***lig bosje voor dat geld

Heb een bos Middel besteld, kosten €26,-- ex bezorgkosten(€ 7,-- voor een ritje van 3 minuten) en kaartje. Totaal bijna € 35,-- (!)Toen ik de bos zag was ik, net als de ontvanger, erg teleurgesteld. Een ongelooflijk ***lig bosje voor dat bedrag, en zeker niet hetgeen de foto liet zien. Nee, geen aanrader. Ik voel me bedonderd en ga op zoek naar een andere leverancier denk ik.

Supermooi boeket

Prachtig boeket besteld en gebracht

Altijd topservice!

Op tijd geleverd, de bossen zijn altijd royaal en mooi!

• Boeket

Prachtig boeket , zoals ik gewend ben.

Bestel zo af en toe een boeket en ben nog nimmer teleurgesteld.

Makkelijke site en snelle service

Makkelijke site en snelle service

Altijd goed!

• Boeket

Mooie bos wel maar had er meer van verwacht.

Ik begrijp dat de bos bloemen die ik bestelde niet precies hetzelfde zou zijn als die op de site maar het verschil was wel erg groot! De ontvangers hadden hier natuurlijk geen erg in. Maar de bos op de site was mooi op kleur, fijne takken en bloemen. De bos die bezorgd werd leek daar absoluut niet op. Hele andere bloemen, een veel grovere bos, lang niet zo verfijnd als het plaatje! Dit doet mij sterk twijfelen of ik nog eens bij Fleurop bloemen zal bestellen.

Geweldig!

Heel eenvoudig om iemand te verrassen met een bloemetje! Mooie boeketten en ruime keuze. Ben zeer tevreden!

• Boeket

Van bestelling tot aflevering geweldig!

Prima keuze in soorten boeketten. Mijn keuze was snel gemaakt. De ontvanger liet me weten dat het een prachtig boeket was. Wat fijn is het berichtje dat de bloemen bezorgd zijn.

• Boeket

Heel mooi boeket en prima verzorgd

Het boeket werd prima op tijd bezorgd en door de familie erg gewaardeerd

• Boeket

Boeket niet bezorgd op juiste datum

Het boeket is niet bezorgd op de juiste datum. Na chatten en werd verteld dat het boeket klaar was en ze een printerstoring hadden... Boeket 6 september besteld voor bezorging 10 september... Printerstoring.... al die dagen.... Om 11.45 werd ik gebeld dat het boeket bezorgd werd met extra attentie en excusses.. Maar ja wel 2 dagen later en pas om 16.00.

• Boeket

Stipte uitvoering en prima kwaliteit!

De bestelling werd prima op tijd in Colombia geleverd en het boeket zag er heel mooi uit!

Supersnelle service en mooie bos

Supersnelle service en mooie bos

Tevreden

Over het algemeen ben ik tevreden met de service van Fleurop.ik had alleen graag wat meer geïnformeerd willen worden over mijn bestelling (track en trace)

• Boeket

Het boeket zag er mooi uit.

De ontvanger was heel blij met het mooie boeket.

• Boeket

Het boeket was niet mooi.

Helaas zaten er bloemen bij die er echt niet bij pasten. Had gekozen voor een wit boeket en uiteindelijk bestond het boeket bijna alleen uit margrieten. Wat echt niet mooi was en niet bij een condoleance boeket pasten.

• Boeket

Boeketje is een écht boeket

Vers, kwaliteit en een lekker vol boeket!

Matig boeket..

Ik heb al vaker een boeket besteld via fleurop en altijd goed. Nu voor het eerst een boeket waarvan na 2 dagen staan de helft van het boeket helaas al echt slecht wordt.

Prachtig

We hadden de bloemist de vrije keus voor t samenstellen van een boeket gegeven maar dat was geen verkeerde keus er werd een prachtig boeket bezorgd

Geweldig.

Kan niet beter.

• Boeket

Ontvangen wad super blij met een mooi boeket

Makkelijk te bestellen, en op tijd bezorgt. Mooi boeket met vaas afgeleverd. Top!!

• Boeket

Ik heb bloemen besteld als cadeau en diegene vond de bloemen erg mooi

Alleen dacht ik dat t andere kleuren waren op de foto

Makkelijk en snel

Makkelijk online te bestellen. De volgende dag al bezorgd. Netjes d.m.v mail op de hoogte gehouden van de status.

Snel en tevreden

Veel keuze en snel regelen op eenvoudige wijze van mooie boeketten.

Goeie service

Goeie service en snel bezorgd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire