Zeer Goed

De te noteren tekst op een digitale kaart zou meer mogen zijn dan de beschikbare 200 tekens.

simpel, snel en betrouwbaar

De ochtend van de jarige raakte ik in de stress omdat ik nog geen bloemen had besteld. Gelukkig kan je hier voor een bepaalde tijd bestellen en wordt het dezelfde dag geleverd, top!

• Boeket

Mooi boeket, snelle levering.

Prima geregeld

Gemakkelijk bestellen en een leuk boeket keurig op tijd afgeleverd

• Boeket

Het feit dat ik meerdere keren een boeket heb laten bezorgen door Fleurop zegt genoeg.

• Boeket

Mooi boeket voor een goede prijs!

Aanrader!

Goede kwaliteit

Bij afwezigheid van aflever adres goed gecommuniceerd en oplossingsgericht meedenken. Prachtige boeket bloemen afgeleverd!

• Boeket

Het rouwboeket voldeed aan mijn verwachtingen: mooie keuze bloemen in zomerse kleuren. Het geheel is de prijs waard. Mijn peettante hield zoveel van bloemen. Met dank en vriendelijke groet.

• Boeket

Prima bezorging boeket te klein

Helaas vond ik het boeket wat bezorgd was te klein, ik had het grootste boeket besteld en voor de prijs vond ik het helaas tegenvallen!

Alles was zoals verwacht

Alles is zoals het op de site staat

• Boeket

Makkelijk en snel en prachtige bloemen!

• Boeket

Perfecte bezorging, heel verraste en tevreden ontvanger!

Mooi boeket op de goede datum en tijd afgeleverd en een heel tevreden ontvanger. Ging makkelijk, faire prijs en dus een topscore!

prima website

prachtig boeket bezorgd

Verse bloemen

De bos van de plaatselijke bloemist week qua kleur iets af van het bestelde. Maar het was een mooie, verse bos bloemen en de ontvanger was er blij mee.

altijd goed

Ik heb nu enkele keren met Fleurop bloemen verstuurd. Mijn ervaring is dat de betere bloemisten zijn aangesloten bij de Fleurop organisatie. Tot nu toe kan ik zeggen, dat degene die van mij bloemen hebben ontvangen, razend enthousiast waren. Dank je wel Fleurop!

• Boeket

Het werkt heel goed, je wordt goed op de hoogte gehouden over bezorging etc..

Goede en fijne ervaring

Heel makkelijk en snel om iemand te kunnen verrassen met een mooie bos bloemen Kwaliteit en prijsverhoging kwamen goed overeen, alleen mijn keuze op site en werkelijke keuze van bloemist lagen wel uit elkaar maar evengoed een prachtig boeket Vandaar een ⭐️ Minder

• Boeket

Mooie boeketten en betrouwbare bezorging

Bloemen altijd vers, leuke boeketten en altijd keurig bezorgd.

• Boeket

Na bestelling binnen een paar uur bezorgd bij de jarige!

Nadat ik de bestelling via internet had gedaan werd het boeket binnen een paar uur bezorgd op het adres van de jarige.

Goed geregeld

Moest snel regelen was het vergeten is toch goed gekomen dank zij jullie

• Boeket

Op tijd en boeket zoals op de foto

Het boeket was al vroeg bezorgd en op de foto die mijn zus stuurde zag het er uit zoals besteld

Op en top

Wij wonen in buitenland en ik stuur wel eens bloemen naar familie in Nederland. En elke keer hoor ik hoe mooi de boeketten zijn en dat deze ook echt lange tijd hun pracht houden.

• Boeket

Mooi verrassend boeket passende troost bij verdriet

Het boeket oogt prachtig en is bijzonder geschikt bij de rouw van mijn uitmintende plantenverzorgster: mijn zus. Zij was dan ook ontroerd en verrast erdoor. Toen al snel diezelfde dag de blauwe lupine uitviel was ze teleurgesteld. Uiteraard. Ik dacht wel even ..net als haar tranen om het verlies van haar man drupten de blauwe bloemblaadjes neer. Maar die symboliek verzweeg ik uiteraard. Ik hoop dat u de volgende keer versere lupinen kiest. Verder harteljjk dank.

Kwaliteit

Al mijn bestellingen via fleurop zijn op tijd en vers afgeleverd. Zelfs in buitenland.

Alles liep prima af

Vlot, knap web site. Iedereen tevree. Bezorgd precies als gevraagd. Ik heb het Boeket nog niet gezien

• Boeket N.v.t.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire