Bestelling volgens levering, blije collega!

Snelle bestelling en levering volgens afspraak op zaterdag, ik zou hier direct weer bestellen.

Super service

In de ochtend vroeg besteld voor de verjaardag van een vriendin en dezelfde middag had ze de mooie bloemen al. Wat fijn dat dit zo last minute kan als je er een keer niet aan toe bent gekomen om iets te regelen. Mijn vriendin was verrast en ik ben tevreden!

• Boeket

Sneller geregeld dan dat ik heen en weer rij

Was een mooie bos bloemen die op tijd werd bezorgd.

Heel goede ervaring

Goed genoeg

Jammer dat we geen terugkoppeling kregen over de aflevering in Oostenrijk. Moest zelf bellen. Wel tot goede tevredenheid geholpen aan de telefoon

• Boeket N.v.t.

Op tijd de bloemen geleverd

Mijn ervaring is prinma

Ok

Ok

Netjes afgeleverd

Gemakkelijk te bestellen volgende dag afgeleverd

• Boeket

Alles zo keurig geregeld en op tijd Mooie bos

• Boeket

Bedankt voor de goede service

Wij kunnen alleen maar zeggen dat we een hele goede ervaring hebben gehad, in de ochtend besteld en in de middag kregen wij al een bedankje voor de prachtige bloemen.

• Boeket

Savonds laat bestelling gedaan en volgende dag alsnog bezorgd! Top

Mooi boeket maar...

Het kaartje voor de verzorging van de bloemen zat heel strak samengebonden met het kaartje met onze boodschap. Het heeft mijn voorkeur dat dit gescheiden zit zodat het verzorgingskaartje eraf gehaald kan worden, dit staat wat vriendelijker. Daarnaast zou ik de tip willen geven om ook kleinere rouwboeketten aan te bieden - kleiner in uitvoering maar vooral ook in prijs. Het is verdrietig als er een dierbare overlijdt, nog verdrietiger als je een te uitbundige, vrolijke, gewone bos bloemen moet versturen omdat dit wel in je budget past.

Daar fleur je van op

Mooi en fris boeket en volgens de afspraak geregeld

• Boeket

Prachtige boeketten waar je mensen blij mee maakt

• Boeket

Mooi groot boeket was precies op tijd bezorgd. Vragen werden meteen beantwoord. Goede service

Helemaal top volgens verwachting

Top geregeld, mooi boeket bezorgd, ontvanger heel blij!

Fleurop: TOP!

Ik maak ook privé gebruik van Fleurop en kan alleen maar zeggen dat ik niet anders dan met Fleurop bloemen wens te bestellen. Ik voel mij zelfs een bevoorrecht persoon dat ik zelf meermaals prachtige Fleurop boeketten (mét en zonder vaas maar ook met een fles heerlijke bubbels) heb mogen ontvangen. Alles klopt en de service is helemaal TOP! Ik heb (helaas) al mogen meemaken dat een bestelling in Luxemburg (Diekirch) uiteindelijk toch niet mogelijk was maar ik ben hierover wel tijdig op de hoogte gesteld en heb netjes het bedrag teruggestort gekregen. Ik kan Fleurop dan ook van harte aanbevelen! Helaas kan ik geen foto bijvoegen van het boeket dat een rouwstuk was; ik vind het eerlijk gezegd niet passen om een foto te vragen; het betrof een afscheid in besloten kring. Maar... ik heb wel begrepen dat het een heel mooi rouwstuk was dat bijzonder op prijs is gesteld.

Goed geregeld

Heb het bloemstukjes om 04:00 uur besteld, ja ik weet is vroeg, maar rond 12 uur was het al geleverd 650km verder op, das snel, het belangrijkste is, dat zij het mooi en leuk vond.

• Boeket

helder en duidelijke website waardoor makkelijk te bestellen

goed, eigenlijk niks op aan te merken. even een bloemetje bestellen voor wat voor gelegenheid dan ook is zo gedaan

Snel en gemakkelijk besteld

Vlot afgehandeld

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Niet wat ik had besteld

Had nadrukkelijk een zalmkleurig boeket besteld, maar kregen roze rozen, ‘verward’ met oranje gerbera’s. Het kaartje zat ergens onderin verstopt. Moest zelf ook zoeken en mijn vrouw erop wijzen, want ze begreep niet waar het boeket vandaan kwam. Is de eerste en meteen ook laatste keer. Volgende keer weer zelf naar de bloemist.

• Boeket

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd!

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd!

Professioneel en betrouwbaar

Ik heb in juli ook een boeket laten bezorgen. Zowel de eerste als de tweede ontvangster waren lang vend over het boeket.

Geweldige bloemen

We bestelde een bos bloemen voor onze afwezigheid op een feest. We kregen een foto van de aangekomen bos bloemen en het was werkelijk prachtig. Heel erg tevreden!

Fantastisch (weer)

Fleurop blijft de beste! Er is weer een prachtig boeket bezorgd, precies zoals ik gevraagd heb.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire