Al vaker zeer goede ervaringen met Fleurop in verschillende steden.
Altijd verse bloemen, altijd goed.
Een volle, middelgrote bos -met mooi palet- als verjaardagsextraatje. Keurig op tijd geleverd, met waardering van de jarige!
Mijn kinderen wonen niet in de buurt. Met Fleurop kunnen we ze toch verrassen bij bijzondere gelegenheden. Zo fijn dit.
Beste L. Herben, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent. Op deze manier maken we de afstand toch een beetje minder ver en weten de ontvangers dat je aan ze denkt. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Eenvoudig te bestellen, het is een prachtig kleurrijk boeket geworden!
Snel en correct
Levering was prima, klein boeket bestelt maar het was een treurig bosje voor 20 euro.
goed, maar bloemen worden vaak wel laat geleverd. snap wel dat dan de kans er iemand thuis groter is maar....maar toch vervelend
Het is een rustgevend gevoel dat je altijd van Fleurop aankunt. Van het vanaf het proces van de bestelling (uitstekend software programma) tot aan het eindproduct van de afgeleverde bloemen.
Handig te bestellen, fijn dat er een kaart bij kan en Super dat er op maandag bezorgd wordt!
Bij Fleurop online een boeket besteld voor een verjaardag. Dit werd bezorgd door Iris Bloemsierkunst uit Schiedam. Prachtig boeket, zeer tevreden. Ontvanger heel blij en ik ook. Bedankt!
Gemakkelijk online bestellen en aflevering op de gekozen datum. Boeket zag er prachtig uit!
Prachtig bloemstuk
Ik heb een boeket laten bezorgen wat ontzettend mager was voor een medium boeket. Dit heb ik gemeld en kreeg van de bloemist een berekening van wat de bloemen kosten die erin zaten..te belachelijk voor woorden. Dit werd door fleurop goed gemaakt met een tegoedbon van 7.50. Voor mij is dit de 2e teleurstelling en bestel ik dus nooit meer bij fleurop!
Mooi boeket afgeleverd
Gemakkelijk bestellen en goede service
Makkelijk besteld en snel bezorgd!
Mooi boeket en op tijd bezorgd!
Mooie boeketten en snelle bezorging
Via de website van Fleurop zeer gemakkelijk boeketten te bestellen. Snelle administratieve afhandeling. Prachtige boeketten!
In 1 woord geweldig.
Makkelijk te bestellen en keurig in de opgegeven tijd bezorgd
De bloemen zijn altijd van hoge kwaliteit en de bezorging is heel vriendelijk. Niet goedkoop, maar het geld waard!
Handige website, verschillende prijsmogelijkheden, verschillende opties om toe te voegen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire