Ik ben zeer tevreden en alles heel duidelijk on-line

Prachtig boeket, snelle levering

Ik heb het geleverde boeket gezien, prachtig samengesteld. ‘s avonds laat nog besteld via website. Volgende ochtend al afgeleverd. Top

• Boeket

Uitstekende communicatie naar de klant, prima website.

Mooi rouwboeket

Ik had de kleinste versie rouwboeket besteld en het zag er mooi uit. En was evengoed nog best groot. Fijn dat de bos automatisch liggend geleverd wordt als het naar een uitvaartcentrum gaat. En het was snel bezorgd.

Geweldige bos bloemen!

Schitterende bos (maand augustus bos) bloemen.

• Boeket

Het was een prachtig boeket !

Het was een prachtig boeket ! Het was erg moeilijk om gebruik te maken van mijn bloemenbon bij de afrekening. Heb 2x met de klantenservice gebeld.

• Boeket

Boeket ondanks de drukte tijdig en correct bezorgd

Een fijne service die snel te regelen is

• Boeket

Helemaal top. Super snel en zeer mooi product

Besteld om 22:00 en de colgende dag werd het afgeleverd in italie.

• Boeket

Fleurop bezorgt bloemen bij mijn klanten, ideaal en altijd naar tevredenheid

• Boeket

Bestelling was eenvoudig en duidelijk

Zo veel keuze en mogelijkheden

• Boeket

Bestellen ging simpel. Betalen ging simpel. Bezorgen is goed gegaan. Heel goed.

Schitterend boeket ontvangen

Ik had een mooi groot boeket besteld. Én hij was echt groot ! Super mooie diverse bloemen erin, niet alleen maar standaard bloemen dus ook verassend ! 1 nadeel van het bestellen vind ik dat je niet een tijdstip krijgt wanneer ze langs komen om te bezorgen dus echt de hele dag thuis moet zijn.

• Boeket

Snel en makkelijk geregeld, hele fijne website duidelijk,en heel mooi boeket bloemen.

• Boeket

Mooi boeket en uitstekende service

Het boeket ziet er altijd goed uit, is vers en de bezorging is altijd vriendelijk en klantgericht

Nog nooit teleurgesteld. Prima service

Betrouwbaar en beantwoordt volledig aan de verwachting. Ook de communicatie is uitstekend .

Buitenland, keurig, keuze minder

Boeket (rouwboeket) voor Nieuw Zeeland, keuze is niet reuze. Boeket is geworden zoals besteld en op tijd geleverd zoals afgesproken.

Prachtige bos

Prachtige bos met vriendelijke bezorging.

• Boeket

Na ongeveer 2 uur al bezorgd en precies het boeket dat was uitgezocht.

Zie hierboven.

Schaam me diep

Boeket met pastel kleuren besteld voor een condoleance, wordt er een karig boeket met felle kleuren gestuurd waarvan nauwelijks 2 bloemen hetzelfde waren als op de foto. Ik heb een klachtmail gestuurd maar tot op heden nog steeds geen reactie. Waardeloos

• Boeket

Mooi vers boeket bloemen!

Conform verwachting:) Super!

• Boeket

Prachtige bos bloemen bezorgd.

De bloemist had niet alle bloemen die vermeld stonden en ben ik 2 keer gebeld om te vragen of iets anders ook goed was. Allebei de keren waren de medewerksters zeer vriendelijk1

Bestelproces liep voortreffelijk.

De ontvanger van het boeket was erg tevreden en stuurde aan appje zodra de bezorging voltooid was . Chapeau.

Redelijk

Waarom zijn mijn afzendergegevens niet vermeld bij de zending Ook op het kaartje is niet vermeld van wie de bloemen waren terwijl dit wel op het kaartje stond. Slordig

• Boeket

De beste bloemen haal ik bij Fleurop

Ik koop regelmatig een bloemen voor mijn vriendin. Nadat ik haar een vaas heb gegeven, zorg ik dat die non-stop gevuld is met mooie bloemen. Na het uitproberen van meerdere bloemenzaken in mijn buurt, heb ik gemerkt dat de beste bloemen van Fleurop komen. Ze blijven lang goed, bloeien prachtig en hebben een prachtig assortiment.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire