We hebben een collega blij kunnen maken met een prachtig boeket. Het is fijn dat dit op zeer korte termijn te regelen is en dat je zo heel snel kunt reageren en iemand een hart onder de riem kan steken, kunt bedanken of opfleuren met mooie bloemen.
Beste Mart, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat jullie je collega op deze manier konden laten weten dat jullie aan hem/haar dachten. Als je voor 14 uur besteld (op zaterdag voor 12 uur) kan het dezelfde dag nog bezorgd worden, zo snel kan dat al bij ons ;-). Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Mooiboeket, op tijdbezorgd, attent van de bloemist om te vragen naar de afzender, we waren dat op het kaartje vergeten
Bloemen vrijdag bezorgd. Zaterdag al totaal verlept. Kon gelijk de prullenbak is.
De site werkt heel makkelijk. Overzichtelijk en duidelijk. De bezorgafspraak/afspraken worden goed nageleefd. Prachtig, fris boeket afgeleverd.
ik wou dat mijn bestelling verzorgd werd door de bloementuin in Dordrecht. Ik wist niet precies hoe ik dit moest doen, door de chat functie ben ik prima geholpen. Het boeket wat bezorgd is bij mijn collega zag er top uit
's ochtends besteld, zelfde dag geleverd. Goede kwaliteit, zoals afbeelding.
Groot boeket besteld echter viel de maat erg tegen. Zou hem eerder klein tot middel schalen. De bloemen waren deels al volledig geopend en aan het uitbloeien waardoor de sta tijd niet hoog is.
Beste Maikel, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. We hebben je klacht in behandeling met onze bloemist en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Fleurige groet, Team Fleurop.
Je ontvangt wat je hebt besteld !
Een schitterend mooi boekte is er gestuurd. Boven verwachting.
Uitstekend!
Twee minuten voor twaalf mijn bestelling gedaan om te laten bezorgen bij een dierbare overledene. En zoals beloofd voor twaalf uur besteld, dezelfde dag bezorgd. En inderdaad werd het al snel bezorgd..ik was daar heel blij mee.
De bloemen werden op het juiste moment bezorgd. We kregen meteen een overweldigende reactie. En hebben inmiddels;s al een foto van de bloemen gezien. Het was een prachtig boeket!!
Heb inmiddels een aantal bestellingen mogen doen bij u. En ben uiterst tevreden. Wat een fantastisch bedrijf zijn jullie. Prachtige bloemen en planten die netjes en met veel zorg worden geleverd. Enorme dank voor wat jullie doen en mogelijk maken. Als ik weer eens beetje laat ben met een cadeautje..
precies gedaan wat beloofd werd. mooi boeket ook!
Wederom een fijne ervaring met het bestelde boeket via Fleurop.
Beste Floor, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je werderom een fijne ervaring met ons hebt gehad, dat lezen we graag;-). Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Duidelijk en overzichtelijke website, geen verborgen kosten, snelle levering en berichtgeving dat het bezorgd is. Punten die voor mij belangrijk zijn, zodat ik de tijd heb om een mooi passend boeket te vinden, i.p.v. mijn tijd kwijt te zijn met het invullen van gegevens en het achterhalen van de kosten.
Het bestellen van een boeket ging heel gemakkelijk. Daarnaast heb ik iemand er erg blij mee gemaakt!
Beste Sabine, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het gemakkelijk vond om een mooie bos naar keuze te bestellen. En wat leuk dat je iemand er erg blij mee hebt gemaakt, daar wordt je als gever toch ook erg blij van ;-). Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Voor de prijs een erg klein boeket, echter wel mooi en kleurig.
Beste Martijn, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk dat je het boeket wel mooi en kleurig vindt, maar jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Vrijdag bezorgt, zaterdag krijg ik mail dat de geadresseerd daar niet zou wonen, teruggeantwoord naar jullie dat adres juist is, krijg ik zondag een bedank telefoontje van de geadresseerde, dat ze vrijdag het boeket hebben ontvangen, waarom krijg ik dan zaterdag mail dat het adres niet zou kloppen? Ik was helemaal in de stress!
Beste Roy, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je verkeerd geinformeerd bent. Dit was een miscommunicatie en betrof niet jou order. Excuus hiervoor. Inmiddels is dit telefonisch aan je uitgelegd. Wij gaan ervan uit je een volgende keer beter van dienst te zijn. Fleurige groet, Fleurop team
Mooi boeket, wel prijzig
Veel bloemen en niet teveel groen dus moeite kleuren.
Beste Marco, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons, dat lezen we graag;-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleuro
Als uitstekend ervaren? Kwaliteit en service Dezelfde dag nog bezorgd Top!!!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire