Netjes bezorgt en een mooie boeket bloemen
Via Fleurop is het makkelijk om een bloemetje te versturen. Was een verjaardag vergeten en dan is het handig wanneer er een organisatie is die heel snel een boeket kan bezorgen. Het was de eerste keer dat ik op deze manier een bloemetje hebt verstuurd, het is me goed bevallen.
Beste Monique, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling. Gelukkig heeft Fleurop je vergeten verjaardag op deze manier weer goed gemaakt ;-)! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Ik heb het boeket voor dezelfde besteld en het is in de middag bezorgd. Het boeket was mooi, de jarige was er blij mee!
Wanneer je bestelt bij Fleurop weet je zeker, dat de ontvanger heel blij gaat worden met een mooie bos bloemen
de bloemstukken waren allebij echt heel mooi!
Goed afgeleverd, op tijd en zover ik op de foto kon zien een mooie combinatie.
Vakkundige Mensen.
Goede ervaring met fleurop online bestellen en uit het buitenland met Visa te betalen, behalve he vraag een Nederland's telefoon nummer wat ik niet heb
Makkelijk bestellen, alles volgens afspraak. Zo attent dat jullie contact opnamen en mij attendeerde op een tekstuele fout!
Fijn dat hét dezelfde dag is bezorgd. Jammer dat er zo veel groen tussen zat. Stond zo niet afgebeeld
Goede website, snelle service. Kaartjes zouden iets personaliseerbaarder mogen. Foto uploaden bv. De kleur van het geleverde boeket was niet echt herfstig in mijn opinie. Ik dacht eerder aan rood/oranje. Maar de ontvanger was verrast en tevreden. Dus dan ben ik het ook.
Beste Marloes, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je vindt dat we een goede website hebben met een snelle service. Je kan wel bij ons kiezen voor een foto toevoegen bij een tekstkaart, dan kun je hem nog persoonlijker maken ;-). Hopenlijk kun je hem de volgende keer wel vinden, bel anders even met ons op 0900 1501 waanneer je hem niet kan vinden. We leggen het graag aan je uit waar je hem kan vinden. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Mooi boeket. Mijn moeder was er erg blij mee.
Ik heb tot tweemaal met minder dan 24 uur voor n uitvaart n rouwkrans besteld en beide keren waren ze niet alleen ruim voor de aanvang maar ook in keurige conditie afgeleverd.
Ik bestel elke jaar weer mijn bloemen voor het buitenland bij fleurop. Nog nooit proberen mee gehad, de beste in vergelijking met prijs/kwaliteit verhouding met andere.
Nadat ik toch wat problemen ondervond bij het kiezen van een kaartje bij mijn boeket, gebeld met de helpdienst. Vlot geholpen en nadat ik mijn bestelling had geplaatst en betaald ook een zeer snelle levering van het boeket! Bij navraag werd mij verteld dat het een erg mooi boeket was!
Donderdag bezorgd, ik kwam vrijdag thuis. Een bosje bloemen waarvoor je jezelf de ogen uit de kop zou schamen. Ik zou hem zelf niet hebben durven overhandigen. Een aantal takken hingen er al volledig dood bij. Bladeren op de bloemen die aangevreten leken. Gewoon schandalig slecht. En dat terwijl ik juist bij Fleurop bestel omdat ik weet dat het bedrijf dat de bloemen voor Fleurop in Best verzorgd normaal gewoon goed is. Maar dit was een aanfluiting en een reden om nooit meer te bestellen.
Beste Eric, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. We hebben per mail contact gehad en ik hoop dat jij en je vrouw kunnen genieten van het nieuwe boeket dat is aangeboden. Fleurig groet, Team Fleurop
Makkelijk te bestellen en op afgesproken dag afgeleverd! Bos was ook zo samen gesteld als voorbeeld. Bloemen hebben lang gestaan!
Erg prettig en handig een bloemetje verzorgd op maat. *Wel wat aan de prijs voor zo'n klein boeketje
Het boeket werd supersnel bezorgd en was van goede kwaliteit
Zoals elke keer een prachtige bos bloemen van het Blumpke in Gulpen
Het boeket was abusievelijk een week voor de afgesproken datum bezorgd. De ontvangster heeft dat gemeld. Alsnog is daarna op de juiste datum een nieuw boeket bezorgd. Hele goede service! Ik heb de beide boeketten gezien en die stonden er goed bij. Uiteraard de eerste al iets minder maar toch nog heel mooi. Hulde.
Gevraagd om op middag te bezorgen. Werd voor 10 uur smorgens al bezorgd
Beste Bauke, Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze service en de kwaliteit van het ontvangen boeket. Wij hebben elkaar hierover zojuist telefonisch gesproken. We zijn je een volgende keer graag weer (beter) van dienst. Met fleurige groet, Team Fleurop
Snel besteld en snel geleverd!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire