Ik moest supersnel een boeket bezorgen in België en dit was binnen 10 minuten online geregeld.
makkelijk te bestellen ik zou graag een bericht ontvangen als het boeket is afgeleverd
Beste Ruud, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Heb je ook al gekeken in je spam/ongewenste mail? Daar belanden ze ook nog wel eens in. Mocht je willen weten of het bezorgd is kun je natuurlijk ook even bellen met ons op 0900 1501, we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Super mooi boeket geleverd op de afgesproken dag
Duidelijk en makkelijke site om snel bloemen te laten bezorgen. Ik zou het wel een mooie toevoeging vinden als de bloemist een fotootje appt van het gemaakte boeket.
Fantastisch . Boeket op tijd geleverd. Klasse
Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd.
Twee keer bloemen besteld deze week en beide waren erg mooi en goed gevuld. Op tijd bezorgd en de ontvangers erg blij.
was voor mij de eerste bestelling bij Fleurop en is prima bevallen
In de ochtend besteld, dezelfde dag verstuurd.
Had verkeerde huisnummer door gegeven werd gebeld en is prima op gelost het is keurig bezorgt ook een mooie bos bloemen goed verzorgt
Een grote bos van €50,- besteld maar bij binnenkomst was het een mooie bos van ongeveer de helft.
Hoi Erik, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat het boeket niet aan je verwachting heeft voldaan. We hebben dit gelijk even opgenomen met de bloemist en komen nog even op terug. Fleurige groet, Team fleurop
zie boven en een heel mooi boeket gekregen.
Heel goed en klant vriendelijk zoals het verloopt. Is eenvoudig via de site aan te vragen. Zeer content. Ook de gene die de bos heeft ontvangen was erg tevreden.
Mijn ervaring met Fleurop is dat je precies kan uitzoeken wat voor soort bloemen je bij een persoon kan uitzoeken, met een kaartje en tekst erbij. Ook de leveringstijd kan je zelf bepalen. Dat maakt dat ik enthousiast ben over Fleurop. Ssst. Deze week wil ik nog graag een boeket naar een vriendin sturen die net geopereerd is...
Als werkgever maken wij regelmatig gebruik van Fleurop om onze medewerkers te verrassen. In al die jaren zijn we zeer tevreden over de boeketten die bezorgd worden en de snelheid waarmee dit gebeurt. Top!
Goede en betrouwbare service
Opdracht keurig uitgevoerd.
Gemakkelijk besteld en keurig bestelling uitgevoerd
Een boeket vanuit NL naar Canada bestelt. Foto's van de ontvanger gekregen waarop een prachtig boeket op de gekozen tijd geleverd is. Topservice
Zondagmiddag een bestelling geplaatst om een boeket op maandag te laten bezorgen en dat heeft Fleurop prima gedaan. netjes een mail ontvangen dat het boeket was afgeleverd en vlak daarna kregen we een berichtje van de ontvanger dat die blij was met het onverwachte boeket.
redelijk boeket maar minder dan we gewend waren van eerdere bestellingen
Selle bezorging.Duidelijke website.
Fleurop is een fijn bedrijf om online bloemen te bestellen. Ruime keuze in diverse prijsklassen. Ze houden je goed op de hoogte.
Snel aflevering in Spanje. Boeket leek zoals op de foto. Het boeket was voor een condoleance situatie. Ik vond wel jammer dat bij de Spaanse boeketen geen condoleance lintjes bij zaten zoals bij de Nederlandse boeketten.
De bos rozen die ik besteld heb waren zijn mooi en in een mooi boeket gemaakt. Naast dat de bloemen mooi waren, vind ik het een mooi pluspunt dat de bloemen vanuit een dichtbijzijnde bloemist komen. In het kort mooie bloemen, netjes geleverd en lekker lokaal geregeld. Iets wat ik mij later bedacht is dat het soms handig zou zijn om een dagdeel op de leverdag te kunnen aangeven.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire