De boeketten konden dezelfde dag al bezorgd worden. Ik had ook een rouwboeket besteld, hier werd ik over gebeld i.v.m. de versheid van de bloemen. In overleg een afspraak gemaakt. Heel netjes en vriendelijk dat er zo meegedacht wordt. Complimenten!
Ik heb een foto gezien van het bloemetje. Wat een treurig hoopje bij elkaar. Lijkt wel geplukt langs de kant door een kind. Ben hier echt niet blij mee. Een flink bedrag verwacht je op zijn minst een mooi boeket. Groot hoeft het zeker niet te zijn maar wel mooi bij elkaar Jammer. Volgende keer naar topbloemen
Het boeket was prachtig (volgens de vriendin aan wie ik het heb gestuurd) en vlot bezorgd. Dus dat is fijn. Ze had een paar nachten wakker gelegen omdat ze in de vakantie op mijn hond paste, die haar s nachts wakker hield. Dat vond ik wel een bloemetje waard. Smiddags besteld en de volgende ochtend vroeg bezorgd! Heel fijn !
Prima service.. Ontzettende dankbare ontvangers van de prachtige bloemen. Zeker voor herhaling gatbaar!!
Makkelijk om op deze manier een bedankje te sturen
dit keer is lles heel goed gewest
Gemakkelijk te bestellen en mooie variatie aan keuze mogelijkheden. Voor herhaling vatbaar!
Goed samengesteld boeket. Heeft aan alle verwachtingen voldaan.
Wij wonen in het zuiden en mijn dochter in het noorden ook haar schoonfamilie. Geweldig om op deze manier bloemen te kunnen bezorgen.
Rouwboeket besteld
Onze beste vrienden hebben hun kleinkind verloren na 28 dagen. We hebben ze vanuit ons vakantieadres in Zuid-Engeland een prachtig boeket kunnen bezorgen via Fleurop om te laten weten dat we aan ze denken in deze moeilijke periode. ‘s Ochtends besteld via mijn smartphone en ‘s middags afgegeven bij de buren, waarvan we netjes een melding ontvingen. Een mooi boeket op het juiste moment.
Ik heb vlot een goede keuze kunnen maken en ook kunnen laten bestellen. Nogmaals dank!
Super snelle bezorging!
Zeer goede verzorging en tijdige bezorging. Bedankt.
Gebruiksvriendelijke website, snel besteld en correcte afhandeling.
Alles snel en volgens wens geregeld. Één ding zou ik veranderen, het kaartje kun je invullen met tekstst, wat jezelf ziet aan tekst en zinsindeling op het kaartje komt niet in de werkelijkheid tot uitvoering. Wanneer je een kolom links met bijvoorbeeld Engelse tekst hebt en rechts een gedeelte met Nederlandse tekst komt het in het program niet goed tot uitwerking.
Prima. Ondersteuning met chat was heel goed. Zeer vriendelijk
Beste Fleurop, supersnelle levering en een prachtig boeket. Chapeau
Het valt met toch telkens op dat de boeketten niet erg lijken op de vooraf geselecteerde afbeelding. (Daar moet je achteraf toevallig maar achterkomen). De prijzen liggen erg hoog in verhouding tot de grote van de bos, maar er wordt wel overbodig veel groen bij gestoken. Omdat de ontvanger van het boeket niet thuis was, moest deze persoon vervolgens zelf een bezorg afspraak maken. In plaats van dat het boeket bij de buren word geleverd of in een doos bij de voordeur word geplaatst. Je zadelt iemand anders vervolgens dan wel op met de ongemakken…
Beste Sharon, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij hebben je hierover een email gestuurd. Fleurige groet, Team Fleurop
Makkelijk te bestellen en goede service
Om 13.45 uur besteld en zelfde middag nog een bedankje dat er een prachtig boeket is bezorgd! Top geregeld!
zeer makkelijk besteld en snel gebracht
Bloemen zijn goed aangekomen en ontvangers waren er superblij mee. Dan is mijn missie geslaagd.
Beste Lenny , Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je missie is geslaagd, daar worden we blij van ;-)! Als we het boeket zo zien kunnen we wel begrijpen dat de ontvanger daar blij van werd, wat een mooi boeket is er bezorgd. We zien je graag terug met een volgende missie ;-)! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Boeket was n beetje klein tov het bedrag
Beste Karin, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag per mail(voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Die ontvangen wij graag binnen de zeven-dagen vaas garantie. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopenlijk oplossen. Graag tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ruime keus, prima kwaliteit, helder weergegeven op de website, en altijd tevreden ontvangers van de boeketten!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire