Ontvangen boeket zoals uitgezocht op website. Snel en goed afgeleverd. Alles zoals verwacht.
Fleurop heeft een teleurstellende uitvoering van orders en service/nazorg. Voor EUR 50 (excl. 6,95 bezorgkosten) viel de bos bloemen (stijlvol boeket) toch een beetje tegen. Maar het belangrijkste de extra bijgekochte kaart met tekst en afzender ontbrak. De ontvanger kreeg een boeket anoniem en zonder tekst. Contact opgenomen met de klantenservice die weinig empathisch, bijna beledigend en Fleurop te kijk zettend aanbood de EUR 1,50 extra kosten van de kaart terug te betalen. Na overleg ook met de bloemist werd afgesproken alsnog de kaart met een bloem te bezorgen. Die dag en de daarop volgende geen bloemist en geen kaart gezien/ontvangen. Heel teleurstellend, wel leerzaam. Fleurop heeft onvoldoende kwaliteitsborging en geeft weinig om de klant.
Hi Andries, We hebben je een e-mail gestuurd hierover om tot een oplossing te komen. Fleurige groet, Fleurop klantenservice💐
Het boeket is prachtig en lijkt exact op de foto van jullie website! Kleurrijk en vrolijk zoals bedoeld.
Zoals bovenstaande prima maar de bloemen worden nu minder. Vallen uit en gaan hangen
Bestellen ging vlot. Mooi boeket, beetje veel blad.
In de ochtend besteld voor zieke collega, in de middag als bezorgd! Prachtig boeket, communicatie in mail top!
Mooie Bloemen op tijd geleverd en bestellen is simpel
Precies wat ik had verwacht en dan nog iets beter. En sneller.
Altijd betrouwbaar qua levering
Communicatie, snelheid en kwaliteit.
Beste Ruud, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, dat lezen we graag :-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Jammer dat er niets gedaan is met mijn extra opmerking het boeket in de ochtend te bezorgen.
Beste Miranda, Dank je wel voor je beoordeling. Onze bloemisten doen natuurlijk hun best om het naar wens te bezorgen maar bezorgen ook duurzaam, daardoor kan het zijn dat je boeket in de middag bezorgd is. Maar als de ontvanger niet aanwezig is proberen onze bloemisten te bezorgen bij de buren of ze laten een kaartje achter voor de ontvanger om contact met ze op te nemen. Graag weer tot een volgender keer. Groetjes, Team Fleurop
goed geregeld op tijd geleverd
Makkelijk en goed
Het boeket was al enkele dagen bij ontvangst, triest om te zien. Helaas geen foto gemaakt.
Beste Wilhelmien, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. Wij hebben je hierover een email gestuurd. Met Fleurige groet, Team Fleurop
Duidelijk en overzichtelijk
Voor het eerst een bosje bloemen gestuurd en dat is prima bevallen. Makkelijk, veel keus en snel geleverd. Ook werd ik goed via de mail op de hoogte gehouden. Voor herhaling vatbaar.
Bij aankoop van bloemen lijkt het boeket niet of ver van het de voorbeeld foto.
Goedemorgen Jelle, Vervelend dat je niet tevreden bent. Ik heb mail contact gehad met je n.a.v. je klacht en we hebben dit allemaal besproken. Groeten, Fleurop klantenservice💐
Duidelijke website, makkelijk bestellen, prachtige bos bloemen afgeleverd waar de ontvanger van onder de indruk was
Geen reactie niks bezorgd
Hi Danny, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat de bloemen niet zijn geleverd, excuus daarvoor! Gelukkig hebben we inmiddels contact met je gehad. 🙂 Fleurige groet, Team Fleurop
Boeket bloemen voor mijn zieke moeder besteld zelfde dag nog geleverd! Echt super geregeld! De bloemen zijn ook prachtig!
Makkelijk en snelle service. Zou wel mail willen krijgen als het daadwerkelijk bezorgd is.
Beste Juliette , Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Heb je ook al gekeken in je spam/ongewenste mail? Daar belanden ze ook nog wel eens in. Mocht je willen weten of het bezorgd is kun je natuurlijk ook even bellen met ons op 0900 1501, we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes , Team Fleurop
De jarige ontvanger deed eerst niet open, toen belde de bezorger mij. Alles kwam goed, heel mooi boeket!
mooie bos bloemen bezorgt zoals ik bestelt had
Geen worden voor top geregeld
Goed geholpen vriendelijk bij de klantenservice
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire