Met gemak bestellen,goede servis mooi boeketje
Heel prettig
nog nooit zelf een bos bloemen gehad via fleur op maar wel gestuurd, krijg hier goede reacties op
Bestellen, bezorgen prima, het boeket teleurstellend volgens ontvanger. Voor het bedrag € 64,00 / € 73,-- incl. verzendkosten valt het behoorlijk tegen.
Hi Jan, Dankjewel voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de bestelling en bezorging! Jammer dat je teleurgesteld bent over het plantenarrangement. Ik heb je hierover een mail gestuurd en zie graag je reactie tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Zonde van je geld. De bos is absoluut niet groot en niet het geld waard. De bezorger zet de bloemen gewoon voor de deur zonder aanbellen. Echte afrader
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. We hebben je klacht momenteel in behandeling met de bloemist en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Fleurige groet, Team Fleurop
Goede en snelle levering.
mooi boeket werd tijdig bezorgd en ontvangers waren er blij mee
Ik bestel regelmatig bloemen voor collega's en zakenrelaties. Men stuurt regelmatig foto's van de boeketten naar ons terug! Boeket op de foto is euro 22,50 Het papieren "vaasje" is ook een aanrader om deze erbij te bestellen. Zo is het helemaal af!
Prettige website, kwaliteit van de bloemen, en het bestelgemak, kortom: de volgende keer weet ik jullie te vinden haha.
Voor de 1ste keer geprobeerd om een mooie bos bloemen te sturen naar mijn 88 jarige tante in België, kon natuurlijk niet zien hoe de bos eruit zag. Nou ik heb complimenten gekregen hoe mooi de bos eruit zag! Er zaten zelfs bloemen bij die extra verpakt waren (in een netje), geen idee welke bloemen het waren! Maar ik ga nog vaker gebruik maken van deze service! Mijn tante belt elke dag om te zeggen hoe fantastisch het vond!
Prima bloemen op tijd bezorgd.
Altijd weer prachtige bossen bloemen!
Mijn bezorging is niet bezorgd op aangegeven moment. Heel jammer
Beste Jennifer, Wat vervelend dat je een vervelende ervaring hebt over de bezorging van je boeket. Je hebt een bestelling geplaatst bij een bedrijf. Wij bezorgen dit dan tijdens kantoortijden. Het bedrijf sloot echter binnen de kantoortijden waardoor ze tijdens het bezorgen al gesloten waren. Na het weekend heeft de bloemist telefonisch contact proberen te krijgen met het bedrijf om het boeket alsnog te bezorgen. Na het bedrijf gesproken te hebben hebben ze het boeket dinsdag bezorgd op het afleveradres. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, Klantenservice Fleurop NL
Zeer goed verzorgd en op tijd geleverd!
Volledig witte bloemen waren niet beschikbaar bij de bloemenzaak. Ik kreeg meteen een mailtje met 3 alternatieven aangeboden. Samen zijn we er direct uitgekomen. Hele fijne heldere communicatie.
Bloemen werden op tijd bezorgd. Ontvangster was blij met het boeket, Ik ontving een foto van het bezorgde en het zag er naar verwachting uit. Punt van kritiek: in mijn mening dient er een mogelijkheid te bestaan een kaartje van Fleurop met daar op tekst mee te sturen. Nu dien je standaard Euro 1,50 voor een verjaars/condoleance etc. kaartje extra te betalen.
Ik bestelde op zaterdagochtend een boeket is er werd al voor 12 uur bezorgd!
Een mooi boeket op tijd bezorgd.
Goed, snel, telefonisch contact was erg vriendelijk en prima
Mijn schoonmoeder heeft het desbetreffende boeket zelf opgehaald Het is immers maar 300 m lopen naar de Fleur op zaak Martenshoek. Na volle dagen van spanning en zorg voor mijn schoonmoeder die zij heeft ervaren bij overlijden familielid was het boeket bedoeld als bemoediging. Met het feit van de vermelding betreft bezorgen vóór 12u, loopafstand van 300m en het zelf ophalen maakt dat ik de bezorgkosten onterecht vind. Ik zou het mooi als hier een passend gebaar voor gevonden wordt
Hi Willeke, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet zeker gezien de situatie! Helaas was er tijdens de levering niemand aanwezig waarop een niet thuis kaart is achtergelaten. de bloemist heeft de ontvanger ook nog gebeld maar kreeg de besteller aan de telefoon. Op onze website wordt tijdens het bestelproces aangegeven dat het doorgeven van een bezorgtijd helaas niet mogelijk is. Als je een speciaal verzoek hebt voor je bestelling neem dan een volgende keer even telefonisch contact met ons op. Dan kijken we graag naar de mogelijkheden. Fleurige groet, Team Fleurop
Ziet er altijd goed uit en zo makkelijk te regelen. Zelfs vanuit het buitenland een bloemetje bij iemand laten bezorgen, hoe leuk is dat!
elke keer een mooie bos bloemen via Fleurop in Ter Apel, ook deze laatste keer
Makkelijk en snel vanuit het buitenland een prachtig boeket besteld.
bestellen via de website is simpel en snel en overzichtelijk. Als je dan daarna van de ontvanger hoort hoe blij je iemand hebt gemaakt, weet je dat je kunt vertrouwen op Fleurop en bestel je een volgende keer weer!
Een boeket besteld voor mijn lieve collega, die 15 jaar in dienst is. Zij werd op zaterdag verrast met een prachtig herfstboeket en was er zo blij mee dat ze een foto van het boeket in de app-groep van de collega's zette.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire