Niet geleverd wat op de foto is weergegeven.

Niet geleverd wat op de foto is weergegeven. Een heel ander boeket en erg minimaal.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket

Op vrijdagmiddag iets voor 14 uur besteld en in de middag om 17 uur al bezorgd. Super snelle en goede service met prachtige bloemen.

• Boeket

Weinig bloemen voor veel geld

Middelgroot boeket, 62 euro. Leek weinig op de foto. Natuurlijk verwacht ik niet hetzelfde maar wel een vergelijkbare sfeer.

• Boeket

Mooi bloemstuk geleverd en goede service, maar op de website had ik moeite de bloemstukken te vinden. Ik zag in eerste instantie alleen boeketten.

Zeer behuplzaam

Vriendelijk en behulpzaam, het was 'n bestelling voor in België. Alleen jammer dat het kaartje is misgegaan, maar dat kan ook aan mij gelegen hebben. Vandaag dus de ontvangster gebeld en alles weer in orde gekomen

Mooie bos afgeleverd

Mooie verjaardagsbos afgeleverd.

Wederom een goede service

Boeket besteld voor mijn vrouw. Gebeld om af te stemmen voor de bezorgtijd ivm werktijden van mijn vrouw en dit was goed te regelen.

• Boeket

Weer prima gemaakt en bezorgd.

Weer prima gemaakt en bezorgd. We kregen complimenten voor de prachtige rouwbiedermeier die we laatst door jullie hadden laten verzorgen.

onduidelijkheid over bezorging

boeket elders afgeleverd maar berciht daarover was onjuist (bericht was dat aflevering wel goed was gegaan). Pas 48 uur later kwam daarover duidelikheid.

teleurstellend

Ik had de grootste bos besteld, op de foto van de ontvanger zag ik slechts enkele bloemen.

Slechte kwaliteit

De bloemen waren snel uitgebloeid.

• Boeket

De ontvanger van de bloemen voelt zich gezien. En dat is wat ik beoogde.

Snelle en handige bestelmethode. Websitebezoek en afhandeling is klantvriendelijk Foto van boeket heb ik als opdrachtgever niet-:)

Een hele goed ervaring

Ik heb voor een collega een boeket besteld op de dag dat zij jarig was. Dit heb ik in de ochtend gedaan en in de middag was het boeket al in huis. Ik ben erg tevreden over de snelheid van de levering en de goede communicatie vanuit Fleurop over de bezorging

• Boeket

De keuze was overzichtelijk en de site werkte prima. Het cijfer heeft betrekking op de bestelkant. Ik kan niet beoordelen of het boeket conform bestelling was. Evenmin of de bezorging goed is gegaan.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

s morgens besteld, einde middag geleverd, prachtig boeket

• Boeket

Een bos besteld, kreeg later een foto van het boeket van degene waar het voor was bestemd. Erg fraai en mooie kwaliteit bloemen! Vertrouwde service Fleurop maakt echt dat je verrast wordt en opfleurt bij het ontvangen van zo’n boeket!

Grandioos

Het zijn altijd mooie bossen bloemen en altijd op tijd geleverd. Nooit geen klachten.

Poor customer experience

I order regularly flowers and last time I wanted to use a discount code that I had from previous order, and despite that the code was valid it was rejected by your system. Please don’t send us such codes if you don’t allow us using them. Meri

• Boeket N.v.t.

Kleine bos bloemen voor het geld

Ik was opeens uitgenodigd voor de verjaardag. Ik heb een hoop geld voor de bos bloemen betaald. Het was maar een klein bosje.

• Boeket

Prima, Fleurop maakt waar wat zij beloven.

Bij het bestellen herkende de site ons huisnummer niet, toen heb ik met de klantenservice gebeld en dat verliep vlot en plezierig. Verder verliep het proces gesmeerd en kreeg ik einde dag een appje van de ontvanger dat zij een mooi boeket had gekregen.

Zeer slecht

Het boeketje van veldbloemetjes heeft me uiteindelijk ruim €30 gekost. Het boeketje was hoogstens 6 euro waard. De bezorger heeft het boeketje in een buitenkant gezet bij de klant die deze een dag later bij toeval heeft gevonden

Mooie bos

Vanuit portugal bloemen besteld voor mijn vrouw snel en goed geregeld

• Boeket

Mooi boeket verkeerd afgegeven.

Had een boeket besteld voor de promotie van mijn vrouw. Dit zou op kantoor aan haar persoonlijk afgegeven worden> Helaas werd dit boeket beneden bij de algemene receptie achtergelaten. Door deze slechte bezorger was de verrassing wel een beetje weg. Best jammer… had hogere verwachtingen van Fleurop.

• Boeket

Fleurop komt haar beloftes geweldig na.

Zelfde dag bezorgd en ontvanger heel erg enthousiast.

Gemakkelijk & goed

Zeer vlotte en overzichtelijke site. En fraaie bloemen. 1 punt van aandacht is dat er vermeld wordt dat de bezorgkosten inclusief zijn, maar daar wordt in de prijzen weer niet vermeld. Dus het is prijs, plus ca 7 euro met nog extra kaartje kosten.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire