Rond 8.00 uur bestelde ik een bos bloemen voor mijn moeder, om deze op dezelfde dag te laten bezorgen voor haar verjaardag. De bloemist stond om 10.30 uur al bij haar voor de deur met een prachtig boeket! Echt boven verwachting en zeker voor herhaling vatbaar.
Overzichtelijk waar je uit kan kiezen. Bestellen is eenvoudig en levering vindt prima plaats
Na een paar slechte ervaringen met andere aanbieders, nu een positieve indruk. Mooi boeket, 's morgens besteld, 's middags afgeleverd.
Volgende keer maak ik weer gebruik van jullie diensten.
Prachtige bos bloemen,de ontvanger was er superblij mee,en een snelle service! Bedankt.
Grandioos
Degenen die de bloemen ontvingen waren heel blij met de mooie bos. Er werd op tijd geleverd.
Makkelijk, snel en altijd optijd
Prachtig boeket.
Site ziet er goed uit, bestelproces liep soepel, levering was snel en boeket zag eruit zoals op de site. Bloemen waren verder vers en werden mooi verpakt afgeleverd bij de jarige
Ruime keuze, duidelijke website, goeie en snelle levering
Makkelijk te bestellen vanuit je eigen omgeving. De bezorging is ook goed verlopen; de ontvanger was niet thuis. Ik kreeg een berichtje dat het boeket bij de buren was afgegeven. Het boeket voldoet aan de verwachtingen. Top
Mooie bloemen en snelle levering
Bestelling is niet afgeleverd omdat de ontvangers niet thuis waren. De ontvangers moesten de bloemen zelf ophalen in de bloemenzaak, 15 km verderop. Uiteindelijk kan dat pas een week later. Slechte service en ook nog eens mosterd na de maaltijd. Het verrassingseffect was weg en de ontvangers moesten er zelf werk en tijd in steken. Behoorlijke kater aan overgehouden.
Beste Arno, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de bezorging van je bloemengroet. Wij hebben je hierover een email gestuurd. Fleurige groet, Team Fleurop
Mijn vriendin was erg blij met het bezorgde boeket.
Dit was de eerste keer dat wij via jullie bloemen lieten bezorgen bij onze schoondochter in Washington
De bos bloemen was precies als op plaatje en ook werkelijk groot. Verder is op de dag geleverd die ik aangegeven had en met dat het was afgeleverd ook meteen een bezorgbericht ontvangen. Voor mij is Fleurop dus betrouwbaar en levert een goede kwaliteit
Vanaf een bankje in het zonnige en warme Porto besteld, binnen een uur bezorgd. Klasse
Ik had nog nooit zo iets gedaan ga dit vaker doen
Het zou handig zijn om even terug te reageren of het wel of niet is gelukt
Eerste keer een "zakelijk" boeket verstuurd. Prima verlopen.
Mooi assortiment boeketten om uit te kiezen. Duidelijke bestelprocedure. Gemakkelijk afrekenen. Zeker weten dat bezorging op aangegeven tijdstip plaatsvindt. En vooral: een dierbaar persoon bij maken met een bloemetje. Hoe mooi is dit?
Een mooie bos bloemen kunnen bestellen. Het bestellen was erg makkelijk en de levering was erg netjes. Ze kwamen zelfs voor een tweede keer langs om het af te leveren nadat de eerste keer niet was gelukt.
Perfect!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire