Mooie bloemetjes

+ Mooi boeket, snel bezorgd. - Prijs indicatie, bezorgen niet op zondag.

• Boeket

Prima kan niet anders zeggen Het was de eerste keer Maar zeker niet de laatste Ga zo door Vriendelijke groet Francien

communiceren!

Het rouwboeket is op tijd geleverd. Dienst 11.00 uur en geleverd 10.20 uur. Alleen is het in de bloemenkamer gezet en niet even gemeld van hé er is iets neergezet. Nu was het dus niet bij de dienst aanwezig. Erg balen dit en zeker voor de nabestaande.

• Boeket

Vlotte manier voor levering wereldwijd

Via Fleurop is het eenvoudig om snel bloemen te laten bezorgen. In mijn geval heb ik namens mijn familie hier bloemen laten bezorgen in Nieuw Zeeland bij een begrafenis. Snel en efficiënt en via livestream kon ik zien dat er een prachtig boeket lag op de kist. HULDE.

mooie boeketten, ruime keus

Het uitzoeken van het boeket was eenvoudig. Enige waarover ik twijfelde was hoe groot of klein het boeket nu werkelijk was. Bestellen was makkelijk en duidelijk

• Boeket

Prachtig boeket volgens de ontvanger en keurig op tijd afgeleverd

Prima geregeld, volgens afspraak

een passend boeket

Het boeket paste uitstekend bij deze begrafenis.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket

op tijd, en een pracht bos geleverd!

op tijd, en een pracht bos geleverd!

UItstekend

Snelle reactie op mijn vraag en fantastische oplossing van de bloemist. Kan niet beter!

• Boeket

Duidelijke site hele goede en snelle service

Fleurop heeft een prachtig rouwboeket laten bezorgen in België, besteld vanuit Nederland. Snel en correct , van ontvangers vernomen dat het een prachtig boeket is. Ben heel tevens en opgelucht dat alles via Fleurop is geregeld @

onzorgvuldig

De bezorger heeft niet de moeite genomen om voldoende op de bel te drukken. De bewoners waren namelijk thuis en de bel functioneerde eveneens.

• Boeket

kwaliteit bos zelfde dag in zuid spanje geleverd

mooi boeket gelijk geleverd in zuid spanje

• Boeket

Super mooie bos bloemen en snel bezorgd

Super bedrijf mooie bos bloemen snel bezorgd, al met al perfect

Matig

Het boeket was klein en niet zo veldachtig als op de website werd voorgespiegeld. Daarnaast was er geen kaartje bij terwijl ik daar wel voor betaald heb.

• Boeket

Mooi boeket, te laat bezorgd

Er is een prachtig boeket bezorgd. Helaas bijna aan het eind van de dag. Prijs/ kwaliteit vind ik niet helemaal in balans. Best prijzig.

• Boeket

Website prima, levering prima, boeket matig

De website is makkelijk en de levering was in orde, alleen het boeket laat te wensen over. Het zou een "seizoensboeket" zijn maar leek een samenraapsel van een aantal bloemen, een beetje in de stijl van een veldboeket maar dan zaten er bloemen tussen die niet bij een veldboeket horen. Noch vlees noch vis. Jammer!

Snel geregeld!!

Besteld en snel bezorgd.

Perfect.

Meer dan goed.

• Boeket

Altijd snel geregeld en goede kwaliteit.

De familie in Amerika heeft 1 van de 2 bloemstukken gefotografeerd: GOED

We hebben twee bloemstukken besteld. We hebben een bedankje en foto ontvangen van de familie waarop een bloemstuk staat die ik besteld had. En ook twee bij de twee bloemstukken horende kaarten gefotografeerd met juiste tekst. Dus nemen we aan dat het andere bloemstuk ook bezorgd is. Juiste datum, juiste tijd. Als tip: kan de bloemist een foto maken van het bloemstuk en opsturen. Nu heeft de familie het zelf gemaakt van 1 boeket. De tweede kaart die bij het andere boekte hoorde was er al afgehaald voordat er een foto van gemaakt kon worden. Dat is jammer.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Erg duur voor weinig bloemen

Bestellen etc allemaal prima Het boeket zelf was zeker geen €40 waard

bestelling heel goed uitgevoerd

Ik had gevraagd om veel kleur in het boeket omdat het een huwelijksjubileum betrof. Dat is heel goed uitgevoerd met mooie kleurige bloemen in het stuk. Het ging om een bezorging in Australië, dus met tijdverschil en andere bloemsoorten, maar prima gedaan!

• Boeket

Makkelijk en ook goede service

Mensen waren niet thuis, toch goed geregeld. Bloemen kwamen daarna goed aan.

Prachtig boeket!

Het maandboeket is prachtig en werd precies op tijd geleverd!!

ben tevreden

Boeket zag er mooi uit de ontvangster vond ook een mooi boeket

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire