Snel besteld en snel geleverd!
Dit was echt onvoorstelbaar. Wilde mijn zoon en schoondochter een hart onder de riem steken en het bloemetje was er binnen het uur en mooier dan op de foto! Hartelijk dank Fleurop!
Super geregeld
Makkelijk te bestellen en snelle levering
Fleurop werkt samen met de allerbeste bloemisten. En die kwaliteit wil je gewoon als je iemand wil verrassen met een mooie bos bloemen.
Beste Esther, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent. Dat lezen we graag ;-). Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Ik maak met de Fleurop bloemen veel mensen blij!!!
Ik heb 2 orders vlak achter elkaar gemaakt voor twee verschillende personen op verschillende adressen. Die in Druten is netjes snel geleverd en daar kreeg ik een beveyvan via de mail. Van deze levering in Amersfoort heb ik geen lever bevestiging gehad en ook niet van de persoon terug gehoord dat er bloemen zijn bezorgd.
Beste Dirk, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Je mag van ons zeker een bezorgbevestiging verwachten. Sorry dat je deze niet hebt ontvangen. De bloemist werkte deze dag met een vervangende bezorger, deze bezorger had helaas niet de mogelijkheid om een bevestiging te sturen. Het boeket is gelukkig wel op de afgesproken dag bezorgd bij de ontvanger. Wij zijn je graag een volgende keer beter van dienst. Met fleurige groet, Team Fleurop
Zoals jullie altijd in reclame zeggen; Het boeket kwam binnen, Dat kwam dit boeket ook!
vaak bestellen dat ga ik zeker doen
Wel een beetje aan de prijs, maar wel erg mooi!
zag er goed uit en keurig bezorgd
Was verrast door de snelle bezorging, ontvanger ook zeer blij.
Makkelijk bestellen, Snelle levering. Gewoon goede service.
Fleurop is voor mij de beste bloemen en meer zaak om iemand te verrassen. Meestal kies ik Fleurop.
Snel besteld,snel bezorgd.
Online bestellen ging fantastisch, ruime keuze voor bloemen en kaartjes. De bloemist heeft er meer dan 100% aandacht en liefde aan gegeven en de bos bloemen zag eruit alsof hij 2x zo duur was.
Het was heel makelijk de bestelling te plaatsen en de levering was mooi op tijd
Fijn dat je ook een berichtje krijgt als het boeket bezorgd is.
Snel bezorgd, mooi pakket, en goede prijs/kwaliteit.
We hadden een bos voor mijn schoonzus haar 80ste verjaardag besteld met verschillende kleuren rozen ze kreeg een bos met 6oranje ro,en en stekelbloemen u kan zien is een heel andere bos als wij besteld hebben dit is nog geen 25e waard
Beste Eka, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. We hebben je klacht in behandeling met onze bloemist en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Fleurige groet, Team Fleurop
Mooie bloemen en precies op tijd!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire