Geheel volgens verwachting

duidelijk bestel proces en de bloemen zijn op gewenst tijdstip geleverd.

• Boeket

Mijn vrouw was er helemaal "opgefleurd"van

Makkelijk besteld en volgende dag al op tijd bezorgd.het was een mooi en groot boeket,waar ik van tevoren nogal bang voor was dat dat niet zo zou zijn.

Pima

Alles perfect afgehandeld.

• Boeket

Mooie bloemen en altijd netjes bezorgd!

Ik bestel altijd bloemen bij Fleurop, omdat het netjes oprijd word bezorgd en ze prachtige bloemen bezorgen. De boeketten zijn bijna altijd net zoals op de foto.

Helemaal prima

• Boeket

Had nog snel voor een verjaardag een boeket nodig. Dus voor 14.00 besteld en ja hoor zelfde dag nog binnen. Top garantie! Boeket zelf was erg mooi en de persoon die het kreeg was er erg blij mij.

• Bezorging N.v.t.

Prima ervaring

Hoewel ik mijn bestelling laat heb doorgegeven, is het bouquet keurig op tijd afgeleverd. De jarige was er erg blij mee.

goede service

ben er zeer tevreden over, de bloemen worden bijtijds bezorgd,

Altijd gewaardeerd gebaar

Wat de gelegenheid ook is, iemand bescheiden of uitbundig opfleuren kan makkelijk en betrouwbaar online met Fleurop. Goed gevarieerd aanbod en snelle levering.

• Boeket

Sluit aan hetgeen wij verwachten.

Zoals voorheen een prachtig boeket. Verse bloemen, harmonieus geschikt. Veel lovende reacties op het boeket.

Beste plek ooit

Ik raad het zeker aan om hier je boeket te bestelen

• Boeket

Bloemen mooi, bezorgtijd verzoek niet goed

Bloemen zijn mooi, maar ik had gevraagd tussen 16.00 en 18.00 uur te bezorgen. Nu voor 15.00 uur bezorgd en toen lag mijn moeder (92 jaar) op bed. Bloemen voor deur gelegd en daar later door verplegend personeel gevonden. Jammer wel.

Goede serwice

Prima.

Het boeket wat ik online besteld had, werd dezelfde dag bezorgd op het afleveradres. Tevens ontving ik op datzelfde moment, een online bericht, dat het boeket bezorgd was.

• Boeket

Snel en goed geleverd de rozen waar prachtig

Helemaal top!!!

Heel tevreden

Fijn om iemand te verrassen met een mooi boeket en zeker te weten dat het op tijd aan komt en vers is !

heel positief

gelukkig toeval: de boeketbezorger arriveerde met de bloemen exact op het moment dat de ontvanger thuiskwam uit het ziekenhuis!

• Boeket

Super snelle bezorging van een heel mooi boeket

Er is contact mogelijk

Ik vond de bosbloemen het geld niet waard . Ik vond het een mager bosje bloemen voor de grootste variant. Maar ik kreeg wel gelijk antwoord op mijn klacht. Het is in behandeling, dus ik wacht nog even .

Goede kwaliteit verse bloemen

Boeket is vers en nagenoeg precies zoals op de afbeelding afgeleverd. De kleuren zijn prachtig en het zijn sterke bloemen

• Boeket

Bestellen ging makkelijk, prima geregeld

...

Graag een bezorgbevestiging

Een tip: Ik ga ervan uit dat alles goed is verlopen, maar aangezien we een medelevenboeket verstuurden verwacht ik niet van de ontvangers gelijk een bedankje. Het was fijn geweest als ik ook een ontvangstbevestiging had gekregen.

weer uitstekend

zoals altijd een prachtig boeket en goed op tijd bezorgd

Xxc

Xxc

Zeer praktische mogelijkheid

Als je iemand even extra wilt bedanken die wat verder weg woont is dit de ideale oplossing. Wat ik mij wel afvraag is of de plaatselijke bloemist (BLOEMS Overloon) hier ook iets aan overhoudt? Bij de beoordelingen wordt er gevraagd om het boeket te beoordelen en een afbeelding van het boeket te uploaden. Ik heb het boeket niet gezien, dus daarom snap ik deze vragen niet.

• Boeket N.v.t.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire