Bloemen ter gelegenheid van de geboorte van een dochter bij een van onze collega's gestuurd. Omdat wij geen bedankje kregen gaan informeren bij de collega. Bleek er geen kaartje bij te zitten. Slordig en jammer.
Beste Ben, Wat jammer dat het kaartje niet aan het boeket heeft gezeten. Wellicht is deze eraf gevallen met de bezorging. Er is inmiddels een mail naar je gestuurd. Fleurige groet, Team Fleurop
Gegeven aan de mooiste
Top producten (verse bloemen) en snelle en correcte levering!
Altijd een mooi boeket
Beste Frans en Jaqueline, Dank jullie wel voor jullie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden met ons zijn. Dat lezen we graag ;-). Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Om 5 voor 12 s middags besteld en een paar uur later bezorgd. Top!!
Op een duidelijke en makkelijk manier iemand op afstand een mooie bos bloemen kunnen geven .
Bloemetjes was matig boeket
Ruime keuze in mooie bossen. Snelle levering ook. Verbeterpunt is gebruiksvriendelijkheid van de site. Niet altijd makkelijk te gebruiken.
De bezorgde bloemen zijn zoals afgebeeld op de foto chapeau
Het boeket was niet op de dag bezorgd omdat de patiënt er niet in het ziekenhuis zou liggen.heb gelijk mijn factuur na gekregen en ik had alles goed vermeld en de patiënt lag daar dus gewoon. Contact opgenomen met klanten service en daarna is alles goed gekomen en is het gelijk snel en goed bezorgd zonder extra onkosten. Top service dus hierv
Erg mooi boeket, precies op tijd.
De site is overzichtelijk en het boeket viel erg in de smaak. Makkelijk als iemand aan de andere kant van het land woont.
Makkelijk online geregeld. Veel keuze. Boeket werd ook echt dezelfde dag bezorgd.
Voor een lieve collega had ik een bos bloemen besteld. De volgende ochtend had ze deze al in huis. Een schitterende bos en zij was er erg blij mee. Geweldig om op deze manier iemand te laten merken dat je aan ze denkt.
Klant had foto door gestuurd van de door mijn bestelde bloemstuk, Kon niet beter
Besteld afgerekend en bezorgd.ook bericht dat bezoring heef plaats gevonden
Ik kon geen tijdstip van bezorgen kiezen (of ik heb niet goed gekeken). Maar de bloemen om vier uur ontvangen op een dag dat je je geliefde wilt verrassen is niet zo fijn. Bovendien, 40 euro voor een simpel “Hollands bosje” toch echt te duur. Laatste keer.
Goedemiddag Bart, Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bezorgt de bloemist op route. Aan de hand van de orders voor die dag, stippelt de bloemist een zo duurzaam mogelijke route uit. Fleurige groet, Fleurop klantenservice💐
topservice en prachtig boeket, 14 september geleverd ,boeket staat nog steeds
In de ochtend besteld en dezelfde dag in de middag bezorgd!
Voor de 90e verjaardag van mijn vader heb ik namens het hele gezin bloemen en bubbels laten bezorgen. Deze werden netjes op de gevraagde dag bezorgd. Het is een prachtig boeket. De mogelijkheid om er een fles Prosecco bij te geven vond ik een extra reden om het via Fleurop te regelen.
Netjes op tijd geleverd en de bos zag er netjes verzorgd uit
Ik had vergeten om de afzender op het kaartje te zetten. Toen belden het hoofdkantoor van Fleutop of ze onze naam mochten doorgeven: Super!! Dit is sevice 1e klas!
Heel fijn dat ik niet moest inloggen e.d., bestellen ging heel makkelijk en boeket was kleiner dan besteld was
mooi boeket
Hele mooie boeketten die min 1.5 week goed blijven
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire