mooie bos

keurige levering

Goed en punctueel geregeld

Goed en punctueel geregeld

• Boeket

We were very pleased with your service, thank you

All was good, thank you

Er waren vragen, keurig opgelost en dito levering van het rouwboeket

I.v.m. vraag beneden: boeket in ietwat andere samenstelling niet (kunnen) (ge)zien

Leuke boeketten

De boeketten die je op de foto ziet wordt in het echt ook geleverd

• Boeket

Van bloemen krijgen word ik blij

Altijd blij met fleurop, maar afgelopen maandag toch een beetje teleurgesteld, aangezien de bloemen een dag later dan gepland zijn bezorgd.

Super mooie bos!

Zeer tevreden over de levering van de bos bloemen. Rekening gehouden met de wensen die ik heb doorgegeven in het opmerkingen veld. Al met al dikke voldoende.

• Boeket

Snel, makelijk een heel mooi boeket.

Het is snel en makkelijk om een heel mooi boeket naar vrienden in heel Nederland te sturen.

Bestellen gaat makkelijk

Het enige wat ik mis is een bevestiging van levering ofzo

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Prima service, naar ik heb vernomen een mooi boeket, ook het aanpassen van de bezorging via mail ging prima.

• Boeket

Goed mooi op tijd geleverd

• Boeket

SUPER, Mooi bouquet en SNELLE bezorging....!

Nadat ik van een oud -collega een adres had doorgekregen, alwaar zij een jaar geleden een bouqet had besteld voor mijn 70e geboortedag, ben ik gaan rondstruinen op het internet. Inderdaad had die aanbieder een geweldige sortering, echter ben toch nog even verder gaan kijken en kwam toen uit bij FLEUROP Interflora Ned. BV. Daar deze aanbieder ook een zeer ruime sortering aanbood, en de mogelijkheid biedt om er een persoonlijke boodschap op een eigen ontworpen kaart(je) aan toe te voegen, heb ik daarvoor toen gekozen. Om 13.00 uur nm de 1e stap gezet en bouquet incl. vaas gekozen voor verzending. Om 15.30 uur ontving ik toen van mijn Neef & Echtgenote ( die op Maandag 3.10.'22 jl) 25jr gehuwd waren al een whatsapp bericht, dat zij het een aardige geste vonden en zeer content waren. (Incluis foto) waarop ik kon zien dat het prachtig verzorgd was. Eenieder die hiernaar zal doen informeren, zal ik daarom Uw bedrijf zeer zeker doen aanraden, en heb ik dan ook een perfecte keuze gemaakt. Nogmaals dank hiervoor, verblijf ik met vriendelijke groet, W.M.M. van Bussel , Eindhoven. (Helaas de foto toevoegen lukt mij niet, daar ik nu deze revieuw voor de 3e keer aan U probeer toe te zenden.) Maar kan U verzekeren dat het goed is.

Niet goed

Ik had het grootste boeket van de maand oktober besteld. Afgeleverd werd het kleinste boeket. Leo de Haan Galephar Netherlands BV

Snel geleverde mooie bos

Ruime keuze op website. Snel geleverd, vriendelijke bezorger. Mooie bos bloemen, variatie.

• Boeket

Makkelijk, snel en een prachtige bos!

• Boeket

Prima en heerlijke makkelijke manier om een bloemetje te sturen

Ik woon in Zuid Afrika en het is met Fleurop echt heel erg fijn om regelmatig een bloemetje te sturen naar familie in Nederland die bijv. jarig is, of om een andere reden een bloemetje verdient. Dat doe ik dus regelmatig en de bloemen zijn altijd prima van kwaliteit en een lekker grote bos. Zo is Zuid Afrika opeens toch erg dichtbij.

Prachtig boeket vlot geregeld

Mooie keuze, ook met attenties erbij ( knuffel), makkelijk te regelen, en vlot.

geweldig

verse bloemen zelfs op maandag keurig bezorgd

• Boeket

Te kleine bos voor (achteraf) teveel geld toch snel en gemakkelijk geregeld

Keurig telefonische bevestiging gekregen dat bestelling inSanto Domingo was afgeleverd. Vond de verhouding tussen prijs en omvang bos bloemen minder. Had voor dat bedrag (€72,00 incl kosten)toch wel een iets grotere bos verwacht. (Kan natuurlijk ook aan bloemist ter plaatse liggen)

Zeer mooie bos bloemen

Goede service, op tijd bezorgd en een zeer mooie bos bloemen

• Boeket

Bestellen een heel mooi boeket maken en snel keveren

Superboeket, snel geleverd

Ik bestelde een boeket in de ochtend en het werd dezelfde middag nog geleverd. Het boeket werd erg gewaardeerd, zag er mooi uit.

Geweldig!

Ik heb inmiddels al een paar keer een bos bloemen bij jullie besteld als kraamcadeau voor werknemers. Er is veel keuze, makkelijke website en goede service. En het belangrijkste: de ontvangers vinden het boeket practig!

• Boeket

Super goed geregeld en een heel mooi boeket

Zjdkdn

Mooi

Mooie bloemen snelle levering superfijn

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire