U belt Fleurop snelt….. Fantastisch dezelfde dag al bezorgd, super…..
Beste Joke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met ons, dat lezen we graag ;-). Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleuro
Een maand tevoren een boeket besteld en op de gewenste dag afgeleverd met daarna een mail ter bevestiging. Wel pas einde middag. Het boeket ziet er mooi uit op de foto maar voor de prijs vind ik het toch een beetje tegenvallen en er zitten lelies in die ik zelf altijd erg vind stinken. Ik werd er wel zenuwachtig van toen er om 16.00 nog niets bezorgd was.
Netjes op tijd bezorgd, boeketje erg mooi en gevarieerd
Het boeket zag er mooi uit !
Mijn moeder was ontzettend blij met het boeket! Het is prachtig!
Beste Elisah, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een mooi boeket heeft je moeder gekregen, kan heel goed begrijpen dat je moeder er ontzettend blij mee was;-). Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Collega was heel blij met de mooie bos!
De ontvanger berichtte me al vroeg in de ochtend dat ze het mooie boeket ontvangen had en er erg blij mee was. Nou, dat is alles wat je wilt toch!
bos bloemen zijn goed geleverd en zagen er prachtig uit
Op een uitstekend moment bezorgd
Mooi boekt afgeleverd. Moeiteloos te bestellen veel keus! Klein gebaar groot plezier
Prachtig boeket, snelle levering.
Handig en snel geregeld. Mooie boeketten voor elke gelegenheid.
bezorging bij buren , verkeerd huisnummer opgegeven, 7 i.p.v 10 zoeken waar het is bellen etc. Iedere keer als ik wat besteld heb, krijg ik t verzoek t te beoordelen. hoef voor mij niet!!!!
Besteld, betaald, op tijd geleverd, mooi boeket, erfenis veiliggesteld.
Had zelf bloemen gekregen van mijn collega’s, en vond het een fantastische bos bloemen? We waren in Spanje en onze buurvrouw was ziek, en toen dacht ik aan fleurop, en mijn buurvrouw vond de bos bloemen fantastisch en wij ook.
Het was makkelijk en snel te bestellen en de bloemen zijn op tijd bezorgd en ontvangen.
Een goede ervaring
Beste Fam. Borkent, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling, dat lezen we graag. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Keurig nagevraagd bezorg datum Ontvanger tevreden heb er geen foto van
Mooie kwaliteit bloemen keurig op tijd afgeleverd. Dus topservice en kwaliteit!
Beste Jeroen, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met ons, dat lezen we graag ;-) Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleuroo
Mooie boeketten en goed afgeleverd!
Beste Debby, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons, dat lezen we graag ;-). Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Laat in de avond besteld maar toch nog de volgende dag 12:00 bezorgd! Keurig verpakt en zag er picobello uit.
Fleurop heeft een fijne overzichtelijke site, veel keuze mogelijkheden en de levering is heel snel! Dus top!
Het boeket voor mijn vriendin werd mooi op tijd bezorgd
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire