Altijd voorzichtig om iets te laten bezorgen wat je niet hebt uitgezocht in de winkel. Maar kreeg een foto van de ontvanger dat het een prachtig bloembakken was.
Mooi boeket met verse bloemen, en bezorging zoals afgesproken.
Prima bloemen. Maar de verrassing was eraf omdat ik geen bevestiging van de bezorging heb gekregen (OOK NIET IN MIJN SPAM) Moest dus met de ontvanger bellen om te vragen of de bloemen al bezorgd waren. Jammer.
Zeer snelle service/bezorging. In de ochtend bestelling geplaatst en op dezelfde dag geleverd!
Ik was vergeten de onze namen te vermelden op het kaartje. Fleurop belde namens de bloemist of hij de namen erop moest zetten ofdat dit nou net niet de bedoeling was.
Alles was goed in orde en ruim optijd zoals op de site dat is ook niet bij iedereen dus top !
Ik heb een bloemist bouquet besteld voor de 50st verjaardag van onze schoonzoon. Ik heb begrepen dat de bloemen waren geleverd op de Sarphatistraat i.p.v. op de Sarphatipark! Adres was prima aangegeven. Ik zag de bloemen op zaterdagochtend. De blad was droog en de rose hing. Desondanks de goede zorg van mijn dochter, hebben ze niet de uitstraling die ik heb verwacht. Ik zal niet meer een gelijk sort bouquet bestellen. Ik vond het weg gegooid geld, zonder.
Klanten waren heel erg blij met het boeket
Mooie keuze bloemen en mogelijkheid tot bezorgen in je buurt.
Het is erg makkelijk om te bestellen en er zijn heel blije mensen die het boeket in ontvangst namen. Veel bloemen in het boeket.
Het boeket is op de dag van bestelling goed en snel bezorgd.
zonder moeite --mooie bloemen --
Snel en goed
Het boeket en chocolade zijn goed afgeleverd. De ontvanger vond het boeket erg mooi en de chocolade erg lekker. Beter kan het niet.
Ik heb een mooie bos bloemen kunnen laten bezorgen nog op dezelfde dag, per mail wordt je op hoogte gehouden en weet je dat de bloemen bezorgd zijn. Erg goed! Nog luxer zou zijn dat je een foto in de mail krijgt van de bloemen die je hebt laten bezorgen.
Top bloemen en telefonische service was ook helemaal super!
Duidelijk wat je laat bezorgen en dat wordt op tijd gedaan.
Eenvoudig bestellen en een geweldig mooi product!
Nette en snelle bezorging
mooi boeket
Prachtig boeket voor mijn moeder’s verjaardag. Gemakkelijk te bestellen vanuit het buitenland.
Helemaal naar wens
Bloemen besteld ivm de crematie van broer. Bloemen waren prachtig ook het lint was van een mooie kleur. Het geld meer dan waard.
duidelijk bestel proces en de bloemen zijn op gewenst tijdstip geleverd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire