Bestelling en order plaatsen ging goed en makkelijk, echter is het niet een veldboeket zoals besteld was. Tevens is de levensduur van deze bloemen/ dit boeket slecht. Binnen 6 dagen waren de eerste bloemen al verwelkt. Jammer.
Bloemen besteld voor mijn buren voor hun 40 jarig huwelijk. De bloemen kwamen mooi optijd, in de ochtend al gebracht. Zij waren blij verrast door de mooie bos. Helaas gaven zij een paar dagen later aan dat ze maar vijf dagen hebben gestaan, op dat moment waren het warme dagen maar toch jammer.
Mijn collega was niet thuis en zijn de bloemen bij zijn buren bezorgd maar ik ben wel hiervan op de hoogte gebracht en ook huisnummer van de buren medegedeeld dus top bezorging !
Bij niet thuis pas de volgende bezorgen
Beste Hennie, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met onze service. Wij hebben je een email gestuurd en ik zie je reactie daarop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Mooi boeket en geleverd volgens afspraak
Makkelijk via internet te bestellen en heel veel keuze. Levering ging ook prima en mijn ouders vonden het een prachtig boeket voor hun 65 jarig huwelijk
Mooie verse bloemen en mooi kaartje
Alles ging naar wens.
De plant die ik had besteld was erg mooi en werd netjes op tijd afgeleverd. Het werd erg gewaardeerd door de jarige!
prachtig rouwboeket
Op dit moment woon ik in Thailand en wilde ik mijn moeder ondanks de afstand toch eventjes in het zonnetje zetten. Wat wil een vrouw nog meer dan bloemen? Ik ben erg blij voor de goede service van Fleurop zelfs van een afstandje :). Daarnaast waren de bloemen volgens mijn moeder prachtig.
Enige aandachtspunt is dat je niet met veschillende Fleurop bonnen kan betalen, je moet er 1 hebben waar voldoende saldo opstaat voor het boeket anders lukt het niet
Onbeschofte mensen bij de klantenservice.
Mooie website, prachtige bloemen, snelle service!
Goede snelle service en een prachtig boeket
Prachtig boeket bloemen bezorgd. Ik kreeg gelijk een foto van een gelukkige dochter. In de ochtend besteld en dezelfde middag snel en netjes geleverd. Bedankt Fleurop!
Mooi, snel, gebruiksvriendelijk!
Het boeket was echt schitterend. In het verleden al eens een bos bloemen besteld bij een andere organisatie. Toen ik een foto kreeg, schaamde ik mij kapot. 5 bloementjes met wat groene takjes. Dit was zeker niet het geval bij jullie. De meest bijzondere bloemen en de een nog mooier als de andere. Ik heb wel 20 foto’s toegestuurd gekregen en de reactie dat ze nog nooit zo’n mooi boeket gehad hebben. Jullie zijn zeker 5 sterren waard. Bedankt!
Makkelijk bereikbaar en correcte opvolging
Ben blij dat jullie n heel mooi boeket bezorgt hebben bij onze relatie.
Ik had op Maandag morgen om 07:45 uur een bouquet besteld (circa 80 Euro) en had verwacht dat het toch voor 17:00 uur gebracht werd. Dit werd dus circa 20:30 uur. Nu, na 3 dagen, beginnen er al bloemen te verwelken. Dan kan ik wel gebruik maken van de garantie dat het bouquest 7 dagen blijft staan, maar het leuke is er dan al af. Dit is voor mij een teken, dat ik eens naar een andere leverancier moet gaan kijken.
Beste Will, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je bestelling. We hebben je een email gestuurd en ik zie je reacte daarop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Hadden hulp nodig met bestellen. Ging vlekkeloos via de chatservice. Daarnaast alles op tijd en in prima staat geleverd. Top
Nice flowers.
prachtig boeket, top geregeld en snel geleverd
Goed gedaan conform de afspraak een prachtige bos bloemen ontvangen. De ontvangster blij verrast en dat is belangrijk. Voor herhaling vatbaar.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire