Tot nu toe altijd perfect! Snelle service en altijd verse en hele mooie bloemen!
Direct bericht dat de ontvanger niet aanwezig was, maar dat dit opgelost zou worden.
Prima ervaringen. Fijn dat het lokaal is.
Betrouwbaar en levering volgens de afspraak op de website
Ik vond het netjes, dat er overlegd werd mbt de bloemrakken, die niet voorradig waren of deze vervangen mochten worden door andere takken.
Mooie bos, prima service
Mooie boeket bloemen voor mijn ouders die 4p jaar getrouwd zijn, Donderdags besteld en zaterdags ouders 40 jaar getrouwd, ik heb moeten bellen waarom de bloemen er nog niet zijn, pas zaterdag 16 uur werden ze bezorgd, dit vind ik niet kunnen!
Hi Dennis, Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bezorgt de bloemist op route. Aan de hand van de orders voor die dag, stippelt de bloemist een zo duurzaam mogelijke route uit. Daardoor kan het zijn dat je bestelling rond 16.00 uur wordt geleverd. Fijn dat het boeket mooi was. Fleurop klantenservice.
De zending is op tijd en correct ontvangen!
Op tijd bezorgd
Beste Annie, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling, dat lezen we graag ;-). Graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Met een super bestelgemak ontving ik al spoedig zonder problemen een prachtig boeket met leuke fotokaart.
Helemaal blij verrast dat bloemen bezorgen in de Filipijnen lukte zonder gedoe, petje af!
Verse bloemen, mooi geschikt en keurig op tijd bezorgd
Gewoon goed zoals ik verwachtte.
Beste Gert, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat we aan je verwachting hebben voldaan ;-). Graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Hele mooie bos bloemen
De website was OK, goed te volgen, maar ik kreeg geen email dat het boeket was afgeleverd. Track en Trace heeft totaal niet gewerkt. Ik moest de klantendiesnt schrijven om te vragen of het boeket wel was afgeleverd. De dikke zonnenbloem die er in zat was ook niet helemaal naar mijn smaak.
Beste Elise, Dank je wel voor je beoordeling. Wat vervelend dat je geen mail hebt gekregen dat het bezorgd was, maar gelukkig konden we het snel voor je nakijken nadat je ons gemaild had :-). Graag weer tot een volgende keer1 Groetjes, Team Fleurop
de bos die ik heb besteld was mooi en in de gewenste kleur. degene voor wie de bos was, was niet thuis maar werd gebeld door de bloemist met de vraag waar de bos neergezet kon worden. Kortom helemaal prima.
Bestellen ging gemakkelijk online, boeket op tijd afgeleverd
Snel en gemakkelijk en goed
Makkelijk bestellen en volgens de ontvanger een prachtig boeket
mijn moeder had helaas op haar verjaardag corona daarom stuurde ik haar het seizoen verrassing boeket. kost wat maar je krijgt er ook wat voor.
In het bestelproces is niet duidelijk waar/op welk moment je een bloemenkadobon van fleurop kunt invoeren.
Makkelijke website, goede service
Ik had een boeket besteld maar vergeten alle namen op de kaart te zetten. Toen ik ik een paar uur later de klantenservice belde en zij weer de bloemist en het kaartje al gedrukt was besloot de klantenservice het opnieuw te typt en en de bloemist opnieuw uit te printen en zo perfect te bezorgen. Veel dank!
Prima bestelling en bezorging. Bos valt wat tegen prijs/kwaliteit.
Beste Pieter, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire