Het bleek een mooi boeket te zijn geworden, maar op de site ontbreken fotos van de verschillende boeketformaten S, M en L. Bij alledrie formaten wordt dezelfde foto getoond. Geef op z'n minst aan welk formaat te zien is.
Online boeket geregeld voor vriendin. Dit ging top!
Snelle nette levering, goed verpakt en de bloemen zijn in 1 woord prachtig.
Mooie bos bloemen. Bestellen was simpel. Jammer dat er niet een inschatting was van bezorgtijd.
De bloemen waren mooi en zijn op tijd geleverd. Helaas ontbrak het kaartje dat ik erbij had besteld, dus de ontvanger wist niet van wie het kwam.
Hi Ivanka, Dankjewel voor je beoordeling. Fijn dat er mooie bloemen zijn geleverd maar wat jammer dat de kaart ontbrak. Wij hebben je hierover een mail gestuurd. Kun je ons een reactie hierop geven? Fleurige groet, Team Fleurop
Het boeket dat ik online heb uitgezocht kwam overeen. Het was een heel mooi en vers boeket bloemen!
Alles prima.
Het boeket was minder mooi dan ik gehoopt had de ontvanger vond hete mooi
Beste Marijke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes , Team Fleurop
Makkelijke bestelling, Was na 2 uur al bezorgd.
makkelijk besteld EN je kunt datum en tijd kunt kiezen.
Super mooie bloemen met een leuk kaartje, het was supersnel geleverd!
snem
Hele goede bloemen, staan lang, bezorging snel! Alleen de site, zowel op desktop als mobiel moet echt naar 2022 gehaald worden.
Ik heb meerdere boeketten besteld en ben zeer tevreden. Mooie kleuren combinaties en nette bloemen. De ontvangers waren er heel blij mee. Het is jammer dat je geen bestelmoment kunt kiezen.
Beste Stephanie, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat de ontvangers blij waren met de bezorgde boeketten, dat lezen we graag ;-). Omdat onze bloemist duurzaam bezorgen kun je helaas niet kiezen voor een bezorgmoment, maar natuurlijk wel voor een datum. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Wederom prima verzorgd boeket, ontvangster was er weer blij mee.
Beste Marc, Dank je wel voor je beoordeling, Dank je wel voor je compliment, wat fijn om te lezen dat je blij met ons bent ;-)! Groetjes, Team Fleurop
Precies wat ik besteld heb en snel geleverd
Prima ervaring. Ruime keus in stukken, grootte en prijzen en ik werd na de bestelling ook nog gebeld voor overleg.
Website overzichtelijk. Makkelijk en snel om te bestellen.
Blij met de persoonlijke aandacht van een medewerkster, vanwege twijfel over het adres.
De bloemen sronden voor se deur, dat zou kunnwn.men had vantevoren geen telefonisch contact opgenomem. Deze werden door een courierdienst bezorgd Bloemen ware na drie dagen niet meer om.aan te zien Slechte Zaak! Kan geen foto erbij doen is in Ierland
Super Service, en vlot bezorgd Zeer tevreden
Het is makkelijk om de bloemen te bestellen.Super eficient
Voor de prijs vond ik het boeket niet heel mooi. Bloemen zijn oud en vergaan op het moment erg snel.
Beste Youp, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het boeket de zeven dagen vaas garantie niet heeft gehaald. We hebben je een mail gestuurd en zien je reactie graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Goede service . Snel bezorgd . Zeer tevreden .
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire