het boeket er in het echt uitziet, weet ik ook niet, want ik heb het kado gedaan.
Weinig tijd, maar toch een mooi cadeau voor aan de andere kant van het land? Super service!
gemakkelijk via internet te bestellen; precies op tijd geleverd; goede kwaliteit bloemen in een prachtig boeket
ik had per abuis een verkeerde bezorgdatum doorgegeven, maar dit hebben ze snel voor me kunnen wijzigen.
Zie boven
Boeket is mooi maar boeket is een dag te vroeg afgeleverd kndabks afspraak. Het ging om een trouwdag, niet de dag voor een trouwdag.. Echter klantenservice heeft een goede oplossing geboden en adequaat gereageerd.
Hi Bas, Wat vervelend dat dit is gebeurd! Fijn dat je tevreden bent met de aangeboden oplossing! Fleurige groet, Team Fleurop
Recensione originale
Vlot bezorgd, bloemen zagen er vers uit. Voor een mediumboeket leek het wat ieler dan verwacht. De ontvanger is er blij mee en heeft een foto gestuurd. Die is niet te uploaden.
Beste Liesbeth, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Voor 2 uur besteld was voor 5 uur geleverd. Een mooie plant van een lokale bloemist. Heel erg tevreden mee
Omdat ik in het buitenland woon is het fijn om af en toe een bloemetje te kunnen sturen. De website is overzichtelijk, makkelijk te bestellen. En dat de bloemen de zelfde dag of de volgende dag bezorgd worden is echt top!
De bloemen waren van een goede kwaliteit en de bezorging is goed geregeld. Niet thuis, kaartje, bellen, afspraak.
Ik heb een zeer goeden ervaring bij fleurop. Prachtige boeketten. Prijs kwaliteit verhouden is hier top. Savonds besteld en hij was de volgende dag al binnen met een foto kaart. Dik tevreden.
Dat het heel goed is geregeld en dat ze het heel goed hebben bezorgt en in gepakt
Het boeket is ontvangen als een warm welkom bij thuiskomst uit het ziekenhuis.
Snel geleverd, hele mooie bos.
vlot en alles zoals je het verwacht
voor onze 24e trouwdag en grote bos rode rozen met wenskaart, in de avond besteld, in de ochtend geleverd, mooie verse bloemen die nog wel even meegaaan, wel 78 euro ;-(
en dan is er niemand meer he. Wel ergens achtergelaten met briefje, maar als ik op tijd bestel, ga ik er van uit dat het voor 18 uur geleverd wordt. Zeker op een maandag. Het boeket was wel heel mooi.
Beste Jet, Wat vervelend dat het boeket later is bezorgd dan je van ons gewend bent. We hebben je even een mail gestuurd met uitleg. We gaan ervan uit je een volgende keer beter van dienst te zijn. Fleurige groet, Team Fleurop
Ervaring is heel goed. Mijn Belgische vriendin, die helaas in de laatste fase van haar leven is (******); was zó blij met het boeket. Geen spijt dat ik dit gedaan heb. Helaas heb ik geen foto van het boeket.
Mooie verse bloemen
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire