Heel goed online geholpen door de medewerkers. Enige minpuntje, je kan niet meerdere bestellingen doen waardoor je per bestelling verzendkosten betaald.

Helemaal geweldig

Super service, volgende dag geleverd. Vrienden erg blij met mooie bos bloemen.

• Boeket

Jammer dat ze mijn kaart niet hebben gebruikt.

Helaas had ik een ander kaart besteld "Superwoman", en hebben ze de verkeerde kaart gebruikt. "Beterschap", toen ik erop terug kwam, werd mij verteld dat er een printerstoring was, en de bloemist handmatig een handgeschreven kaartje had geschreven om voor dezelfde dag te leveren. Het rare was, de tekst klopte en was zeker niet handmatig geschreven. En ze hadden ook gewoon contact met mij kunnen opnemen met een simpel belletje. Dus dit voelde aan als een slechte smoes.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Mooie bloemen op tijd bezorgd.

Positief we moesten bloemen hebben voor een crematie. Dat moest dus op tijd zijn. De dag ervoor nog gebeld om te vragen of alles goed was ontvangen. Lieve dame aan de telefoon heeft alles gecontroleerd of alles in orde was Super service en mooie bloemen. Vriendelijke groet Sylvia Bergman

Bedankt voor die bloemen

> Boeket = prachtig > Bestelgemak online is goed intuitief/goed betaalgemak > Prijs/kwaliteit = OK > Samenwerking & communicatie met leverdiensten/floristen kan beter / invoering track & trace zodat aankomst tijd exacter kan worden afgestemd/doorgegeven. Nu weten in grote steden klanten niet wanneer op de dag het boeket wordt bezorgd. Een exacter tijdraam voor levering toevoegen zal bijdragen aan de kwaliteitsbeleving van Fleurop.

Goede service erg duur

Prettig werkende website, snelle levering en goede kwaliteit bloemen echter schreeuwend duur.

Snel en goed!

• Boeket

Fleurop=kwaliteit en goede service!

Voor de 25e verjaardag van dochterlief in Friesland een mooi boeket zomerbloemen bij Fleurop besteld. Ze was enorm verrast en heel blij met het werkelijk schitterende boeket, dankjewel Fleurop!

• Boeket

De bloemstuk was prachtig, dankjewel.

• Boeket

Bloemen via het web gaan geweldig

Keuze mogelijkheden zijn er genoeg, en meegeleverde vaas een prima optie. Bezorging was op tijd. Bloemen waren fantastisch.

TOP!

Vertrouwen in de afhandeling

prima verlopen

twee boeketten besteld, via internet, alles prima verlopen zelfs een mail van aflevering.

Altijd top.

Netjes op tijd geleverd, en super mooi boeket.

Alles naar wens

Alhoewel het jammer is dat je geen bezorgtijd te weten krijgt is alles toch goed verlopen, het boeket was heel mooi.

Rouwboeket is niet geleverd

Ik had het boeket ‘verborgen aanwezig’ besteld voor de uitvaart van mijn pleegbroer op 30 augustus om 12.30, samen met mijn broer. Tijdens de uitvaart bleek het er niet te staan. Het zouden, samen met het grote stuk en het bij Topbloemen door mijn moeder bestelde stuk (was er wel) de enige bloemen zijn, dus de afwezigheid viel ook direct op. Navraag bij de uitvaartbegeleider leverde niets op. Ik heb geprobeerd om jullie 30/8 einde middag te bellen, maar jullie waren volgens het bandje wegens een storing niet bereikbaar. Erg verdrietig alles bij elkaar.

• Boeket N.v.t.

Wat een slechte ervaring!!

Bij zoiets PERSOONLIJKS als een bloemetje sturen de naam van de ontvanger verkeerd opschrijven op kaartje en bestelling. En dan als reactie ‘ helaas, foutje in systeem. U kunt een voucher krijgen van 7,50’ ?! Dan snap je je eigen ‘dienstverlening’ niet. Minste wat je dan doet als Fleurop is bloemetje erachteraan met ‘Sorry’. De ‘F’ vervang ik voor een ‘P’

• Boeket

Wat betreft het bestellen van, perfect. Alleen bij aflevering zat de pakbon van de bestelling op de buitenkant van het cellofaan en het kaartje van de afzender zat in een enveloppe en niet aan de buitenkant

Brengt Fleur op een vriendschap

Niets meer aan doen

• Boeket

Snel, betrouwbaar en eenvoudig te bestellen

Al meerdere keren heb ik via fleurop bloemen besteld. Het bestellen is vrij eenvoudig. En de levering is zoals afgesproken. En de prijs? Tja, niks is tegenwoordig goedkoop.

• Boeket

Waarom om een leverdatum vragen als deze genegeerd wordt?

Zie titel

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Ook nog nagebeld over de bezorging

• Boeket

een mail, een bloem, een lach, Fleurop.

Iemand zo blij maken met een bos bloemen of een orchidee. Stijlvol, statig, liefdevol.

fantastisch

prachtig boeket en leuke knuffel

prima te woord gestaan

na probleem bij bezorging

Geweldige service

Geweldige service en goede afspraken mee te maken. Komen afspraken na zelfs als mensen niet thuis zijn!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire