duidelijk bestel proces en de bloemen zijn op gewenst tijdstip geleverd.
Makkelijk besteld en volgende dag al op tijd bezorgd.het was een mooi en groot boeket,waar ik van tevoren nogal bang voor was dat dat niet zo zou zijn.
Alles perfect afgehandeld.
Ik bestel altijd bloemen bij Fleurop, omdat het netjes oprijd word bezorgd en ze prachtige bloemen bezorgen. De boeketten zijn bijna altijd net zoals op de foto.
Helemaal prima
Had nog snel voor een verjaardag een boeket nodig. Dus voor 14.00 besteld en ja hoor zelfde dag nog binnen. Top garantie! Boeket zelf was erg mooi en de persoon die het kreeg was er erg blij mij.
Hoewel ik mijn bestelling laat heb doorgegeven, is het bouquet keurig op tijd afgeleverd. De jarige was er erg blij mee.
ben er zeer tevreden over, de bloemen worden bijtijds bezorgd,
Wat de gelegenheid ook is, iemand bescheiden of uitbundig opfleuren kan makkelijk en betrouwbaar online met Fleurop. Goed gevarieerd aanbod en snelle levering.
Zoals voorheen een prachtig boeket. Verse bloemen, harmonieus geschikt. Veel lovende reacties op het boeket.
Ik raad het zeker aan om hier je boeket te bestelen
Bloemen zijn mooi, maar ik had gevraagd tussen 16.00 en 18.00 uur te bezorgen. Nu voor 15.00 uur bezorgd en toen lag mijn moeder (92 jaar) op bed. Bloemen voor deur gelegd en daar later door verplegend personeel gevonden. Jammer wel.
Beste Herman, Dank je wel voor je beoordeling. Omdat onze bloemisten duurzaam bezorgen kunnen ze niet altijd voldoen aan de vraag om op een bepaald tijdstip te bezorgen. Gelukkig heeft het verplegend personeel het boeket voor je moeder gevonden en kon je moeder er van gaan genieten. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Goede serwice
Het boeket wat ik online besteld had, werd dezelfde dag bezorgd op het afleveradres. Tevens ontving ik op datzelfde moment, een online bericht, dat het boeket bezorgd was.
Helemaal top!!!
Fijn om iemand te verrassen met een mooi boeket en zeker te weten dat het op tijd aan komt en vers is !
gelukkig toeval: de boeketbezorger arriveerde met de bloemen exact op het moment dat de ontvanger thuiskwam uit het ziekenhuis!
Ik vond de bosbloemen het geld niet waard . Ik vond het een mager bosje bloemen voor de grootste variant. Maar ik kreeg wel gelijk antwoord op mijn klacht. Het is in behandeling, dus ik wacht nog even .
Boeket is vers en nagenoeg precies zoals op de afbeelding afgeleverd. De kleuren zijn prachtig en het zijn sterke bloemen
...
Een tip: Ik ga ervan uit dat alles goed is verlopen, maar aangezien we een medelevenboeket verstuurden verwacht ik niet van de ontvangers gelijk een bedankje. Het was fijn geweest als ik ook een ontvangstbevestiging had gekregen.
Beste Lisa , Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Heb je ook al gekeken in je spam/ongewenste mail? Daar belanden ze ook nog wel eens in. Mocht je willen weten of het bezorgd is kun je natuurlijk ook even bellen met ons op 0900 1501 (geen extra kosten aan verbonden), we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
zoals altijd een prachtig boeket en goed op tijd bezorgd
Xxc
Als je iemand even extra wilt bedanken die wat verder weg woont is dit de ideale oplossing. Wat ik mij wel afvraag is of de plaatselijke bloemist (BLOEMS Overloon) hier ook iets aan overhoudt? Bij de beoordelingen wordt er gevraagd om het boeket te beoordelen en een afbeelding van het boeket te uploaden. Ik heb het boeket niet gezien, dus daarom snap ik deze vragen niet.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire