Bestelde boeket voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Door de nette bezorging aan het begin van de dag kon ontvanger optimaal genieten van verse bloemen.
Zie hierboven
Ook via andere aanbieders eerder besteld maar kwaliteit van bloemen was daar minder. Erg mooie bloemen en snelle levering! Erg tevreden. Wel aan de prijs, zeker met de bijkomende bezorgkosten. Vind ik persoonlijk aan de hoge kant.
Voor een collega zijn 25 jarig jubileum een bos bloemen, fles wijn en zelf gemaakte kaart gemaakt. Alles is in goede orde ontvangen. En het is een heel mooi bos bloemen geworden!
Simpel om bestelling te plaatsen, mooie bloemen en alles op tijd geleverd
Boeket succesvol naar Oekraine verstuurd.
Helaas werd het boeket niet op de aangegeven dat bezorgd, maar een dag later. Desondanks was de ontvanger er erg blij mee en is het een prachtig boeket.
Beste Maaike, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je bloemengroet niet op de juiste dag bezorgd is, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Je kan daarover het beste telefonisch contact met ons opnemen op 0900 1501. Dan kunnen wij contact opnemen met de uitvoerende bloemist daarover. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Het boeket was op tijd terwijl ik het laat had besteld Het was mooi en de mensen waren super blij
slecht
Hi Theo, Bedankt voor je beoordeling. Wij sturen niet zomaar een e-mail naar een ander adres. Ik neem contact met je op om dit uit te zoeken. Fleurige groet, Team Fleurop. 🌻
Snelle en goede service
Slechte ervaring met concurent, maar bij fleurop totaal geen zorgen echt klasse uitgevoerd.
tijdig bezorgd en stond mooi op de vaas
Beste Henri, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling! Dat lezen we graag ;-). Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Voldoet aan verwachting, prachtig boeket, binnen een paar uur beOrgd
Boeket laten bezorgen bij een familielid, na het zien van de foto kwam ik erachter dat het boeket niets leek op het voorbeeld van de foto
Beste Wouter, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je het boeket niet vond lijken op het boeket dat je had besteld. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb je hierover een persoonlijk bericht gestuurd. Kun je hierop reageren? met fleurige groet, Team Fleurop
Perfect, In de avond om 22.00 uur besteld. De volgende dag een mooie verse bos bloemen!
Wat je vraagt wordt geleverd, op tijd, met kwaliteit
Bestelling was goed over gekomen en mooi boeket. Wel apart dat mijn doorgegeven tekst handgeschreven over kwam. Mijn dochter in Australië die de bloemen kreeg vertrouwde het eerst niet omdat het niet mijn handschrift was. Maar boeket zag er mooi uit. Vindt wel in verhouding prijs veel te hoog.
Het online bestellen voor levering in het buitenland gaat via fleurop uitstekend, gemakkelijk en word netjes als afgesproken bezorgd. Dit alles kan ik als een 10 waarderen. Maar als ik vervolgens een foto te zien krijg van een bosje chrysanten die je voor 12,50 bij een tankstation op zondag avond voor sluit nog kan kopen!! Toch echt iets anders dan ik op de webshop te zien krijg! Dat het niet helemaal hetzelfde zal zijn begrijp ik best! Maar….! Dan snap ik niet waar de overige 60 euro naartoe zijn gegaan!! Ik begrijp hieruit dat er geen of nauwelijks samenwerking is met de bloemist die de opdracht krijgt!! Jammer
Hi R. Rossen, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het niet is wat je ervan verwacht had! Jammer dat wij niet het hele boeket zien. Wij hebben je een mail gestuurd. Wil je daar een reactie op geven? Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Leuke vriendelijke man.
Geweldige ervaring met Fleurop. Binnen 1 uur bloemen geleverd.
Snel geregd, bezorging keurig volgens afspraak en boeket viel in de smaak bij de ontvanger.
Veel te veel blad, viel me erg tegen
Hi Marja, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met de aangeboden oplossing! Wij zijn je graag weer van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop
Most of the flowers are dead two days later
Dear James, We are sorry to read that you are not satisfied with the quality of your order. Thank you for pointing this out to us. We offer a seven-day vase guarantee on all our bouquets. This means that the recipient must enjoy a bouquet for at least seven days. We expect to receive quality complaints within a reasonable period of one week, because the florist needs a positive response. We have requested a photo of the bouquet for this and are waiting for a response from you. Kind regards, Customer Service Fleurop NL
Niet geleverd wat op de foto is weergegeven. Een heel ander boeket en erg minimaal.
Goedemorgen Hans, We hebben je een e-mail gestuurd en ontvangen hier graag een reactie op. Alvast bedankt. Fleurige groet, Fleurop klantenservice💐
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire