Schitterende bloemen voor een redelijke prijs. Op tijd bezorgd
Een verrassing voor de ontvanger, super goed geregeld. Een mooie bos bloemen. Top!!
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Ik was niet tevreden over het boeket wat was bezorgd. Totaal niet lijkend op wat ik had besteld. Ester van het hoofdkantoor Fleurop heeft me geweldig geholpen. Ze heeft contact gezocht met de bloemist en met hun afgesproken dat er een nieuw boeket word bezorgd.
Boeket besteld vanuit Griekenland, werd nog dezelfde dag afgeleverd en zag er goed verzorgd uit. Vijf sterren betekent perfect en dat is niemand, maar 4,5 ster is meer dan verdiend.
Ik regel voor mijn werk de bloemen bij mooie en moeilijke momenten. Ik bestel altijd hier ben tevreden en de reacties zijn altijd positief
Gemakkelijk te bestellen en doen wat beloofd wordt. Fijn dat bestelling wordt bevestigd en ook wanneer het boeket geleverd is.
Boeket van €24 euro besteld, een jubileum boeket. Het boeket werd ca 19.00 uur bezorgd en bestond uit een aantal takken, waarvan er 2 gebroken waren, geen echt boeket en leek niet op het bestelde boeket. Fleurop op de hoogte gesteld met foto's. de bloemist vond dat hij goed gedaan had, de bloemen waren duur en het was een klein boeket
Beste bj Hoftijzer, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met onze service. We hebben inmiddels contact gehad over de email. Fleurige Groet, Team Fleurop
Goed en betrouwbaar. Dank je wel Fleurop!
Makkelijk te bestellen plus extra producten. Jammer dat de felicitatie-kaartjes niet meer gratis zijn.
Netjes bloemen bezorgd, was vergeten mijn naam op het kaartje te vermelden en werd hier netjes even over gebeld en is direct aangepast. Echt netjes
Sinds corona bestel ik mijn bloemen online. Ik krijg altijd vlotte service en een goede kwaliteit van het boeket: de bloemen staan lang en het boeket is altijd prachtig opgemaakt. Geen enkele klacht gehad. Ben zeer tevreden en blijf online bestellen.
Boeket was schitterend, maar besteld voor een feestdag vind ik bezorging om 17.30 uur wat laat. Wel weer verklaarbaar toen bleek dat de bloemist 25 km moest rijden. Was er niks dichterbij?
Heel goed!
ik had een klein boeket besteld en en kwam een hele grote mooie bos zonnebloemen binnen die mooi vers waren!
Een prima service om snel een bos bloemen te versturen. Er was een sterfgeval in de familie, en kon de volgende dag al snel een blijk van troost sturen.
Mooi rouwboeket conform afbeelding en snel geleverd.
Bestel regelmatig bloemen. Afgelopen ging er iets mis. Mijn bloemen werden niet op de afgesproken dag bezorgd, maar een dag later dat was jammer. Na contact hebben ze aangeboden om de bezorgkosten terug te storten. Heel fijn dat het zo is opgepakt en we niet in discussie zijn geraakt.
Boeket viel tegen, erg duur voor klein boeket Dag na afleveren is de 1e bloem gaan hangen
Beste Gerdien, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je boeket. We hebben je een mail gestuurd en graag zien we een reactie van je. Fleurige groet Team Fleurop
Het bestellen ging met gemak, tot mijn verbazing kon er ook nog dezelfde dag geleverd worden, mss omdat het om een rouwboeket ging(?). Er was een mooi boeket geleverd, super fijn! Een minpuntje, wat mensen mss kan afschrikken was de prijs, bijna 50 euro voor wat een klein boeket wordt genoemd met een kaartje erbij. Vond ik aan de prijs maar mss heb ik wel onder een steen geleefd…
Geleverde bloemen hebben maar twee dagen gestaan
Heel makkelijk en bezorgd wanneer jij het wilt.
Bij bezorging niemand thuis en dit ook aan ons bericht en ook weer keurig aflever bericht nadat de bloemen later alsnog bezorgd waren , super
Boeket zag eruit zoals op de site. Snelen makkelijkbesteld. We zijn zeer tevreden.
Is een dag te vroeg bezorgd
Beste Joke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je bloemengroet een dag te vroeg bezorgd is, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Wanneer ze te vroeg bezorgd zijn kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen op 0900 1501 (geen extra kosten aan verbonden). Dan kunnen wij contact opnemen met de uitvoerende bloemist daarover. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes , Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire