zeer mooi boeket zoals getoond op de side uitgevoerd .
Het bestellen ging gemakkelijk en er werd op de juiste dag geleverd. Ik ben ook tevreden over het boeket dat uiteindelijk bezorgd is. Twee dingen zijn minder handig: het is niet mogelijk om voor/op een bepaalde tijd te laten leveren en er wordt geen bevestiging van de bezorging gestuurd.
Beste B.E. van der Veen, Dank je wel vor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het gemakkkelijk vond om te bestellen bij ons. Je kan helaas niet kiezen voor een bezorgmoment omdat de bloemisten duurzaam bezorgen en pas op de dag zelf de route kiezen. Wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Heb je ook al gekeken in je spam/ongewenste mail? Daar belanden ze ook nog wel eens in. Mocht je willen weten of het bezorgd is kun je natuurlijk ook even bellen met ons op 0900 1501, we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Heel attent om door te geven wanneer er bezorgd gaat worden en na bezorging ook een sein geven is heel fijn. Bedankt!
Heel mooi boeket ontvanger is er heel blij mee
Tevreden, mooie bos en bij niet thuis melding dat de bos in de winkel klaar staat.
De website is overzichtelijk en de customer service luistert goed en denkt mee. Heel prettige ervaring.
Beste Sylvia, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent. Dat lezen we graag ;-). Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Alles is verlopen zoals online afgesproken. Zeer tevreden!!
Fijne bos bloemen, keurig bezorgd!
De bezorging was supersnel na bestelling, maar boeket qua prijs 24.95 en voor een fleurop bloemist vond ik tegenvallen ..
Hi Hugo, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wij hebben je een mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Toen het boeket niet bezorgd kon worden in Praag, werd ik gebeld om een nieuwe datum af te spreken.
Mooie bos bloemen en een correcte bezorging
Geen enkele klachten. Alles verliep zoals het moet. Zeer makkelijk online te bestellen en betalen. Perfecte levering op datum die was afgesproken van een mooi boeket bloemen van een locale bloemist.
Makkelijk bestelpoces, mooi boek en fijne communicatie!
Altijd overzichtelijk te bestellen + snel geleverd
Bestellen ging eenvoudig. De bestelling is conform geleverd. Perfect!
Netjes op tijd bezorgd. Ontvanger blij met mooie bos
Goed geregeld.
Werd zelfs gebeld omdat mijn voorkeur bloemen niet aanwezig waren. En samen zijn we er uit gekomen
Bloemen met chocolade besteld. chocolade vergeten, kan gebeuren. Netjes telefoon en mailtje gehad; brengen het de volgende dag na met wat extra bloemen.. hahahaha niet dus, helemaal niets! Boeket zelf was wel mooi!
Beste Rosalie, We hebben elkaar vanochtend al telefonisch gesproken over je bestelling. Fijn dat we dit hebben kunnen oplossen. We zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, Team Fleurop.
Zeer verrast door snelle afhandeling door Fleurop. 's Morgens om 11.00 een groot boeket besteld voor huwelijksdag. Werd nog die middag om 15.30 geleverd, inclusief bedrukt kaartje. Had niet verwacht dat dit op dezelfde dag nog mogelijk was. Belangrijker nog: een prachtig boeket!!
Prachtig boeket bloemen
Fijn dat het op tijd is bezorgd.
Makkelijk en goede site
bestelde na 23 uur een bloem en die werd de volgende middag keurig bezorgd. Heel erg bedankt!
Mooie bloemen besteld op de site en deze kwamen in het echt vrij goed overeen met het boeket. Snelle levering
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire