Goed ,betrouwbaar mooie boeketjes

Met gemak bestellen,goede servis mooi boeketje

• Boeket

De jarige oma was heel blij met het bloemetje in het mooie vaasje!

Heel prettig

topbloemen

nog nooit zelf een bos bloemen gehad via fleur op maar wel gestuurd, krijg hier goede reacties op

• Boeket

Bestellen, bezorgen prima, het boeket teleurstellend volgens ontvanger.

Bestellen, bezorgen prima, het boeket teleurstellend volgens ontvanger. Voor het bedrag € 64,00 / € 73,-- incl. verzendkosten valt het behoorlijk tegen.

• Boeket

Kleine bos en slechte bezorging

Zonde van je geld. De bos is absoluut niet groot en niet het geld waard. De bezorger zet de bloemen gewoon voor de deur zonder aanbellen. Echte afrader

Goed!

Goede en snelle levering.

tevreden

mooi boeket werd tijdig bezorgd en ontvangers waren er blij mee

Altijd prachtige, verse boeketten

Ik bestel regelmatig bloemen voor collega's en zakenrelaties. Men stuurt regelmatig foto's van de boeketten naar ons terug! Boeket op de foto is euro 22,50 Het papieren "vaasje" is ook een aanrader om deze erbij te bestellen. Zo is het helemaal af!

• Boeket

Het is zo gepiept om iemand blij te maken met een bos bloemen!

Prettige website, kwaliteit van de bloemen, en het bestelgemak, kortom: de volgende keer weet ik jullie te vinden haha.

Geweldig!

Voor de 1ste keer geprobeerd om een mooie bos bloemen te sturen naar mijn 88 jarige tante in België, kon natuurlijk niet zien hoe de bos eruit zag. Nou ik heb complimenten gekregen hoe mooi de bos eruit zag! Er zaten zelfs bloemen bij die extra verpakt waren (in een netje), geen idee welke bloemen het waren! Maar ik ga nog vaker gebruik maken van deze service! Mijn tante belt elke dag om te zeggen hoe fantastisch het vond!

• Boeket N.v.t.

Prima bloemen op tijd bezorgd.

Altijd weer geweldig!

Altijd weer prachtige bossen bloemen!

Teleustellend

Mijn bezorging is niet bezorgd op aangegeven moment. Heel jammer

• Boeket

Zeer goed verzorgd en op tijd geleverd!

Zeer goed verzorgd en op tijd geleverd!

• Boeket

Volledig witte bloemen waren niet beschikbaar bij de bloemenzaak. Ik kreeg meteen een mailtje met 3 alternatieven aangeboden. Samen zijn we er direct uitgekomen. Hele fijne heldere communicatie.

• Boeket

Bloemen werden op tijd bezorgd. Ontvangster was blij met het boeket, Ik ontving een foto van het bezorgde en het zag er naar verwachting uit. Punt van kritiek: in mijn mening dient er een mogelijkheid te bestaan een kaartje van Fleurop met daar op tekst mee te sturen. Nu dien je standaard Euro 1,50 voor een verjaars/condoleance etc. kaartje extra te betalen.

• Boeket

Ik bestelde op zaterdagochtend een boeket is er werd al voor 12 uur bezorgd!

• Boeket

Een mooi boeket op tijd bezorgd

Een mooi boeket op tijd bezorgd.

snel en prachtige bloemen

Goed, snel, telefonisch contact was erg vriendelijk en prima

• Boeket

Matig, ondanks vermelding op website en eigen opmerking bloemen niet bezorgd op desbetreffende dag

Mijn schoonmoeder heeft het desbetreffende boeket zelf opgehaald Het is immers maar 300 m lopen naar de Fleur op zaak Martenshoek. Na volle dagen van spanning en zorg voor mijn schoonmoeder die zij heeft ervaren bij overlijden familielid was het boeket bedoeld als bemoediging. Met het feit van de vermelding betreft bezorgen vóór 12u, loopafstand van 300m en het zelf ophalen maakt dat ik de bezorgkosten onterecht vind. Ik zou het mooi als hier een passend gebaar voor gevonden wordt

• Boeket

Een bloemetje van Fleurop is altijd top!

Ziet er altijd goed uit en zo makkelijk te regelen. Zelfs vanuit het buitenland een bloemetje bij iemand laten bezorgen, hoe leuk is dat!

prachtige bos bloemen

elke keer een mooie bos bloemen via Fleurop in Ter Apel, ook deze laatste keer

• Boeket

Snelle service en een prachtig boeket

Makkelijk en snel vanuit het buitenland een prachtig boeket besteld.

• Boeket

prachtig boeket, op tijd bezorgd, ontvanger helemaal blij

bestellen via de website is simpel en snel en overzichtelijk. Als je dan daarna van de ontvanger hoort hoe blij je iemand hebt gemaakt, weet je dat je kunt vertrouwen op Fleurop en bestel je een volgende keer weer!

• Boeket

Heel tevreden (en de ontvanger van het boeket ook!)

Een boeket besteld voor mijn lieve collega, die 15 jaar in dienst is. Zij werd op zaterdag verrast met een prachtig herfstboeket en was er zo blij mee dat ze een foto van het boeket in de app-groep van de collega's zette.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire