Uitstekende boeketten en snelle service!

Ruime keus, prima kwaliteit, helder weergegeven op de website, en altijd tevreden ontvangers van de boeketten!

Netjes op tijd en mooi opgemaakt boeket

Netjes op tijd en mooi opgemaakt boeket

Top top!

Persoonlijk aandacht voor iedere klant! Afgelopen week een boeket laten bezorgen in Spanje. Bij onduidelijkheden of bijzonderheden word er snel contact met je opgenomen. Heel erg prettig. Het bloemetje was ook echt prachtig!!

Snel en goede communicatie

Geheel last minute, heb ik een boeketje kunnen bestellen met aflevering de volgende dag in het buitenland. Toen ik achter een track en trace vroeg, krijg je nog echt een persoon te spreken! Even later kreeg ik bericht terug dat mijn boeketje netjes op moederdag geleverd was! Super service!

Maartje

Top service mooi boeket en top geleverd.

• Boeket

Perfect geregeld en een compliment voor het prachtige rouwboeket

Het compliment van de nabestaanden voor het mooie boeket was voor mij voldoende

Lovely Bouquet, Delivered On Time

The flowers they sent were perfect for the occasion and the recipients loved them. They arrived in good time, and there were no problems with the transaction. This was an international transaction, as I am in America, and it went off without a hitch. Highly recommend them.

Keurig op tijd geleverd

Boeket uitgekozen, keurig afgeleverd bij mijn vriendin

• Boeket

Mooie boeketten van goede kwaliteit en op tijd bezorgd!

Snel besteld, eenvoudig bestelproces

Het ging erg eenvoudig, het bestellen van bloemen en deze te laten bezorgen. Wat ik mis is een bevestiging dat de bloemen daadwerkelijk zijn bezorgd. Nu kreeg ik van diegene deze maandag meteen een leuk bedankje, maar een bevestiging per email heb ik gemist!

Prachtig boeket

Snelle; betrouwbare service

Op de dag van het 25-jarig huwelijksjubileum van mijn ouders heb ik een boeket rode rozen (groot) besteld en dat is diezelfde dag nog geleverd. Er waren zo last minute niet genoeg rode rozen en ik ben daar netjes over geïnformeerd. Er werd direct een prachtig alternatief geboden en m’n ouders vonden het boeket prachtig. Top service, problemen worden direct getackeld en daar wordt netjes over gecommuniceerd. Helemaal tevreden!

• Boeket

Op tijd je en overeenkomstig opdracht.

Snel geregeld.

Geweldig en prachtig plukboeket

Dezelfde dag nog geleverd!!

Helemaal ok

Rouwboeket besteld en keurig op tijd afgeleverd. Boeket zag er mooi en verzorgt uit.

• Boeket

goede service, attente behandeling. keepitup Fleurop

Ik had me vergist in de datum en jullie herinnerde me daar terecht aan.

slecht

zou maandag afgeleverd worden uiteindelijk woensdagmiddag. Op de foto die ik binnenkreeg als bedankje zag het er wel heel klein uit voor 50 euro en 9 euro leveringskosten. Opmaak niet mijn smaak maar daar kan je niets aan doen.

makkelijk en snel bezorgd

Makkelijk en snel bezorgd. Bos bloemen zag er goed uit.

• Boeket

Ontvanger was erg blij met de mooie bos!

Het was eenvoudig te bestellen. Echter te vroeg, maar dat hebben ze bij Fleurop recht gezet door het kosteloos opnieuw te verzenden. Top

• Boeket

Goed misschien te laat ontvangen

Tevreden. Ik had wel moeite met de keuze van het boeket, voor wat betreft het verschil tussen klein middel en groot. Ik kon niet zien hoe klein het was. De foto’s zijn heel mooi maar ik had geen vergelijking om te kijken hoe klein of groot het was.

Oké

Geleverd zoals verwacht mag worden

• Boeket

snel een mooi boeket besteld en geleverd op het gewenste moment

Voor jarige familie bestelde ik snel en eenvoudig een mooi boeket dat, naar ik later telefonisch vernam, zeer goed in de smaak viel. Het boeket werd mooi op het door mij gewenste moment bij de familie bezorgd.

Heel erg tevreden

Ik ben zeer tevreden over Fleurop Ik gebruik het vaak voor bloemen naar het buitenland te sturen. Altijd netjes de dag dat je opgeeft worden ze bezorgd.

• Boeket

er was genoeg keuze om uit te kiezen, de prijzen waren redelijk en de personen waar het voor was waren er erg blij mee.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire