Duidelijke website en fijne terugkoppeling als het boeket is afgeleverd.
super tevreden, al altijd weer via fleurop bloemen verzenden. de ontvangende kant heeft een super bloemist die van zijn vak weet
Het was de eerste keer dat ik zo een boeket liet bezorgen. Toch spannend maar het is helemaal goed gekomen.
Nadat ik bezorgadres had ingevuld ( ziekenhuis in Utrecht) werd later nog de naam en het adres van de ontvanger gevraagd. Bloemen werden op het thuisadres van de ontvanger bezorgd die uiteraard niet aanwezig was , want in het ziekenhuis. Na telefonisch overleg is nieuw boeket in het ziekenhuis bezorgd ? Uiteindelijk goed opgelost .
Beste Jacques, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met onze service. We hebben elkaar telefonisch gesproken en je had het thuisadres bij het bezorgadres ingevuld. We hebben dit voor je aangepast en ben blij te lezen je toch uiteindelijk tevreden bent. Fleurige Groet, Team Fleurop
Het is natuurlijk altijd afwachten als je op afstand een bos bloemen besteld, of de ontvanger er blij mee is. In dit geval was dat zeker het geval, dus bedankt!
Voor een boeket met een prijs van €63 had ik eerlijkgezegd iets anders verwacht. De kleuren vloeken nogal. Mijn dochter in Engeland is er desondanks blij mee. Ik ben wel benieuwd wat professionele bloemisten hiervan vinden.
Beste Marjolein, We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Toch wel fijn om te horen dat je dochter er wel blij mee is. We hebben je een e-mail gestuurd met verdere informatie we zien je reactie graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Mijn opa belde mij in tranen op. Een mooie bos bloemen in vaas met een kaartje op zijn ziektebed. Bedankt voor de goede service en het snelle bezorgen! Over de kwaliteit kan ik niets zeggen, ik heb de bos zelf niet gezien en weet ook niet hoelang die staat.
Na een klacht kreeg ik van de bloemist eerst nul op rekest, maar van Fleurop zelf een tegoedbon. Dus het leed is verzacht., Bij een vorige bestelling via Feurop had ik een prachtig boeket voor een normaal bedrag, nu had ik een bloemist die zeer zuinig was en een boeket bezorgde waar ik zelf in de winkel Max €30/€35 voor zou geven, alleen nu moest ik €70 plus bezorgkosten betalen voor een te klein boeket. Heel jammer Spaansen Warmenhuizen
Beste Linda, Wat vervelend dat het boeket tegen is gevallen. Fijn dat je akkoord gaat met de aangeboden oplossing. Fleurige groet, Team Fleurop
Recensione originale
Eerder had ik een prachtig boeket voor een normaal bedrag, nu had ik een bloemist die zeer zuinig was en een boeket bezorgde waar ik zelf in de winkel Max €30/€35 voor zou geven, alleen nu moest ik €70 plus bezorgkosten betalen voor een te klein boeket. Heel jammer Spaansen Warmenhuizen
Ik heb een verrassingsboeket medium laten bezorgen. Website is duidelijk en heel gemakkelijk om te kiezen en te bestellen. Boeket werd de volgende ochtend al gebracht. Helaas waren de mensen niet thuis, hiervan werd ik via de mail meteen op de hoogte gebracht. Uiteindelijk is het boeket toch nog dezelfde dag afgeleverd, nadat ze een berichtje hebben achtergelaten bij de mensen. Boeket is prachtig.
verzender en ontvanger zeer tevreden
Bloemen waren prima, het kaartje niet. Tekst was maar half afgedrukt en daardoor niet volledig leesbaar.
bloemenstuk zag er prachtig uit ,op tijd bezorgd mijn dank voor jullie goede service ML
Mooi boeket en op gewenste dag geleverd
Had een ander boeket besteld. Mooie paarse kleur met hortensia. Ze kreeg een ander boeket met alle kleuren. Wel 1 kleine hortensiaIk heb 45 euro betaald en dan hoop je wel dat ze een boeket brengen die je hebt uitgekozen
Hoi Danny, Wat vervelend dat het boeket niet aan je verwachting heeft voldaan. We hebben je een mail gestuurd en wachten je reactie af. Fleurige groet, Team Fleurop
Bestellen ging heel gemakkelijk. Ik ben blij dat het een dag voor de uitvaart nog mogelijk was iets te bestellen. Ik wilde na de bestelling de tekst op het lint nog iets aanpassen, ben heel snel en goed geholpen door de klantenservice van Fleurop. Het was een mooi boeket. Voor deze prijs had het boeket iets voller mogen zijn en ik begrijp niet dat het lint groen was. Ik heb een keuze voor een kleur op de bestelpagina niet kunnen vinden. Er waren meerdere boeketten, deze hadden alle witte linten. Ik zou zelf voor wit hebben gekozen. Fijn dat ik 's ochtends vroeg, op de dag van de uitvaart, een e-mail kreeg met de melding dat het boeket was bezorgd.
Originele, mooie mix van bloemen en kleuren (boeket vurig najaar). Ook een goed royaal formaat voor een midden maat. De ontvangers waren er enorm door verrast. En dat is waar je op hoopt, een mooier boeket dan je voor jezelf zou kopen.
Het kost weinig moeite om bloemen te bestellen. Deze keer voor bezorging in het buitenland. De volgende dag was het boeket er al.
De bloemen die ik rond 12 uur besteld heb zijn die dag niet bezorgd! Daarover is niet gecommuniceerd. Ook heb ik geen bestelorder en aflevermail gekregen. Ik heb er tweemaal achter moeten bellen wat de status was. In één woord: waardeloos! Niet voor herhaling vatbaar! Het boeket vond ik magertjes ! Mvg Marjolein Leijten
Beste Marjolein, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. Wij hebben je klacht momenteel in behandeling met onze bloemist en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Met fleurige groet, Team Fleurop
Wederom een perfect en zeer kleurrijk mooi boeket geleverd!
Erg mooie bos rozen, helaas bleek een roos te zijn geknakt (transport?). Evengoed was de geadresseerde er erg gelukkig mee!
Helaas was de ervaring niet positief. De bloemen waren deels kapot en 1 bloem is na een dag al gaan hangen. Het is teveel geld voor deze ervaring....
Ik moest supersnel een boeket bezorgen in België en dit was binnen 10 minuten online geregeld.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire