De bloemen zien er altijd goed uit En volgens het voorbeeld De ontvanger was er heel erg blij mee
Mooi boeket, snel bezorgd, de ontvanger was zeer blij verrast. Dat was precies de bedoeling. Top!!
Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd
Mooie bos snel geleverd !
Als ik bloemen laat bezorgen kies ik voor Fleurop. Ze werken samen met de lokale bloemist en dat vind ik wel erg mooi. Daarbij vind ik ze vaak bet wat mooier dan als ik bestel via andere websites.
Wat wij hadden besteld is ook daadwerkelijk bezorgd.
De volgende keer koop ik toch liever een boeket in de winkel
Heel erg tevreden
Oeps verjaardag vergeten. ‘S ochtends bloemen besteld en vroeg in de middag was het al bezorgd! Altijd ook hele mooie bossen bloemen. Ik zal altijd via Fleurop een boeket laten bezorgen. Kortom, een zeer tevreden klant!!
Het grote boeket werd netjes en volgens afpraak bezorgd.
Beste Anneke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling! Graag weer tot een volgende keer. Groetje, Team Fleurop
Makkelijk besteld en super snel bezorgd! Prachtig boeket!
Super mooi gedaan En ik had iets fout gedaan krijg gelijk belletje en het word geregeld top volgende dag bezorgt
Makkelijk te bestellen, goede bezorging en mooie verse bloemen.
Idem
Het bestellen gaat gemakkelijk en het wordt dezelfde dag nog bezorgd
De website van fleurig is erg duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling was binnen een aantal uur bezorgd door de aangesloten bloemist. Erg blij met de service!
Altijd tevreden over de service. Inzet van lokale bloemisten is ook een pre
Ik vond het een erg kleine bos voor de prijs die ik er voor betaald heb. Zeker in vergelijking met een bos bloemen die ik zelf een paar weken ervoor ontvangen heb.
Beste Susan , Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Gister besteld, vandaag geleverd. Ik had een fout gemaakt met de datum, dit via de chat opgelost. Ik ben erg tevreden.
Wat je voor een bos krijgt is maar 6 bloemen betaal je 16;95 hoor is meer een supermarkt boeket
Goedendag Kim, Het bestelde artikel(vaasverrassing) is €16,95 incl. vaas en er moeten minimaal 5 bloemen in zitten, dit staat ook op de website vermeld. We hebben dit ook geantwoord op je e-mail. Indien je een compleet boeket verwacht, zal je dit ook moeten bestellen. Fleurige groet, Klantenservice Fleurop💐
Op de website moet je teveel informatie invullen die niet strict noodzakelijk is, maar anders kun je niet verder in het proces. Gelukkig hielp de chat ondersteuning moj er doorheen.
Het bestellen en de levering waren goed, helaas geen update over de levering in mijn mail en omdat het om een rouw boeket ging vond ik dit wel belangrijk. Bedankt.
Beste Nathalie , Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Heb je ook al gekeken in je spam/ongewenste mail? Daar belanden ze ook nog wel eens in. Mocht je willen weten of het bezorgd is kun je natuurlijk ook even bellen met ons op 0900 1501, we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Een mooi stijlvol rouwboeket
Bestellen via de website is erg eenvoudig maar ben vooral te spreken over de uitvoering en de snelle levering.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire