Heel goed online geholpen door de medewerkers. Enige minpuntje, je kan niet meerdere bestellingen doen waardoor je per bestelling verzendkosten betaald.
Super service, volgende dag geleverd. Vrienden erg blij met mooie bos bloemen.
Helaas had ik een ander kaart besteld "Superwoman", en hebben ze de verkeerde kaart gebruikt. "Beterschap", toen ik erop terug kwam, werd mij verteld dat er een printerstoring was, en de bloemist handmatig een handgeschreven kaartje had geschreven om voor dezelfde dag te leveren. Het rare was, de tekst klopte en was zeker niet handmatig geschreven. En ze hadden ook gewoon contact met mij kunnen opnemen met een simpel belletje. Dus dit voelde aan als een slechte smoes.
Hi Norazah, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat deze fout gemaakt is. Onze excuses hiervoor! Wij hebben je een mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Positief we moesten bloemen hebben voor een crematie. Dat moest dus op tijd zijn. De dag ervoor nog gebeld om te vragen of alles goed was ontvangen. Lieve dame aan de telefoon heeft alles gecontroleerd of alles in orde was Super service en mooie bloemen. Vriendelijke groet Sylvia Bergman
> Boeket = prachtig > Bestelgemak online is goed intuitief/goed betaalgemak > Prijs/kwaliteit = OK > Samenwerking & communicatie met leverdiensten/floristen kan beter / invoering track & trace zodat aankomst tijd exacter kan worden afgestemd/doorgegeven. Nu weten in grote steden klanten niet wanneer op de dag het boeket wordt bezorgd. Een exacter tijdraam voor levering toevoegen zal bijdragen aan de kwaliteitsbeleving van Fleurop.
Beste Lennart, Dank je wel voor je beoordeling. Helaas kriig je in verband met het duurzame bezorgen geen tijdsindicatie, omdat het op de dag zelf wordt ingepland. Maar je krijgt wel een mail zodra het bezorgd is, dan ben je daarvan op de hoogte. Maar wanneer het bezorgd is ontvang je een bevestigings mail van ons Graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Prettig werkende website, snelle levering en goede kwaliteit bloemen echter schreeuwend duur.
Snel en goed!
Voor de 25e verjaardag van dochterlief in Friesland een mooi boeket zomerbloemen bij Fleurop besteld. Ze was enorm verrast en heel blij met het werkelijk schitterende boeket, dankjewel Fleurop!
De bloemstuk was prachtig, dankjewel.
Beste Suparny, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling:-). Graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Keuze mogelijkheden zijn er genoeg, en meegeleverde vaas een prima optie. Bezorging was op tijd. Bloemen waren fantastisch.
Vertrouwen in de afhandeling
twee boeketten besteld, via internet, alles prima verlopen zelfs een mail van aflevering.
Netjes op tijd geleverd, en super mooi boeket.
Alhoewel het jammer is dat je geen bezorgtijd te weten krijgt is alles toch goed verlopen, het boeket was heel mooi.
Ik had het boeket ‘verborgen aanwezig’ besteld voor de uitvaart van mijn pleegbroer op 30 augustus om 12.30, samen met mijn broer. Tijdens de uitvaart bleek het er niet te staan. Het zouden, samen met het grote stuk en het bij Topbloemen door mijn moeder bestelde stuk (was er wel) de enige bloemen zijn, dus de afwezigheid viel ook direct op. Navraag bij de uitvaartbegeleider leverde niets op. Ik heb geprobeerd om jullie 30/8 einde middag te bellen, maar jullie waren volgens het bandje wegens een storing niet bereikbaar. Erg verdrietig alles bij elkaar.
Beste klant, Dit is inderdaad een hele pijnlijke en verdrietige situatie en het spijt ons oprecht dat dit is gebeurd. Wij hebben elkaar hierover inmiddels gesproken en een excuusboeket laten bezorgen bij de nabestaande. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan zijn we u graag van dienst. Veel sterkte toegewenst in deze verdrietige tijd. Lieve groet, team Fleurop Annette
Bij zoiets PERSOONLIJKS als een bloemetje sturen de naam van de ontvanger verkeerd opschrijven op kaartje en bestelling. En dan als reactie ‘ helaas, foutje in systeem. U kunt een voucher krijgen van 7,50’ ?! Dan snap je je eigen ‘dienstverlening’ niet. Minste wat je dan doet als Fleurop is bloemetje erachteraan met ‘Sorry’. De ‘F’ vervang ik voor een ‘P’
Hi Rex, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat dit is gebeurd, dit is zeker niet de bedoeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop 🌻
Wat betreft het bestellen van, perfect. Alleen bij aflevering zat de pakbon van de bestelling op de buitenkant van het cellofaan en het kaartje van de afzender zat in een enveloppe en niet aan de buitenkant
Beste André, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je het bestellen perfect vond gaan, dat lezen we graag! De tekstkaart zit altijd in een enveloppe bij ons, dat is in verband met de privacy. Zodat de ontvanger de enige is die de tekst kan lezen ;-). Graag tot de volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Niets meer aan doen
Al meerdere keren heb ik via fleurop bloemen besteld. Het bestellen is vrij eenvoudig. En de levering is zoals afgesproken. En de prijs? Tja, niks is tegenwoordig goedkoop.
Zie titel
Hi Rutger, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het boeket te vroeg is geleverd, dit is zeker niet de bedoeling. Wij hebben je een mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Ook nog nagebeld over de bezorging
Iemand zo blij maken met een bos bloemen of een orchidee. Stijlvol, statig, liefdevol.
prachtig boeket en leuke knuffel
Beste D. Oude Nijhuis, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling, dat lezen we graag. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
na probleem bij bezorging
Geweldige service en goede afspraken mee te maken. Komen afspraken na zelfs als mensen niet thuis zijn!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire