Via de website kon ik op een overzichtelijke manier een boeket bestellen plus een kaart. Op de afgesproken dag is de levering uitgevoerd en de klant belde mij de volgende ochtend ( ze was al naar huis toen het boeket bezorgd werd) dat het een mooi boeket was en dat het in haar werkkamer erg lekker naar bloemen rook.
wegens afwezigheid kon geadresseerde pas na het weekend contact opnemen met de bloemenzaak waar zij vaste klant is. Zij mocht zelf aangeven (er werd een vers boeket voor haar gemaakt) welke bloemen zij mooi vond, boeket werd vervolgens bezorgd en zij was er superblij mee ook al was het een aantal dagen na haar "kroonjaar" verjaardag.
Had eerst verkeerd adres opgegeven als bezorgadres. Is keurig hersteld en opgelost.
Zie boven
Bloemen besteld voor aflevering de volgende dag bij vrienden in Zwitserland. Het is niet goedkoop, maar dit werd uitstekend uitgevoerd conform de afspraak/bestelling.
Gemakkelijk om te bestellen. En erg tevreden over de bezorgde bos bloemen. Wel jammer dat een eenvoudig kaartje 1,50 kost. Maar prachtige verse bloemen!
Ik heb de grootste bos besteld voor 30 euro maar de foto die ik van de ontvanger kreeg was nog niet eens de helft waard. Jammer
Beste Carine, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling. Gelukkig zijn we samen na overleg met de bloemist tot een passende oplossing gekomen. We zijn je graag een volgende keer weer van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop
Mooi ingepakt en afgeleverd, blije ontvanger!
Snel en makkelijk een bos bloemen kunnen bestellen en laten bezorgen. Goede kwaliteit van de bloemen.
Als je zelf het boeket niet kan bezorgen is dit een goed alternatief
Verder was het goed en snel geregeld.
Absoluut geweldige service, ik had 2 cijfers in het huisnummer verwisseld, één telefoontje en dat was opgelost. Op de dag van bezorging kreeg ik een telefoontje dat de kleur van de rozen op de internetafbeelding niet voorradig waren of het een andere, uiteraard passende, kleur mocht zijn. Ik heb zo'n service nog nooit meegemaakt. Het is duur maar ze doen alles om de bezorging perfect te late verlopen
Bestelling is van begin tot eind netjes geregeld. Ontvanger was niet thuis, daar kreeg ik netjes bericht van. Ik werd op de hoogte gehouden hoe het verder ging Boeket zag er super uit. Net als de foto online
M’n schoonmakende was er niet, maar bos elan toch Pontius bij haar. Er mooie verse bloemen
Mijn moeder helemaal blij
De ontvanger was erg blij met het mooie boeket !
Prima keuze voor verschillende gelegenheden. Fijn dat ik een kaartje mee kan sturen. Het zou helemaal top zijn als het schrijven van een kaartje makkelijker kan op je telefoon. Nu liep ik te hannesen met de plaats en grootte van de tekst die ik erop wilde hebben.
Het boeket was snel gevonden op de site, tevens het gemak om te bestellen en het boeket was prima op tijd geleverd. En ook op een zaterdag.
Wat ik erg gemist heb is een mailtje voorafgaand aan de bezorging. “ vandaag wordt uw boeket bezorgd” Ik bestelde enkele dagen tevoren en belde op de dag zelf met fleurop en met de bloemist. Ook een fotootje van het boeket zou fijn zijn.
Ontvanger erg blij met mooi boeket. Makkelijk bestellen en betrouwbare levering
Bestelling met kaartje gaat gemakkelijk. Prachtige bos bloemen op tijd geleverd.
Order werd snel opgepakt, en dezelfde dag netjes geleverd. Zeer tevreden!
Gemakkelijke website en snel bezorgd!
Zeer slechte ervaring met jullie. Bestelde bloemen voor een vriend die een zware operatie achter de rug heeft en in het ziekenhuis ligt. Vrijdag besteld om zaterdag te laten bezorgen. Site gaf geen bezwaar. Werd ik zaterdag gebeld: "we brengen geen bloemen naar het UMC Utrecht op zaterdag, want dan worden we weggestuurd." Wat? Maar goed, dan maar maandag. Maandag telefoon van de receptie van het ziekenhuis. Bloemen bezorgd maar geen afdeling en kamernummer op het kaartje. Dat had ik wel ingevuld. Echt schandalig om dit zo slordig en zo laks af te handelen.
Beste Harry, We vinden het vervelend om te horen dat je bestelling niet correct is uitgevoerd. Je ontvangt daarom van ons een deel van het aankoopbedrag terug. Ik heb je hierover zojuist een e-mail gestuurd. We zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire