Het boeket dat geselecteerd was leek in de verste verte niet op het boeket dat gebracht is. Waardeloos.
Beste Barbara, Wij hebben de foto's beoordeeld. We zien niet alle bloemen, omdat het boeket vanaf de zijkant is gefotografeerd. Lelies, rozen en gerbera's zitten erin: de delphinium zijn vervangen door andere bloemen, maar de delphinium staat maar kort en is niet meer het seizoen. We hebben hier contact over gehad en het is goed opgelost. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, Fleurop Klantenservice
Ruime keus en vers!
Ik heb n boeket besteld voor iemand waar mama is gestorven. Dus eigenijk om een hart onder de riem te steken. Bestellen gaat makkelijk en een paar uur later kreeg ik al een bedankje. Ze vond het mooi en lief. Zelf heb ik het boeket niet live gezien en kan ik dus ook niet beoordelen... ( een kleine hint, haha)
Snel en een prachtig bloemstuk ontvangen wat ik besteld had, ik was bijzonder tevreden!
Fleurop heeft mij gebeld om te zeggen dat de bloemen die ik had besteld geleverd waren en ook waar ze neergelegd waren. Uitstekende service!
De service is heel goed. Prijs is ook goed.
Mooie bos bloemen goed geregeld
zeer tevreden
Very nice flowers bouquet. Timely delivered. Thanks
Op tijd een schitterende bos bloemen.
twee dagen van tevoren besteld. Op de verjaardag van mijn zus werd ze 's morgens verrast met een prachtig boeket. Compliment aan de bloemist en Fleurop.
Helaas werd het boeket niet liggend maar als normaal boeket afgeleverd bij het crematorium. Boeketten die bij het crematorium worden afgeleverd , zouden aldus de website liggend worden geleverd. Dit was erg jammer , niet wat wij voor ogen hadden. Ook konden wij beide bloemstukken niet gelijktijdig bestellen, wat tweemaal portokosten met zich heeft meegebracht.
Hi Saskia, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling. Het klopt dat je maar één item per keer kan bestellen. Zijn dit er meer dan mag je ons hier altijd van op de hoogte brengen. Dan gaan wij dit uiteraard voor je in orde maken! Het boeket had inderdaad liggend moeten worden gebonden. Wij hebben je een mail gestuurd kun je hierop reageren? Fleurige groet Team Fleurop
Makkelijk uit te kiezen welke bloemen Keuze genoeg S morgens bestels in de middag bezorgd volgens de ontvangers een mooi boeket.
Door het warme weer hebben zij de bezorging verplaatst naar een dag voor de receptie zodat de bloemen in vorm blijven. dit meedenken vonden wij gepast, bedankt daarvoor.
Boeket besteld voor jarige schoondochter in Den Haag en op de juiste dag geleverd.
boeket is snel bezorgt. Hoge kwaliteit bloemen en boeket zorgvuldig samen gesteld.
Heb vrijdag de 19e verzocht een boeket te bezorgen via Fleurop en binnen 1½ uur was het boeket afgegeven op het opgeven adres. Uiterst vlot dus!!!
Heerlijk vanuit de luie stoel kunnen bestellen en alles prima op tijd geleverd.
Beste John, Dank je voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het heerlijk vond om te bestellen vanuit je luie stoel(fijn dat het zo makkelijk is he;-) )?! En dat het prima op tijd geleverd is. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes , team Fleurop
Keurig verzorgd en een heel mooi rouwboeket. Boven verwachting
Hele mooie bloemen die snel werden bezorgd
Meerdere keren gebruik gemaakt van de fleurop service, met genoegen zijn de boeketten ontvangen
Rouwboeket laten bezorgen door Fleurop in Australië. Keurig op tijd bezorgd, nog een telefoontje vooraf gekregen om te verifiëren of alle gegevens klopten. Mooi boeket; precies zoals besteld. Aanrader!
Handig te bestellen en mooi boeket voor de trouwdag van mijn schoonouders
Beste Lisanne, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het handig vond om te bestellen en dat er een mooi boeket is geleverd bij je ouders voor hun trouwdag, dat lezen we graag ;-). Graag tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Prachtig boeket op locatie bezorgt.
Goede service van Fleurop: ik wilde iemand bedanken met een bloemetje. Het tijdslot voor de volgende dag was nog beschikbaar, en toen ik na bezorging een foto doorkreeg van de ontvanger, was ik tevreden: mooi boeket!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire