Voor de prijs die ik bij Fleurop betaal verwacht ik wel, als ik een verzoek doe om na een bepaalde tijd te bezorgen, dat men noch daar aan houdt. Op het kaartje bij bezorging stond “bezorgtijd geen voorkeur”. Die was er wel degelijk.
Snelle levering, goede service!
Het boeket wat is geleverd was afwijkend van hetgeen beloofd was op de afgebeelde foto. Het is toch een behoorlijk bedrag wat ik heb uitgegeven aan bloemen en verzendkosten en aan iets moois vind ik dat prima, maar niet als er iets anders wat er minder fraai uitziet wordt geleverd.
Beste Susanne, Bedankt voor je boordeling op KiyOh, We hebben je een mail gestuurd en wachten je reactie af. Fleurige groet, Team Fleurop
Ipv een bloemetje, ivm een klein jubileum, een plant naar mijn man opgestuurd. Hij is leraar op een vmbo en rijdt op een motor. Niet practisch een bloemetje. Toen een nieuwe keuze bij fleurop: je kan ook een plant laten bezorgen. Superleuk! Heeft mijn eigen leraar/man een mooie plant op zijn kantoor. Top fleurop!
Makkelijke, overzichtelijke website. Snel besteld en na paar uur al bezorgd! Ontvanger was blij met de mooie bos bloemen. Ik kom nog eens terug.
Het was echt een heel mooi boeket
Goede service, zowel naar mij als naar de ontvanger. We zijn ervan opgefleurd.
Mijn bestellingen werden volgens afspraak uitgevoerd. De bloemen Bleven Lang mpoi’
Op afgesproken tijd via de buren afgeleverd, nadat geadresseerde niet thuis was.
Ik ben blij, want een cadeautje moet goed zijn. De ontvanger vertelde mij dat het een heel mooi boeket is. Het staat er nu, na een week, nog Tintelfris bij!
Zeer tevreden en goede service en mooie boeketten.
Prima en razend snel geholpen
Heb voor een crematie een bloemstuk besteld en dacht dat het goed was om het ipv maandag zaterdag te laten bezorgen. Ik werd toen netjes gebeld dat het crematorium het niet toestaat dat het eerder bezorgd wordt. Er werd beloofd dat het maandag op tijd in het crematorium aanwezig zou zijn. Dat is goede service en meedenken.
Een prachtige boeket met vaas en de ontvanger is er heel blij mee. PRACHTIG BOEKET ! Aldus de ontvanger. U vraagt een foto te uploaden, maar die heb ik niet. Ik ga echt af op oordeel ontvanger.
Normaal erg goed maar had nu een boeket besteld best duur maar de grootte viel me erg tegen.
In een paar muisklikken je vriendin blij maken. Top!
Hele fijne ervaring. De bloemen zijn vers, mooi van kleur en dus precies zoals ik het zelf zou hebben uitgezocht. Thanks.
De site is overzichtelijk en makkelijk te bedienen, enige nadeel vindt ik dat er geen kaarten beschikbaar zijn waarop meer tekst vermeld kan worden. Hierdoor moest ik laatst een kaart via een andere dienst mee laten bezorgen. Verder een tevreden klant
Fleurop is OK. Prijskaartje stevig
Op tijd en een prachtboeket
Boeket voor ouders van pasgeboren baby.
heel eenvoudig om een boeket te bestellen via de website, let wel dat het boeket kan afwijken van de afbeelding.
Ik ben enorm teleurgesteld in de kwaliteit van de bos bloemen die aan mijn vriendin is verstuurd. De bloemen zijn na 5 dagen al zo lelijk geworden. Dat verwacht je niet als je voor euro 64,- een bos besteld bij Fleurop, Het zal de plaatselijke bloemist zijn geweest. Het lijkt wel of er op dinsdag 6-9-2022 nog bloemen van de week ervoor zijn bezorgd en geen verse. Voorlopig niet meer bestellen bij Fleurop. Wat jammer en plaatsvervangende schaamte naar mijn vriendin.
Zoals ik hierboven al aangaf, na het sturen van een bloemetje middels Fleurop heb ik altijd een zeer positieve reactie ontvangen van de ontvanger. Vandaar dat ik nooit op een andere manier bloemen verstuur. Maar ook omdat het versturen op een zeer eenvoudige manier verloopt. Dank hiervoor!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire